+1 yılYani at ne olacak. Bence resimler gayet güzel. 1 veya 2 yi at eğer atacaksan. Üçüncü halini ben pek beğenemedim o yüzden bence 3 dışında diğer ikisi atılabilir vede gayet güzel çıkmışsın. Yani ev hali ile anca bu kadar olur. Dediğim gibi sondaki resim hariç diğer ikisi atılabilir diye düşünüyorum ben.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılMnyakmisin ln alt tarafı bir fotoğraf atacaksin niye bu kadar kastın ki gerçi onlar bile doğal halim değil zaten güzelsin belli niye iki kilo filtre uuguluyosun onu geçtim burada niye soruyosun hangisini atayım diue milletin kafa cidden uçmuş bu kadar ciddiye almayın la insanları
01 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
131Cevap
- Güzellik & Bakım konusunda 48b cevap paylaştı.
u +1 yılEvet atın bence
00 Yorumla
+1 yılBence faceappsiz ve gerçekten ev halinle atmalısın.
30 Yorumla
+1 yılFlörtten önce KS abazaları üçünü gördü e flört 1 tane görecek haksızlık değil mi xD.
81 Yorumla- +1 yıl
😂👍
+1 yılŞimdi flörtün attığın fotoyu nette araştırsa direkt bu sitede var olduğunu görecek, millete mi soruyorsun bana atacağın fotoyu diyecek sana... Nude istesem ne yapacaktın diye de peşine ekleyecek :)
10 Yorumla
+1 yılBiz hepsini gördüğümüze göre o da hepsini görebilir bana göre
20 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 774 cevap paylaştı. Oo tişörtün kırışıklığıı ne kizzzz😀Ev hali diye doğal halini demek istemiş ama senin makyajlı filtreli falan bacım kusura bakma keşke hiç atmasaydin:)
20 Yorumla
+1 yılEvde makyajla mı geziyorsun? Bir de filtre var... ikincisi iyi, onu atmışındır umarım. Ayrıca fotolarda güzel çıkıyorsun diye öküz olmuş vay awk mxjwjfnkfxkj
03 Yorumla
Soran+1 yılAyakta olani attim zor sartlar altinda cektim dedim oda pek zor olmamis sanki dedi neden dedim resimlerde cok guzel cikiyorsun dedi tesekkur ettim rica ederim dedi zaten bitirdim. Evde makyaj olayina gelicek olursalta aksama ablamin nisani vardi onun icin erkenden makyajimi yapmistim agir bir makyajds yoktu ustume basima gelivek olursak temizlik yapiyordum oda biliyordu at dedi attim. Temizlik yapmasam bile haftasonu kendimi nasil rahat hissedersem o sekilde yatar kalkarim misafir felan yoksa. Herkes laf etmiste giyimime sanki herkes utulu yatip utulu kalkiyorlar. Zaten stilisttim giyimimede belki herkesten cok ozen gosteririm disarida felan evde haftasonu manyakmiyim giyecegim seyleri utuliyim genel konusuyorum bu arada
- +1 yıl
Evde ütülü gezecek halin yok yani. Kıyafetini eleştirenler boş yapmış biraz. Pijamalarını sevdim ben. Makyaj konusunu açıklayınca oldu şimdi
Soran+1 yılTesekkur ederim. Ama zaten bitti. Bitirdim iliskiyi :)
+1 yılAfedersin ama bu mu ev hali? Makyajla mı geziyosun evde ne enteresan? 😏 zaten Allah vergisi güzelliğin var maşallah doğal çeksen bin kat iyi üstelik filtresiz haliyle oldukça iddialı olabilirdin.
00 YorumlaÇoluğumdan çocuğumdan çok seni görüyorum lan bu sitede, yeter müptezel
30 Yorumla
+1 yılKeşke direkt nasılım diye sorsaydın böyle şeylere gerek yok😄
011 Yorumla
Soran+1 yılOnuda soruyordum ama vallahi sorum bu dün istedi bende buraya sordum keske sormasaydim sorumuda silemiyorum
- +1 yıl
İyi bakalım öyle olsun ayakta olan güzel
Soran+1 yılTesekkur ederim ama zaten bitirdim
- +1 yıl
Aa neden çok mu foto istiyo 😂
Soran+1 yılAdalarda bulusucaktik kalma teklifinde bulundu diye
- +1 yıl
Ohaa flört birdee neyse hayırlısı diyelim
Soran+1 yılYa zaten sogudum hemde cok hayatima giren ikinci kisiydi akli bel altina calisiyormus asirj sogudum sildim numarasini felan saka yaptim ozurdilerim dedi cevap dahi vermedim
- +1 yıl
Nasıl 2. Kişi kaç yaşındasınn ki çok azmış
Soran+1 yıl25 yasindayim az olsun zaten
- +1 yıl
Doğru söylüyorsun da flört yani sevgili değil sonuçta o yüzden şaşırdım. :)
Soran+1 yılEski flortumdu zaten yani arkadastık ben buraya flortum yazdim eski yazmadim neyse gereksizdi zaten arkadasligida bitirdim
Güzellik & Bakım konusunda 503 cevap paylaştı. tshirt cok kotu ve utusuz baya kotu, o sekilde atmasaydin keske knk..
04 Yorumla
Soran+1 yılNe yapabilirim ki? Pazar günleri herkes utulu kiyafetlerle kalkiyorda benimmi haberim yok. Haftaici 6 gun calisiyorum gun icinde cok yoruluyorum disarida giyimime zaten asiri ozen gosteriyorum evde de ütulu ve ozenli olamam. Bakim vs yapiyorum ama kendimi nasil rahat hissediyorsam o sekilde olurum misafir felan yoksa sizdr oyle yapin bence guzel bir sey
Soran+1 yılYahu pazar gunu neyini utuliyim siz her pazar utulu gezin o zaman
- Güzellik & Bakım konusunda 471 cevap paylaştı.
u +1 yılPuruşuk tişört ile fotoğraf atıyorsun ve güzel diyor, kanma bunlara fjjfk
02 Yorumla
Soran+1 yılTemizlik yaptigimi biliyordu ayrıca yine olsa yine atarım zaten disarida giyimime cok ozen gosterdigimi biliyor stilisttim giyime kusama herkesten cok dikkat eder ozen gosteririm ama pazar gunleride misafir felan yoksa utulu felan kalkmiyorum aynen bu sekilde kalkiyorum kendimi nasil rahat hissediyorsam
- +1 yıl
Ok bye
- Güzellik & Bakım konusunda 401 cevap paylaştı.
+1 yılFotoğraflarda çok güzel çıkıyorsun dediyse ayrıl gözü kör olasıca
04 Yorumla- +1 yıl
@crimsoon aynen öyle aşırı kırıcı bir söylem
Soran+1 yıl1 resmi attim zor sartlar altinda cektim dedim oda pek zor olmamis gibi neden dedim resimlerde cok guzsl cikiyorsun dedi
Soran+1 yılBitirdim zaten
Boydan çekmiş peşin peşin ahahah 1. Fotoyu at geç ya 😂
04 Yorumla
Soran+1 yılAttim dedim zor sartlar altinda cektim oda dedi pekte zor olmamis sanki dedi bende dedim neden resimlerde cok guzwl cikiyprsun dedi
Soran+1 yılBitirdim zaten
+1 yılgüzel bir kızsın
ev halin böyleyse dışarıdaki halin daha güzel olur
ayrıca pijamana bayıldım00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 405 cevap paylaştı.
+1 yıl:D sizden olmaz bence sen cok naifsin o öküz
02 Yorumla
Soran+1 yılZaten bitirdim
- +1 yıl
aferin
İkinci güzel ama sana birkaç tavsiyede bulunabilir miyim
02 Yorumla
Soran+1 yılBuyrun ilkini attim resimlerde cok guzel cikiyorsun yazmis tesekkur ettim rica ederim dedi konuda axmadi
- Güzellik & Bakım konusunda 537 cevap paylaştı.
+1 yılZahmet etme flörtünn nosunu ver ben ss alim gösterim tüm dünya gördü
10 Yorumla Bu fotoğrafları burada paylaşana kadar, hepsini sevgiline atsan daha mantıklı olurdu.
10 Yorumla
+1 yılBuraya atıyorsun, onlarca insan görüyor ama flörtüne atamıyorsun. Ne enteresan... :D
10 Yorumla
+1 yılEv halini istemiş yani doğal halini sen makyajlı ve shoplu halini atmışsın.
10 Yorumla
+1 yılSevgilinden ayrılırsan ben burdayım hani bir omuza ihtiyacın olur falan
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 654 cevap paylaştı.
+1 yılev halini istediyse 3. fotoyu at. elbet boydan da merak edecek çünkü :D
00 Yorumla Buraya attıktan sonra ona hangisini göndersen de farkı yok 🫣
00 Yorumla
+1 yılOyşşş şu yataklı olan yok mu sen onu at. Bende seni o yatağa 🤪
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 855 cevap paylaştı.
+1 yılMakyaj filtre var dünyada tek doğal insan türü olarak ben kaldim galiba
00 Yorumla
+1 yıl1 Biraz kilo almalısın bana göre
2 flörtün hariç herkes gördü
3 😂😂😂00 Yorumla
+1 yılYaw bize niye soruyorsunuz bunu dkdkdkkdkdkdkdkdk saçma sapan sorular
00 Yorumla
+1 yılcidden..
öyleymis 🤦🏻♀️ fistik gibi kiza bunu diyon.. 😏00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 947 cevap paylaştı.
+1 yılGüzel kızsın ama sondaki foto çok daha samimi bence onu atmalısın 😊
00 Yorumla Biz bile üç resmî gördüysek ona neden hangisi diye soruyorsun. onada bunların üçünü at 🤣
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYakında muhabbet ederken de soru paylaşacaksınız. ''şu an karşımda ve merhaba dedi ne cevap vereyim '' diye. Komik olmayın ya.
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 691 cevap paylaştı. Hepsini burada paylaşmak yerine ona atabilirdin
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılSen ev halinle boyayla mi geziyorsun? Allah askina ev halini atma sen yaa..
02 Yorumla
Soran+1 yılCok biliyorsunuz hepiniz kimisi demis utusuz burusuk bilmem ne aksama nisa vardi onun icin hazirlandim ustum basimda oyleydi temizligim daha bitmemisti
Cevap sahibi+1 yılBir sey anladiysam arap olayim…
+1 yılaçıklamaya gel fotografta güzel olmuşsun dedi diye öküz oldu
ama sen bu kadar sap abazana bu halini attın gördüler eller bir yere kaydı vs vs bu cocuk bunu bilse o senin flörtün olmaz artık:P
01 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOnu bunu bırakta evde de mi makyaj yapıyon vay be ben sokağa çikinca bile yapmaya üseniyorum sen evde yapıyon 😅bu arada 2. Foto daha iyi
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSeni her halinle seviyorum. Biraz umut, biraz acı. Sorunu kendimde arıyorum, beni kırık dökük bırakalı.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılhepsi güzelmiş kız🙃1. boydan olan, al sana ev hali 🤷♂️
08 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl👍
Cevap sahibi+1 yılfotoraftamı😀😀😀çirkinsin yani
Soran+1 yılOyle dedi fotograflarda cok guzel cikiyorsun dedi yoo normalde de cirkin degilimki
Cevap sahibi+1 yıldiilsin..🤷♂️ ağzına kürekle vur onun😀
Soran+1 yılNe yaziyim
Cevap sahibi+1 yıl"öküz" yaz, anlar heralde🤷♂️
Soran+1 yılTesekkur ettim
Cevap sahibi+1 yıl👍anlayana🤷♂️
Gizli Üye(45 üstü)+1 yıl
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılFlortun istemiş ama sen herkesin bakmasını istemiş gibi paylasmissin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBi an dedim Lan kuzen sen burada napıyon 🤣🤣🤣 neyse insan insana benzermiş harbi 🤣
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılCidden böyle dolaşan var mi evde bakımsız paspal
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılFiltresiz atsaymışsın keşke ev hali doğal hal diye biliyordum ben
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHerkes gördüğüne göre artık flörtüne atabilirsin kskgkfkg
00 Yorumla
+1 yılFlortun burada oldugunu gorse direk birakir abazalar simdi dm kutuna düsecek xjwlq zhxiwpqlq
00 Yorumla
+1 yıl1. ve 2. sıkıntı yokta 3. cocuk başka yerlere bakar
00 Yorumla
+1 yılSevgilisine öküz diyen aşağılık biri gördüm ben fotoda
00 YorumlaAltta tayt ya da eşofman üstte de absürt olmayan bir sweat güzel olur bence
00 Yorumla
+1 yılona atana kadar tüm site gördü
11 Yorumla
Soran+1 yılZaten bitirdim iliskiyi
+1 yılO utusuz yahu ütü baş şuna ütü
110 Yorumla- +1 yıl
burcunuznedir?
- +1 yıl
Kova
- +1 yıl
@sosyetik_Pilic ne oldu ki?
- +1 yıl
aynı duruma takılmışız
- +1 yıl
Takilinmayacak gibi değil ki yüze bakarsın bir ton boya filtre ama. uste başa bakıyorsun naniii ütü yok kiriş kuruş insan önce üste bakar sonra başa bakar. Aman zamane gençliği bir çoğu aynı. Sizde mi kovasiniz
- +1 yıl
ikizler burcuyum ama ilk önce temiz ve ütülü kiyafete önem veririmbben de..
- +1 yıl
Bu hal kendisi hakkında çok şeyin detayını veriyor aslında.
- +1 yıl
evet ama düzeltir bence daha küçük yaşı
- +1 yıl
Yaş ortalama 18 22 arası duruyor nasıl alisirsa öyle gider aynı evde yaşayacak olana bayağı iş düşecek.
Soran+1 yıl25 yasindayim stilisttim sizden cok iyi biliyorum nasil giyinilmesi gerektigini. Giyimim kuşamimada çok ozen gosteririm. Haftaici 6 gun calisiyorum ustumu basimi utuleyip evdr o sekildemi durucam utusuz pijamali durucam tabikide misafir felan yoksa. Siz evde assolist gibi gezebilirsiniz. Makyaj olayida akşama misafir gelicekti ablamin nişan olucaktı onun icin makyaj yaptim onun disinda temizlik yapiyordum isim gucum yok birde utulu kiyafetlerle guzel kiyafetlerlemi temizlik edicektim siz edebilirsiniz ben hayati o kadar ciddiye almiyorum.
+1 yılTam ev halini birincisi yansıtıyor
02 Yorumla
Soran+1 yılAttim resimlerde cok guzel cikiyorsun dedi ne demek istedi
- +1 yıl
Gercekte güzel degilmiyim yani diye trip at hemen😂
+1 yıl1 ya da 2 kanka 3. yü sakın atma açı kötü
03 Yorumla
Soran+1 yıl1 de altim kotu degilmi
- +1 yıl
kanka 2 yi at bence çok tatlısın gözlerin güzel çıkmış elası belli oluyo
Soran+1 yılZaten yuzden at diyicek onuda o zaman aticam :)
- Güzellik & Bakım konusunda 302 cevap paylaştı.
+1 yılİlk resim hariç diğer ikisi iyi
016 Yorumla- +1 yıl
Neden öküz dedin adama
Soran+1 yılResimlerde cok guzel cikiyorsun dedi normalde cirkinmi buluyor
- +1 yıl
Yok ya bu kadınların kafa çok farklı çalışıyor 😂😂😂😂 kızdığın şeye bak
Siz kadınları anlamak gerçekten çok zor
Soran+1 yılNe demek istedi o zaman
- +1 yıl
İltifat etmiş işte
Soran+1 yılBitirdim
- +1 yıl
Neden ki resimlere sebep mi
Soran+1 yılHayir
- +1 yıl
Neden peki sebebini söylemek istermisin
Soran+1 yılAdalara gidelim dedim ben masum seyler dusunurken o kalmayi teklif etti.
- +1 yıl
Adam hızlı çıktı desene sevmeden aşk sevgi yaşamadan yatak derdinde küçük enişte 😂😂
Soran+1 yılNeyse zaten silip attim
Soran+1 yılSonra diyiyor ozur dilerim saka yapiyordum
Soran+1 yılUmrumda degil sevgililik felan zor zaten resim at felan benlik degil. Hayatima giren ikinci kisiydi sevmeye cidden gonlum vardi ama son hareketi asiri soguttu
- +1 yıl
Güzel kızsın ama sert bi mizacın var hemen kızacak gibi görünüyorsun
Soran+1 yılAksine asiri guler yuzluyum hemde cok fazla ve kindar degilim bazen ani parlamalarim oluyor koc burcuyum ama anlil oluyor bu anlik olucak bir sey degil sogudum daha geri donusu olmaz bende
Gizli Üye(30-35)+1 yılHepsinde makyaj var neren dogal flortunde kör sanirim
11 Yorumla- +1 yıl
😂😂
Önce burasının görmesi şoku 😄
10 Yorumla
+1 yılÖnce ütuleseydin pijamayi
10 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 5,6b cevap paylaştı. Yahu ilkini asla atma 😅 yazmaz sonra bak
07 Yorumla
Soran+1 yılIlkini attim dedi fotograflarda cok guzwl cikiyorsun
Soran+1 yılNeden
Soran+1 yılNormalde cirkinmi buluyor
Soran+1 yılDegilde onun jcin suslenemezdjm
- Güzellik & Bakım konusunda 376 cevap paylaştı.
+1 yılayakta olanı at gülelim biraz
00 Yorumla
+1 yılTişörtün kırışık bence hiçbirini atmamalısın
00 Yorumla
+1 yılHayal ettiği bunlar değil
00 Yorumla- Devamını Gör (143)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem