Kaşlarımın rengini sarartıcı kullanarak açmak isterken kaşlarımda kızıllık oluştu ve gerçekten hiç beğenmedim mor şampuan da kullanmadım turuncu sarı karışımı bir renk oldu üstelik çok parlak bir rengi var şu an kaşlarımın. Yoğun küllü kumral ile kaşlarımı boyarsam eğer tekrardan bir kızıllık oluşur mu bilgisi olan var mı ne yapmam gerektiğini bilmiyorum yardımcı olabilecek biri var mı?
Güncellemeler
+1 yıl
Kaşlarım eski haline nasıl geri döner?
Kaşlarımın rengini açtım kızıllık oluştu, tekrar küllü boya ile boyasam düzelir mi?
Bence boyama. Kaş boyan ile boyama kesinlikle kaşlarını. Çünkü kaş boyalarının içinde genelde açıcı var. O yüzden kaşlarına sürmen pek doğru değil. Kaşın için satılan boyalar var onları kullanabilirsin istersen. En azından kaşına bir zararı olmaz. Sadece istediğin rengi yapmana yardımcı olur. Tabi çok bekletme eğer çok bekletirsen kaşın yanabilir.
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Küllü siyah boya kullandım kaşlarım tekrardan eski haline geri döndü ilk önce koyu kestane ile boyadım ve kaşlarım bildiğin turuncu oldu ikinci kez boyadığım zaman istediğim sonucu elde edebildim şu an kaşlarım tekrardan siyah ve gerçekten çok beğendim teşekkür ederim görüşün için de 💓
Saç renginin kızıllaşma ihtimalini azaltmak için boyadıktan yaklaşık 6 hafta sonra yeniden boyayın veya saç cilası yaptırın. Bunu kuaförde emin ellerde yaptırmanız sizin için daha iyi olur. Boyalı saçlar için şampuanlar kullanmayı ihmal etmeyin..
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Saçlarım değil canım kaşım kızıllaştı
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Merak etme bir kaç yıkamaya kendi rengine döner
0
5 Yorumla
Soran
+1 yıl
Kaşlarımı saç boyası ile boyamalı mıyım bu şekilde dışarıya adımımı atamıyorum
Görür diye düşünüyorum sonra daha b3lli bir süre kaşlarına boya vurma kendine gelsin, ayrıca 1 2 yıkamaya o kaslar eski haline döner yavaş yavaş korkma
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Bence boyama. Kaş boyan ile boyama kesinlikle kaşlarını. Çünkü kaş boyalarının içinde genelde açıcı var. O yüzden kaşlarına sürmen pek doğru değil. Kaşın için satılan boyalar var onları kullanabilirsin istersen. En azından kaşına bir zararı olmaz. Sadece istediğin rengi yapmana yardımcı olur. Tabi çok bekletme eğer çok bekletirsen kaşın yanabilir.
Küllü siyah boya kullandım kaşlarım tekrardan eski haline geri döndü ilk önce koyu kestane ile boyadım ve kaşlarım bildiğin turuncu oldu ikinci kez boyadığım zaman istediğim sonucu elde edebildim şu an kaşlarım tekrardan siyah ve gerçekten çok beğendim teşekkür ederim görüşün için de 💓
Saç renginin kızıllaşma ihtimalini azaltmak için boyadıktan yaklaşık 6 hafta sonra yeniden boyayın veya saç cilası yaptırın. Bunu kuaförde emin ellerde yaptırmanız sizin için daha iyi olur.
Boyalı saçlar için şampuanlar kullanmayı ihmal etmeyin..
Saçlarım değil canım kaşım kızıllaştı
Merak etme bir kaç yıkamaya kendi rengine döner
Kaşlarımı saç boyası ile boyamalı mıyım bu şekilde dışarıya adımımı atamıyorum
İstersen koyu saç boyası al onu kaslarına sür 3 4 dk bekle sonra hemen yija
Küllü koyu kumral iş görür mü sence
Görür diye düşünüyorum sonra daha b3lli bir süre kaşlarına boya vurma kendine gelsin, ayrıca 1 2 yıkamaya o kaslar eski haline döner yavaş yavaş korkma
Yardımcı olduğun için çok teşekkür ederim kaşlarımı kurtardım 💕💕
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!