Tek far paleti olarak bunu almak mantıklı mı?

Günlük olarak kullanabileceğim mesela? Göz kalemi olarak kahve tonlar kullanıyorum sadece. Buğulu gözler seviyorum. Yeşil/elâ gözlerim var.
Tek far paleti olarak bunu almak mantıklı mı?

Günlük olarak kullanabileceğim mesela? Göz kalemi olarak kahve tonlar kullanıyorum sadece. Buğulu gözler seviyorum. Yeşil/elâ gözlerim var.
mantikli evet 50 tane tona degisik renkte degisik versiyonda farlara gerek yok neredeyse 17 senedir makyaj yapan birisi olarak söyleyebilirim ki bu far paleti bile çok o derece ihtiyac olmuyor. Mesela bu parlaklari sen günlük kullanmazsin beyaz dışında
diğer mat renkleri hep kullanirsin ama gözde acik kahveyle orta tonlu kahvenin pek farki bile gözükmüyor. O yüzden dahada kücük bi far paleti alabilirsin veya Kiko markasinin özel paletleri oluyor icine tek tek bikac far alip koyabiliyorsun öyle birsey yapabilirsin mesela ve böylelikle sadece ihtiyac olanlari alirsin
Bide yesil/ela gözlere lila tonlar cok güzel gidiyor turuncudan çok daha iyi yani
Yeşil mavi kahve tonların olduğu paletler de var ama tavsiyem krem ürünler kullanman paletler pudralar değil de krem farlar krem allıklar parlatıcılar vs daha genç sağlıklı gösterir cildi.
Cevap
3Cevap
Evet mesela bu far paleti bir çok makyajla kullanılabilir ve uyumlu olur
Bence ruj yani cildinde bisi varsa kapatici felan ama cildin iyiyse ve ten rengini seviyosan (rengini acmaktan bahsediyorum) bence ruja yatirim yap ben dogal yapiyorum makyaji yani varla yok arasi bak ruju hem dudağına suruyon hem allık olarak kullaniyon koyuysa ben biraz kontur olarak kullaniyorum hemde far olarak bile kullanabilirsin yani bi cok amaci var rujun ama bunlari cok renkli far paletiylede yapabilirsin ama ruj daha ekonomik bence ruj👍🏻
Bende bir far paleti var Milattan önce almıştım hala duruyor😄😄 sadece 3 4 tonunj kullanıyordum zaten gerisi çöp. 4 lü en sevdiğin tonlardan alabilirsin.
Bu çok sıkıcı bence. Renkli olan paletine bakmanı öneririm.
ben renkli kullanmıyorum
Evet en mantıklısı doğal renkler 50 tane saçma sapan olucağına bu mantıklı ama kaliteye çok önem ver
Revolution diye bir marka var ya , onun paletinin pigmenti çok iyi.
farklı kimyasallar içeren ve sonrasında yüzlerimizi mahveden bu kozmetik ürünlerinin hiç birini kullanmıyorum.
Revalation far paleti
Pierre cardinin rujlarına şans ver bence
Nars ın allıkları
Güneş kremi kalem maskara ruj bitti
Far paleti kadar gereksiz bir şey yoktur
Nude tonlar iyi bence değer
Net fondoten, her gecen gun pahalilasiyor
Far kullanmaktan nefret ediyorum
Ruja yap
rimel ruj kapatici
Ruj ve rimel kesinlikle
yapmamalısınız