Merhaba arkadaşlar yaklaşık 8 aydır olan bu şeyi hala anlamış değilim doktora gittim ve iltihaplı sivilce deri altı sivilcesi dedi bana sanki çıban gibi geliyor ama çıban olsa şimdiye patlamaz miydi bu arada yumuşak ve oynuyor şişliği arada inip belirli bi şekilde şişiyor ama çok küçük bişi ve aylardır var doktora gitmedinmi diyen varsa gittim
Özellikle sıcak tampon ile kör sivilceler giderilebilir. Pamuk ve ya sargı bezi sıcak suya batırılıp iyice sıkılmalıdır. Bu şekilde kör sivilcenin üzerine sıcak tampon uygulanır. Antiseptik özelliği olan elma sirkesi tonik gibi kullanıldığında sivilceli bölgedeki enfeksiyonu ortadan kaldırır.
Bi kaç ay vardı ya birazda ergenlik zamanı korkmuştumda acıyordu hiç patlatmadığım için 1 ay falan durdu en sonunda geçti iltihap kapmış olabilir çok acır ama patlat sık iyice temizle sonrada mikrop yayılırsa yeniden çıkabilir belki
Büyük ihtimal çünkü çok fazla stres yapıyorum oraya ve çok fazla elliyorum sıkılmiyo ama kabuk bağlıyor çoğunlukla bende sinirden yolup kanatiyorum iltihap daha da artiyo sanırım
o zaman sivilcedir giydiğin pantolon ve üzerindeki kimyasallara karşı bir alerj olabilir, beyaz baş verip sonra patlatıyorsun sanırım çok ciddi bişiye benzemiyor , şu nada zona geiren bir olarak söylyorum
Tamam düzenli yapicam teşekkür ederim internette canım saçma şeyler cikiyo ben doktora zaten gittim endişelenme küçük bi sivilce dedi zaten buyumuyoda asla 8 aydır aynı şekilde şişip iniyor bazen kabuk bağlıyor
Bence en iysiini yapmışsınız bende göstermek için cildiyeciye randevu bulamadım sağlık ocağına gittim hemen teşhis konuldu deri altı sivilcesi diye zaten
ya bence senin giydiğin bir pantolondaki boyaya alerjin var o yapıyordur, pantolonu giymeden bunun üzerine antibiyortikli bi krem bi de yarabandı yapıştır bi haftaya geçer