Güzellik & Bakım Parfüm alırken hangi kokular agırlıklı oluyor? queennn00 Takip Et Yoda Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Ben hep ciceksi parfümler vucut spreyleri kullanıyorum 🌼💕🌸 Parfüm alırken hangi kokular agırlıklı oluyor? Cevapla Parfüm Soruları Beğen Paylaş Takip Et
TeomanŞarkısı Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Merhaba.Parfüm seçerken tenime yakışanı bulmaya çalışıyorum. Kokusu beni cezbetmeli, hassasiyetim ya da alerjim olsn bir şeyi tercih etmem ve bilmediğim kalitesiz bir ürün almam. Koku bu önemli sonuçta. 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 47,3b cevap paylaştı. Okyanus kokularını severim 0 0 Yorumla
lokomotif-portakal Takip Et FenomenMaster Yaş: 37 +1 yıl Çiçeksi çabuk uçuyor. Ben bu ara hypnotic pasion kullanıyorum hoşuma gidiyor. 0 0 Yorumla
Merve1918 Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Ben daha çok kolonya tarzını seviyorum 0 2 Yorumla queennn00 +1 yıl Bebek kolonyası falan galiba Yorumla Merve1918 +1 yıl Yok normal kolanya Yorumla
Semaptik Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 86% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 799 cevap paylaştı. Fresh genellikle severim 0 0 Yorumla
Seecret_ Takip Et Xper 2 Yaş: 30 +1 yıl Odunsu fresh ve kalıcı 0 1 Yorumla queennn00 +1 yıl En iyisiiii Yorumla