Güzellik & Bakım Merhaba fiziksel özelliklerimi aşağıya yazıyorum sizde değerlendirin? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Ten:Beyaz göz rengi:yeşile çalan ela boy:1.70Yüz şekli: yuvarlak Merhaba fiziksel özelliklerimi aşağıya yazıyorum sizde değerlendirin? Cevapla Fizik Soruları Beğen Paylaş Takip Et
nordun_gadasi Takip Et FenomenEfsane Yaş: 36 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 14,4b cevap paylaştı. Foto olsa daha net bilgi verilir gadası 0 0 Yorumla
BeniBöʎleBil Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Tipik Türk kadını... Bi çocuk doğurduktan sonra gğt baş farklı yönlere kayacak... Kocası devamlı aldatacak. 0 0 Yorumla
Sciencelover Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Kilo? Vücut tipi? 0 5 Yorumla Soran +1 yıl 45 kilo, ters üçgen Yorumla Sciencelover +1 yıl Zayıfsın baya nasıl üçgen oluyor. Yorumla Soran +1 yıl Pardon 45 değil55 Yorumla Sciencelover +1 yıl Bacakların çok zayıf o zaman Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Bizimle değilsin 😌😵💫 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Anlamadım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bu fiziksel özelliklerini beğenmedim yani Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hem kilon neden yazmadin Yorumla Soran +1 yıl 55 kilo Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ozaman kumral mısın göz rengi dışında iyisin 🤲🤲🪻🪻🍂🍂🍂😊 Yorumla
seloooo7 Takip Et Xper 7 Yaş: 29 +1 yıl Aşkı foto atsan daha iyi böyle canlanmaz 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl atabilirim Yorumla seloooo7 +1 yıl İletişime geçebilirsin Yorumla Soran +1 yıl Nasıl Yorumla seloooo7 +1 yıl Mesaj atabilirsin Yorumla Soran +1 yıl Hesabına mı Yorumla seloooo7 +1 yıl Evet Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Foto olsa daha net bilgi verilir gadası
Tipik Türk kadını... Bi çocuk doğurduktan sonra gğt baş farklı yönlere kayacak... Kocası devamlı aldatacak.
Kilo? Vücut tipi?
45 kilo, ters üçgen
Zayıfsın baya nasıl üçgen oluyor.
Pardon 45 değil55
Bacakların çok zayıf o zaman
Evet
Jon wick oynayan kadına benziyorsun
Bizimle değilsin 😌😵💫
Anlamadım
Bu fiziksel özelliklerini beğenmedim yani
Hem kilon neden yazmadin
55 kilo