Epilasyona gidiyorum ilk seansta bazı bölgeler o kadar acıdı ki ağladım ki normalde acı eşiğim de yüksektir çalışan bunun normal olduğunu söyledi sizce normal mi
1 ay
Lazer çok acıtıyor normal mi?

Epilasyona gidiyorum ilk seansta bazı bölgeler o kadar acıdı ki ağladım ki normalde acı eşiğim de yüksektir çalışan bunun normal olduğunu söyledi sizce normal mi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Ayari var bazilari daha yüksekte calisiyor. Kil koku ne kadar kalinsa o kadar acir birde bolge hassassa daha da problem.
Senin gitmiş olduğun lazer hangisi hangi yöntem Normalde bu kadar acı olmaması lazım Çok mu beyaz tenlisin ve aynı zamanda hassas biri misin
Buz başlıklı ve diode olması lazım esmerim ve pek de hassas değilim
Peki şu an teninizde yanma var mı Biliyorsun birçoğu bunun ayarını yanlış yapıyor ve teninizde yanma oluyor renk farklılıkları oluyor bir şekilde derin doku yanığı oluşturabiliyor şu an durumunuz ne Bununla ilgili onlarca şikayet ve dava var
şu an herhangi sorun yok sadece uygulamadan 1-2 saat sonraya kadar bazı bölgelerde acı kaldı
Ne zaman yaptırdın onu yani üzerinden kaç gün geçti şey kullanabilirsin lazerden sonra yanık kremleri var buzdolabına koyuyorsun buzdolabında soğutup sürüyorsun jel var onu kullan rahatlarsın bu bazı bölgeler dediğin bikini bölgesi mi
Dün yaptırdım şu an bir sıkıntım yok en çok acıyan koltukaltım oldu acaba batıklarımdan dolayı mı
Batık çok mu koltuk altında
Biraz var evet
O zaman ondan kaynaklı olabilir dediğim kremi al kullan rahatlatır Bir de Yaşınız kaç Sizin
Aslında krem aldım lazer sonrası kremi 17
Ama sen çok erken yaşta Bunu yaptırmışsın neden bu kadar erken yaptırdın Yani en ideal yaş 20'den sonra kadınlar için Çünkü Henüz daha senin o hormonların oturmadı Henüz daha tam anlamıyla bazı şeyler sende yerleşmedi yani Birkaç yıl sonra tekrarlama olabilir aşırı derecede kıllanma mı vardı sende
çok aşırı değil ama var biraz
Neden acele ettin ki neyse başlamış oldun bitir bakalım tüm vücut mu yaptırıyorsun
Acısına dayanabilirsem bitireceğim evet tüm vücut
Bu kadar acı olması bana garip geldi yani Mantıklı gelmedi açıkçası bir de o lazerin aparatını temizliyorlar değil mi Bak birçok kişi buradan cilt rahatsızlığı kapıyor cilt hastalıkları bulaşıyor dikkat et
Her kime sorduysam hiç acımıyor hiçbir şey hissetmedim dediler bende neden bu kadar acı verdi anlam veremedim kurumsal bir yer zaten hijyen konusunda da iyi gibiler
Her ne kadar kurumsal görünse de bu tür güzellik merkezleri genelde çapulcu takım olur ben uyarayım da yani size bunu uygulayan kişi uzman bir kişi mi yoksa sıradan bir kişi mi dediğim gibi bu kadar acı olması çok da mantıklı gelmedi
Pek uzmana benzemiyordu acıyor dediğimde kim sana acısız olur dediyse yalan söylüyor dedi
Sen burayı nereden buldun kendin mi buldun gittiğinde Bir de sözleşme falan imzaladın mı
Herkesin tercih ettiği bir yerdi ben de orayı seçtim sözleşme de imzaladık
Anlaşıldı berbat bir yer beş para etmez bir yer başka şeyleri söylerim ama site müsaade etmiyor o sebeple söylemeyeceğim bir güzellik merkezi sözleşme imzalıyorsa ve size bir sözleşme imzalatıyorsa berbat bir yerdir Anladınız mı kurumsal dediğin kurumsal olarak çalışan ya da bu işi gerçekten de düzgün yapan işletmeler sözleşme ile uğraşmaz mahkemelerde bunların yapmış olduğu sözleşmelerden dolayı bir sürü şikayet var sebebi de şu gidiyor Birileri memnun kalmıyor sonuç alamıyor hoşuna gitmiyor ve diğer seanslara gitmekten vazgeçiyor Bunlar ne yapıyor sözleşmen var deyip paranın tamamını almaya çalışıyor ve ödemiyorlar mahkemeye düşüyorlar olay bundan ibaret Sen neden araştırmıyorsun ki arkadaş Gencecik insansın neden kendi kafana göre iş yapıyorsun Senin annen baban yok mu ya niye kendi kafana göre karar alıp bir anda buna dalıyorsun Hayırdır erkek arkadaşına daha temiz görünmek için mi bu çileye katlanıyorsun
Sayın kardeşim zaten annemle birlikte gidiyoruz birilerine temiz görünmek için de bu çileye katlanmıyorum kıl köklerim vücudumda leke bırakıyor vücudum nokta nokta leke içinde ondan ötürü lazere gidiyorum yine de sagol görüşün icin
Kusura bakma o halde nereden bileyim birçoğu bunun için Katlanıyor da yine de sormak istedim keşke sözleşme imzalamasaydınız sözleşme imzalayan yerler genelde kendine güvenmeyen dolandırıcı yerlerdir Yani işini düzgün yapmazlar Nasıl olsa sözleşme var diye paranın hepsini isterler Sen de para bulaşığa gitmesin diye sonuna kadar gidersin
Umarım bir sıkıntı daha yaşamadan bitirebilirim teşekkürler :)
Umarım sen genede dikkat et
acıtır ilk zamanlar ama üst bölge mi alt mı yaptırcan
Umarım sadece ilk zamanlar acıtır tüm vücut gidiyorum
Zamanla alışırsın
Nereler ağlatiyo