Güzellik & Bakım 2 ay Tırnakları ve ojesi güzel olunca sürekli ellerine bakıp modunuz yükseliyor mu? İstanbul_bey Takip Et Master Yaş: 38 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 tırnakları ve ojesi güzel olunca sürekli ellerine bakıp modunuz yükseliyor mu? Tırnakları ve ojesi güzel olunca sürekli ellerine bakıp modunuz yükseliyor mu? Cevap Yaz 8 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
ladysusluFenomen Takip Et Xper 5 Yaş: 28 2 ay Bunu ben çok yapıyorum, tırnağım ve ojem güzelse tık modum yükseliyor 1 0 Yorumla
Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 22 , eic 99% 2 ay Güzellik & Bakım konusunda 11,2b cevap paylaştı. Kızların elleri bakımlı olunca çekici oluyor. 1 0 Yorumla
m İstanbull_hanım Takip Et Master Yaş: 26 , eic 98% 2 ay Evet ellerimi kullanasım geliyor sürekli 2 2 Yorumla İstanbul_bey 2 ay Nasıl kullanılıyorsun elini Yorumla İstanbull_hanım 2 ay Bir şeyler tutarak Yorumla
u Ehlivukuf Takip Et Master Yaş: 31 2 ay Güzellik & Bakım konusunda 4,4b cevap paylaştı. Yükselmiyor 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bunu ben çok yapıyorum, tırnağım ve ojem güzelse tık modum yükseliyor
Kızların elleri bakımlı olunca çekici oluyor.
Evet ellerimi kullanasım geliyor sürekli
Nasıl kullanılıyorsun elini
Bir şeyler tutarak
Evet hele bir de siyah ojeyse.🖤
Kesinlikle aşırı haz veriyor 😂
evet ellerime ve tırnaklarıma aşığım 💅🏻
hem de nasıl, canım tırnaklarım
Yükselmiyor