Bence ellerin, tırnakların ve dişlerin bakımı çok önemli güzellik göreceli olduğu için dış görünüş olarak bir şey diyemeyeceğim ama bir erkek sempatik ve komikse çok iyi oluyor bir de kadın eğlenceli ise iyi anlaşıyorum
Bana göre karakteri ve duygusal olmasıdır. yani hem eğlenceli olmalı hem de kafa dengi olmalı. aynı zamanda duygusal olmalı. bir kadını bence güzel yapan kalbidir. kişilik özellikleridir gülüşüdür. yani aklıma ilk bu özellikler geliyor.
Kadınin bakışında , gülüşünde huzur bulmalı erkek.. Kadın sussa da mimikleri , kaşlari, gözleri konuşmalı.. sakin olmalı kadınlar.. durgun bir nehir gibi. öyle bir suya kim atlamaz ki... gerektiği yerde de dalgalı deniz gibi olmalı kadin.. bunu göze alan erkek girer ancak öyle denize.. . erkek dediğin ise ince düşünceli olmali. kadının ruhunda adamligiyla tur attırmalı.. erkek sığındığı liman olmalı kadının.. kadın erkeğin gözüne baktığında dinlenmeli.. erkek kale gibi olmalı kadın için..
Kadını güzel yapan şey ne saçı, ne vücudu, ne kendini ne şekilde taşıdığıdır. Kadını esas güzel yapan sevgisini paylaşabilmesi, fedakarlığı, sorumluluğu, anlayışı, sadece bilgiye değil aynı zamanda kalbe de yönelik aklıdır.
İlk etapta dış görünüşü. Sadece fiziki özellik değil kastım. Temiz, bakımlı oluşu, giyim tarzı, hal ve tavırları. Tanıdıkça karakteri, bilgisi, kültürü, ahlakı... vb
En İyi Cevap