Güzellik & Bakım 1 ay Merhaba fiziksel özelliklerimi aşağıya yazıyorum sizde değerlendirin? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Ten:Beyaz göz rengi:yeşile çalan ela boy:1.70Yüz şekli: yuvarlak Merhaba fiziksel özelliklerimi aşağıya yazıyorum sizde değerlendirin? Cevap Yaz 10 Cevap Beğen Paylaş Takip Et
nordun_gadasiFenomen Takip Et Master Yaş: 32 1 ay Güzellik & Bakım konusunda 10,9b cevap paylaştı. Foto olsa daha net bilgi verilir gadası 0 0 Yorumla
BeniBöʎleBil Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 99% 1 ay Tipik Türk kadını... Bi çocuk doğurduktan sonra gğt baş farklı yönlere kayacak... Kocası devamlı aldatacak. 0 0 Yorumla
Sciencelover Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 1 ay Kilo? Vücut tipi? 0 5 Yorumla Soran 1 ay 45 kilo, ters üçgen Yorumla Sciencelover 1 ay Zayıfsın baya nasıl üçgen oluyor. Yorumla Soran 1 ay Pardon 45 değil55 Yorumla Sciencelover 1 ay Bacakların çok zayıf o zaman Yorumla Soran 1 ay Evet Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 ay Bizimle değilsin 😌😵💫 0 5 Yorumla Soran 1 ay Anlamadım Yorumla Cevap sahibi 1 ay Bu fiziksel özelliklerini beğenmedim yani Yorumla Cevap sahibi 1 ay Hem kilon neden yazmadin Yorumla Soran 1 ay 55 kilo Yorumla Cevap sahibi 1 ay Ozaman kumral mısın göz rengi dışında iyisin 🤲🤲🪻🪻🍂🍂🍂😊 Yorumla
seloooo7 Takip Et Xper 7 Yaş: 26 1 ay Aşkı foto atsan daha iyi böyle canlanmaz 0 6 Yorumla Soran 1 ay Nasıl atabilirim Yorumla seloooo7 1 ay İletişime geçebilirsin Yorumla Soran 1 ay Nasıl Yorumla seloooo7 1 ay Mesaj atabilirsin Yorumla Soran 1 ay Hesabına mı Yorumla seloooo7 1 ay Evet Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Foto olsa daha net bilgi verilir gadası
Tipik Türk kadını... Bi çocuk doğurduktan sonra gğt baş farklı yönlere kayacak... Kocası devamlı aldatacak.
Kilo? Vücut tipi?
45 kilo, ters üçgen
Zayıfsın baya nasıl üçgen oluyor.
Pardon 45 değil55
Bacakların çok zayıf o zaman
Evet
Bizimle değilsin 😌😵💫
Anlamadım
Bu fiziksel özelliklerini beğenmedim yani
Hem kilon neden yazmadin
55 kilo
Ozaman kumral mısın göz rengi dışında iyisin 🤲🤲🪻🪻🍂🍂🍂😊