Güzellik & Bakım Tırnakları ve ojesi güzel olunca sürekli ellerine bakıp modunuz yükseliyor mu? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor tırnakları ve ojesi güzel olunca sürekli ellerine bakıp modunuz yükseliyor mu? Tırnakları ve ojesi güzel olunca sürekli ellerine bakıp modunuz yükseliyor mu? Cevapla Güzellik Soruları Oje Soruları Tırnak Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
ladysuslu Takip Et FenomenXper 6 Yaş: 25 +1 yıl Bunu ben çok yapıyorum, tırnağım ve ojem güzelse tık modum yükseliyor 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 47,4b cevap paylaştı. Kızların elleri bakımlı olunca çekici oluyor. 1 0 Yorumla
İstanbull_hanım Takip Et Master Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Evet ellerimi kullanasım geliyor sürekli 2 2 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl kullanılıyorsun elini Yorumla İstanbull_hanım +1 yıl Bir şeyler tutarak Yorumla
Ehlivukuf Takip Et Mentor Yaş: 34 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 5,6b cevap paylaştı. Yükselmiyor 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bunu ben çok yapıyorum, tırnağım ve ojem güzelse tık modum yükseliyor
Kızların elleri bakımlı olunca çekici oluyor.
Evet ellerimi kullanasım geliyor sürekli
Nasıl kullanılıyorsun elini
Bir şeyler tutarak
Evet hele bir de siyah ojeyse.🖤
hem de nasıl, canım tırnaklarım
Kesinlikle aşırı haz veriyor 😂
evet ellerime ve tırnaklarıma aşığım 💅🏻
Yükselmiyor