Güzellik & Bakım 3 ay Burun estetiğimin 1. ayı! Sizce düzelir mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Arkadaşlar Ameliyat Masasında ki Son Hali Daha Güzel Fakat şu an Kötü Duruyor Sizce Düzelir mi? Kalın Derili Burun Olduğu İçin Böyle Kalmaz Umarım Burun estetiğimin 1. ayı! Sizce düzelir mi? Cevapla 5 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
sarımınlaciverti Takip Et Bilge Yaş: 116 , eic 99% 3 ay Ödem atmak baya zaman alıyormuş diye duymuştum. Estetik için ne kadar ödedin? 0 1 Yorumla Soran 3 ay 20 bin tl Yorumla
ppyavuz Takip Et Guru Yaş: 27 3 ay Güzellik & Bakım konusunda 309 cevap paylaştı. Büyük duruyor ve doğal olmadığı belli umarım düzelir 0 1 Yorumla Soran 3 ay vala psikolojim bozuldu bilmuyorum napcagimi Yorumla
uyuyangüzel_00 Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 96% 3 ay Güzellik & Bakım konusunda 544 cevap paylaştı. Nasıl yapıyorsunuz bunu yaa 0 1 Yorumla Soran 3 ay keyiften degildi benimki Yorumla
ftmlz Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 68% 3 ay Ödemi 1 ay içinde atması gerekirdi sanki 0 1 Yorumla Soran 3 ay doktor oyle cok kotu bi doktor degil en iyi doktorlardan ama neden boyle bir is oldu cozemedim derin kalin dedi krem vercekmis inceltmek icin bide odem var dedi nekdr dogru bilemedim Yorumla
Gizli Üye (18-24) 3 ay duzelir 0 3 Yorumla Soran 3 ay insallah Yorumla Cevap sahibi 3 ay asiri acima oluyo mu yengemde yaptiricakkürt olmama ragmen annem turk diye burnum kucuk🙈 Yorumla Soran 3 ay kurtlukle turklukle alakali bisey degil bu genlerden kaynaklaniyor acima felan yok morarma felanda yok Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Ödem atmak baya zaman alıyormuş diye duymuştum. Estetik için ne kadar ödedin?
20 bin tl
Büyük duruyor ve doğal olmadığı belli umarım düzelir
vala psikolojim bozuldu bilmuyorum napcagimi
Nasıl yapıyorsunuz bunu yaa
keyiften degildi benimki
Ödemi 1 ay içinde atması gerekirdi sanki
doktor oyle cok kotu bi doktor degil en iyi doktorlardan ama neden boyle bir is oldu cozemedim derin kalin dedi krem vercekmis inceltmek icin bide odem var dedi nekdr dogru bilemedim
duzelir
insallah
asiri acima oluyo mu yengemde yaptiricak
kürt olmama ragmen annem turk diye burnum kucuk🙈
kurtlukle turklukle alakali bisey degil bu genlerden kaynaklaniyor acima felan yok morarma felanda yok