Güzellik & Bakım 2 ay Jawline, çene ucu dolgusu, yanak dolgusu, elmacık kemiği dolgusu, burun dolgusu yüzümü çok değişir mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yüzüm çok değişir mi? Jawline, çene ucu dolgusu, yanak dolgusu, elmacık kemiği dolgusu, burun dolgusu yüzümü çok değişir mi? Cevap Yaz 6 Cevap Beğen Paylaş Takip Et
ladysusluFenomen Takip Et Xper 5 Yaş: 28 2 ay Çok değiştirir, bunları yaptırıp değişmeyen insan çok yok çünkü 0 1 Yorumla Soran 2 ay Güzelleşir miyim Yorumla
dynamiteee Takip Et Yoda Yaş: 19 , eic 100% 2 ay Bu saydığım yerler yüzün %60'ından fazlasını oluşturuyor yani bir zahmet değişeceksin. 0 5 Yorumla Soran 2 ay Bazı dolgular çok değiştirmiyor ya ondan sordum Yorumla dynamiteee 2 ay Tek bir kısma yaptırsaydın çok değişmeyebilirdin fakat birçok kısma yaptıracağın için değişmiş görünebilirsin bir süre. Yorumla Soran 2 ay Yok nen sürekli yaptircam bu dolguları zaten %30 u tamamen kalıcı Yorumla Soran 2 ay Burunda estetik olcak Yorumla Soran 2 ay Burun ameliyat olcak rinoplasti Yorumla
blueaviator Takip Et Bilge Yaş: 33 , eic 97% 2 ay değişir ama düzgün bir yerde yaptırman lazım 0 6 Yorumla Soran 2 ay En iyi yerde yaptircam. Güzel olur mu Yorumla blueaviator 2 ay en iyi yer dediğin neresi. ben yaptırmıştım. piyasanın en pahalı yeri değildi ama çok güzel bir burna sahibim şu an Yorumla Soran 2 ay Türkiyede en iyi yapan yer ünlüler falan yaptırıyor. Benim ki tüm yüz dolgusu olcak degistirir mi Yorumla blueaviator 2 ay ttabiki değiştirir. de sen neyinden memnun kalmadın Yorumla Soran 2 ay Yüzümden Yorumla blueaviator 2 ay neyi var. Yorumla
niveamann Takip Et Xper 4 Yaş: 23 2 ay Gel benim yuzumu sana verim 😂 0 2 Yorumla Soran 2 ay Değişir mi yüzüm çok Yorumla niveamann 2 ay Yuzunu gormedim ki Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Çok değiştirir, bunları yaptırıp değişmeyen insan çok yok çünkü
Güzelleşir miyim
Bu saydığım yerler yüzün %60'ından fazlasını oluşturuyor yani bir zahmet değişeceksin.
Bazı dolgular çok değiştirmiyor ya ondan sordum
Tek bir kısma yaptırsaydın çok değişmeyebilirdin fakat birçok kısma yaptıracağın için değişmiş görünebilirsin bir süre.
Yok nen sürekli yaptircam bu dolguları zaten %30 u tamamen kalıcı
Burunda estetik olcak
Burun ameliyat olcak rinoplasti
değişir ama düzgün bir yerde yaptırman lazım
En iyi yerde yaptircam. Güzel olur mu
en iyi yer dediğin neresi. ben yaptırmıştım. piyasanın en pahalı yeri değildi ama çok güzel bir burna sahibim şu an
Türkiyede en iyi yapan yer ünlüler falan yaptırıyor. Benim ki tüm yüz dolgusu olcak degistirir mi
ttabiki değiştirir. de sen neyinden memnun kalmadın
Yüzümden
neyi var.
Gel benim yuzumu sana verim 😂
Değişir mi yüzüm çok
Yuzunu gormedim ki
Annen baban bile tanıyamaz bence :D
Değiştirir
Çok mu