kızlarrr kendime has bir koku arayışındayım lütfenn böye herkesin bilmediği koku önerisii lazım mad olur bargello , loris olurrr lütfenn desteeek
1 ay
Parfüm önerir misiniz?

Markaların parfümü sabit oluyor onlar senin kendine has kokun olmaz ama şöyle yapabilirsin sevdiğin parfümleri karıştırabilirsin o zaman kendine uygun eşsiz bir koku çıkar. ama parfüm önerisi için de bargello, thierry mugler veya Vakko kokuları güzel oluyor.
Belediye dağıtmış gibi Bombshell kullanma :/ Lütfen yalvarıyorum sana 😂
Git ve Kilian Good girl kullan. Ya da Kenzo Flower, Kenzo World kullanabilirsin. Bunların orjinallerini alamazsan Bargello güzel taklit yapıyor. Oradan alabilirsin. Gucci Premiere/Bloom/Rush bunlar da harika kokar. YSL beğenmiyorum önermicem o yüzden. Bargello da hepsini yapıyor ama en iyi Gucci Rush ı yapmışlar.
Yok numara kendin ismini söyle verirler direk
Hypnotic pasion’ın muadilini sorabilirsiniz. Doldurma parfümlerde hangi kod bilemiyorum ama parfüm almaya gittiğinizde bir koklayın o kokuyu bakalım hoşunuza gidecek mi? Her kadın beğenmez. Beğenenler de vazgeçemez.
Cevap
12Cevap
Parfüm değil ama emin ol kendine has bi koku olucak olan Gratiste Eda Taşpınar’ın simli vücut spreyi var açık mor olanı kullanıyorum 2 senedir parfüm kullanmıyorum artık inanılmaz bi koku. Yan yana oturduğum insandan bile ne güzel kokuyorsun lafını duyuyorum denemelisiniz
Louıs Vuitton; Coeur Battant öneriyorum bu öneriyi de kimseye yapmam. Kendi kullandığım parfüm. Evet şimdi; alamam diyeceksin ama neden olmasın belki sonrası için olacaktır önerim.
bargello denedim ama hic kalici degildi max 10 dk kaldı kokusu onun disinda avon parfümleri guzel oluyo
Kendine has bir kokuyu başkalarının önerileriyle mi bulmayı umuyorsun?
Kanka derken
Kadin dedigin gecti mi bahar gibi kokucak goynumde baharin yelleri esecek icimi titretecek cicek kokucak...
Victoria secret temp...
Armani si
Gucci guilty muhteşem ama çalma ayrıca tüm kutular birbirine benzediği için kokuyu tam söyleyemeyeceğim çünkü yatağımdayım ve herhangi bir numara sistemi var mı bilmiyorum bu ilk kullanışım. Neyse kare şeklinde olanlardan biri
Parfüm kokuları kişiye özeldir önermek yanlış olur kolay gelsin!
Chole doğru mu yazdım çok güzel kokuyor tavsiye ederim.
Gucci bloom var abi böyle koku olamaz parfüme düşer mi bir insan :D
Parfüme gerek yok ter kokusu için deodorant sık yeter parfüme boğma kendini
En iyi parfüm kendi tecrübe ederek keşfedilendir.
Parfüm kullanmak şart değil temiz olmak ve deodorant yeterli olacaktır.
Gucci, Lacoste eğer bütçen yeterse
avon cherisch
farmasi rena
Oriflame divine mavi şişe
Sİ, siyah renk olanı zor bulunuyor fakat
bargello'nun 102 numarası çok iyi 🌸
Çilek kokulu parfüm muq
Reina muhteşem bir koku tavsiyemdir
Premiere/Bloom/Rush bunlar güzel parfümler
Bomshel kullanıyorum memnunum
En İyi Cevap