Güzellik & Bakım 1 ay Hergün duş alıyor musunuz? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Hergün duş alıyor musunuz? Cevap Yaz 30 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
ladysusluFenomen Takip Et Xper 5 Yaş: 28 1 ay Kışın iki günde bir yazın her gün duş alıyorum 0 0 Yorumla
sierravista Takip Et Master Yaş: 19 , eic 100% 1 ay Güzellik & Bakım konusunda 780 cevap paylaştı. Yazın evet her gün duş alırım ama kışın üşüdüğüm için her gün duş almaya üşeniyorum 0 0 Yorumla
anonimbiri29 Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% 1 ay Yazın 1 den fazla kesinlikle kışın zaten çalıştığım içinde günlük olarak oluyor 0 0 Yorumla
perqoloq33 Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 97% 1 ay En son geçen sene bu zamanlar almıştım nasıl 😁 0 0 Yorumla
2golgeadam2 Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 100% 1 ay Hergün alırım.Yazları günde 2 veya 3 kere aldığım olur. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 ay Yok canim bir gunde zaten ne kokacam hemen, hem ugrasamam yaa harbi insan usenir yaa Allahin her gunu dus djdjdj 0 0 Yorumla
KalkYerimeYat Takip Et Yoda Yaş: 32 1 ay Kışın 2 güne bir bazen üç güne bir.Yazın her gün 0 0 Yorumla
David_Caine Takip Et Xper 6 Yaş: 30 1 ay Genel olarak evet. Yazın her gün alırım ama kışın 2 günde 1 falan. Sen peki? 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 ay Ameliyat oldum 15 gündür yıkanmadim🥺 1 2 Yorumla Seyyah_Derviş 1 ay Çok geçmiş olsun Yorumla Cevap sahibi 1 ay @Seyyah_Derviş çok sağ olun Yorumla
u Abdurrahman00t Takip Et Master Yaş: 25 , eic 67% 1 ay Güzellik & Bakım konusunda 729 cevap paylaştı. 2 günde 1 0 0 Yorumla
fairtail Takip Et Master Yaş: 46 , eic 53% 1 ay Güzellik & Bakım konusunda 915 cevap paylaştı. Elbette 0 0 Yorumla
DrErtuğrulbey Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 99% 1 ay Güzellik & Bakım konusunda 378 cevap paylaştı. evettt 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
Kışın iki günde bir yazın her gün duş alıyorum
Yazın evet her gün duş alırım ama kışın üşüdüğüm için her gün duş almaya üşeniyorum
Yazın 1 den fazla kesinlikle kışın zaten çalıştığım içinde günlük olarak oluyor
En son geçen sene bu zamanlar almıştım nasıl 😁
Hergün alırım.
Yazları günde 2 veya 3 kere aldığım olur.
Yok canim bir gunde zaten ne kokacam hemen, hem ugrasamam yaa harbi insan usenir yaa Allahin her gunu dus djdjdj
Kışın 2 güne bir bazen üç güne bir.
Yazın her gün
Genel olarak evet. Yazın her gün alırım ama kışın 2 günde 1 falan. Sen peki?
Keyfime göre değişiyor
Haftada bir hun
Ameliyat oldum 15 gündür yıkanmadim🥺
Çok geçmiş olsun
@Seyyah_Derviş çok sağ olun
Tabi ki kokarca mı olalım
2 günde 1
Elbette
Her sabah ve her aksam
Hayırr
Evet
evettt