Güzellik & Bakım Burun estetiğimin 1. ayı! Sizce düzelir mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Arkadaşlar Ameliyat Masasında ki Son Hali Daha Güzel Fakat şu an Kötü Duruyor Sizce Düzelir mi? Kalın Derili Burun Olduğu İçin Böyle Kalmaz Umarım Burun estetiğimin 1. ayı! Sizce düzelir mi? Cevapla Estetik Soruları Güzellik Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
sarımınlaciverti Takip Et Yoda Yaş: 119 , eic 99% +1 yıl Ödem atmak baya zaman alıyormuş diye duymuştum. Estetik için ne kadar ödedin? 0 1 Yorumla Soran +1 yıl 20 bin tl Yorumla
ppyavuz Takip Et Guru Yaş: 30 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 497 cevap paylaştı. Büyük duruyor ve doğal olmadığı belli umarım düzelir 0 1 Yorumla Soran +1 yıl vala psikolojim bozuldu bilmuyorum napcagimi Yorumla
uyuyangüzel_00 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 92% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 829 cevap paylaştı. Nasıl yapıyorsunuz bunu yaa 0 1 Yorumla Soran +1 yıl keyiften degildi benimki Yorumla
ftmlz Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 69% +1 yıl Ödemi 1 ay içinde atması gerekirdi sanki 0 1 Yorumla Soran +1 yıl doktor oyle cok kotu bi doktor degil en iyi doktorlardan ama neden boyle bir is oldu cozemedim derin kalin dedi krem vercekmis inceltmek icin bide odem var dedi nekdr dogru bilemedim Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl duzelir 0 3 Yorumla Soran +1 yıl insallah Yorumla Cevap sahibi +1 yıl asiri acima oluyo mu yengemde yaptiricakkürt olmama ragmen annem turk diye burnum kucuk🙈 Yorumla Soran +1 yıl kurtlukle turklukle alakali bisey degil bu genlerden kaynaklaniyor acima felan yok morarma felanda yok Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Ödem atmak baya zaman alıyormuş diye duymuştum. Estetik için ne kadar ödedin?
20 bin tl
Büyük duruyor ve doğal olmadığı belli umarım düzelir
vala psikolojim bozuldu bilmuyorum napcagimi
Nasıl yapıyorsunuz bunu yaa
keyiften degildi benimki
Ödemi 1 ay içinde atması gerekirdi sanki
doktor oyle cok kotu bi doktor degil en iyi doktorlardan ama neden boyle bir is oldu cozemedim derin kalin dedi krem vercekmis inceltmek icin bide odem var dedi nekdr dogru bilemedim
Ödemin hepsi geçti mi
duzelir
insallah
asiri acima oluyo mu yengemde yaptiricak
kürt olmama ragmen annem turk diye burnum kucuk🙈
kurtlukle turklukle alakali bisey degil bu genlerden kaynaklaniyor acima felan yok morarma felanda yok