Suratımda küçük bir et beni var bu beni makyajla kapatabilir miyim? Hangi makyaj malzemeleriyle kapatabilirim?

Derennisa sadece kızlardan cevap istiyor. Cevap yazmak için giriş yap.
Merhaba. Makyaja başladığınızda ise beni yok etmek adına ilk olarak fondöten kullanmalısınız. Kullanacağınız fondötenin bir ton koyu olmasında fayda var. Ton koyu oluşu benlerin kapatılmasına destek olacaktır.
Fondöten kullanımı ardından benin bulunduğu noktaya ufak dokunuşlar yapın. Bir kulak çubuğu alın ve kapatıcı ve cilt ton rengine uygun bir likit uygulayın. Ben üzerinde ufak harehetler yaparak renginin açılmasını sağlayın.
Ardından mutlaka bir pudra kullanmalısınız. Kullanacağınız pudra farklı tonda kullanılan fondöten izlerini ortadan kaldırmaya yardımcı olacaktır. Son olarak ise bronz bir allık kullanarak makyajınızı tamamlayabilirsiniz.
Yani eğer çok küçük ise fondöten ve makyaj ile kapatmak elbette mümkün. Genelde bu tür bekletin aslında tedavisi var. İlacı bile satılıyor ben senin yerinde olsam makyaj ile kapatmak yerine gider ilacını alırdım. En azından tamamen geçici bir neden bulmuş olurdun. Ama elbette makyajla kapatmakta mümkün tabi. Fondöten ile kapatabilirsin zaten hiç belli olmaz çok küçük ise.
Küçük olduğu için fondöten ile kolayca kapanır ama neden kapatmak istiyorsun ki, bence yüzdeki çoğu ben kişiye karakteristik bir görünüm veriyor ve hoş duruyor.
Kapatıcılığı yüksek bir fondöten ile kapanabilir.
kapatmaya çalışma çok kötü durur. minnacık bi lazer operasyonla aldırmanı tavsiye ederim rahatsız ediyorsa seni
Kapatmak yerine aldirabilirsin bence
Fontoten
kapama sen her halinle güzelsin<3
Aldır
fondotenle kapanir
En İyi Cevap