Kasıma sac acıcısı surdum ama cok pismanım bir tık cırtlak oldu ama cok değil tabi sizce ne zaman kısa surede gecer veya nasıl hızlı gecirebilirim
1 ay
Kaşıma açıcı sürdüm ama çok pişman oldum. Ne yapabilirim?

Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevap yazmak için giriş yap.
Merhaba.
Koyu renkli bir kutu boya alıp kaşınıza sürün ve sadece bir buçuk iki dakiak bekleyip sabunlu su ile yıkayın. Hemen kaşlarınızın rengi koyulaşır.
Zarar gorurmu peki 2 hafta once boyadım sonra dun tekrar acıcya boyadım ondan dolsyı korkuyorum boyamaya
Yok bal bir şey olmaz
Karbonat boyayı akıtıyor. Açıcıyı da yok eder mi bilemiyorum. Denemenizde bir sorun olacağını düşünmüyorum.
Ne kadar bekletmeliyim
ay nasil duzelir bilmiyorum ama uzerinde fazla oynama yapma bence zarar gorebilir. kas genelde tuy sarartici ya da baska bi boya ile aciliyor sanirim ve sure olarak da cok az durmasi gerekiyor 3-5 dk belki. bir dahakine dikkat et ask, ben de sarartici ile acmistim bi problem olmadi.
Ama ben 2 hafta oncede acıcı ile actım dun de actım mallık yapıp zarar gorur die boyuyamıyorum
2 haftada eski rengi mi geliyor da tekrar actin? belki kisa surede ust uste actigin icin oyle olmustur. gormedigim icin de bir sey diyemiyorum ama bence bi sure kendi haline birak
Ya kotu duruyodu ondan
Siyah sür boya yoksa hiç bir tesir etmez. Kumral yapsan dahi kahverengi olur. Saçın hangi renk?
Kahverengi
Cok tesekkur ederim
Siyah deilde koyu bir renk yaparım
Cokta koyu istemiorum
Bi tık koyuya boyasan
Denicem teşekkür ederşm ama zarar gorur die korkuyorum
Sık sık yıkasan daha hızlı geçer belki
Bilmiyorum ama cok kafama taktım
Bir aya kendi rengine döner veya boyayla boya
Boya o zaman
Dokulme yapar die zaten birkac hafta sonra boyarım
Boya bence