Monica Bellucci ve Rachel Weisz durumları iyi ailelerden geliyorlarmış mesela benim çevremde de böyle özel okuldakiler daha güzel

Monica Bellucci ve Rachel Weisz durumları iyi ailelerden geliyorlarmış mesela benim çevremde de böyle özel okuldakiler daha güzel

Bence hiç alakası yok durum ile. Bir insanın güzel olup olmamasının durumunun iyi veya kötü olması ile ne alakası var. Bana açıkçası biraz saçma geldi. Ne kadar fakir insanlardan ne kadar güzel kızlar çıkıyor. Yani diyeceğim bunun durum ile hiçbir alakası yok. Ha şöyle olabilir belki bir tık daha bakımlı olabilir durumu iyi diye.
Ailemin durumu iyi değilmiş ben doğarken halada iyi olduğu söylenemez ama kaşımız gözümüz fiziğimiz yerinde çünkü her durumu iyi olan veya olmayan güzel doğmuyor. Hiç unutmam bir kız vardı ailesi çok varlıklıydı ama kız çirkinlik abidesiydi hem dış görünüş itibariyle hemde kişilik yönünden ailesi varlıklı olup zihinsel engelli olanda var
Cevap
6Cevap
Çünkü güzel kadınlar zengin adamlarla evlenir. Onların çocukları da güzel olur.. Bu değişmez bir silsiledir. Bu yüzden zengin her yönden kıskanılandır. Hem parası olan hem güzelliği olandır.
Bir de üstüne aklı da varsa :) işte o zaman diğer insanlar için çekilmez biri olabilir…
Canım benim ne alakası var. Herkesi Allah yaratıyor Allah dilediğine güzellik verir bu soylu veya zengin bir aileden gelmesi ile alakalı bir şey değil ki 🙄
Ha şöyle diyorsan eğer estetik+10kg makyaj güzellerini kastediyorsan eğer bu konuda haklı olabilirsin.
Benim için doğal güzellik olmadığı sürece estetik veya makyaj güzellerine güzel diyemem
Bu arada bende güzelim, yani en azından öyle söylerler :) ama abartılacak zenginliğim yok :D
O kadar da değil estetiği makyajı anlıyoruz
Sibil Çetinkaya güzel mi şimdi yani zengin makyajlı estetikli çirkin
Onu bilmiyorum dur bakım dkfkvm
Sebebi şu genellikle varlikli bir taraf zengin olduğu için karşıdaki güzel/ yakışıklı cinsi kolayca etkileyebiliyor. O yüzden de genetiği güzel insanlar çok aç kalmıyor bahwhjs onlardan çıkan cocuklarda güzel oluyor.
Zenginler zaten güzel cocuklari da güzel oluyor.. cok nadir hulya avsar gbi kadinlarin kaya Çilingiroğlu gbi biriyle evlenmesi genleri bozulur yoksa
çümnkü rahat hayat yasarlar bizim gibi akşam ne yicez diye dusunmezler
Yüz hatlarıyla onun ne alakası var
İyi eş seçimi genetik beslenme düzeni çok faktör var
Zengin adamlar güzel kadınlarla evleniyor
Yoksullar mecburiyetten evleniyor
Gen aktarımı Anne ve babanın güzel olması
Bakım ve genetik anlamda iyiler zaten.
bakımla alakalı bi şey o e genler de var tabi
Ne alaka yav
İyi eş seçimi
yapay seçilim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?