Güzel hissetmiyorum ne olacak böyle?

belki dertleşebilecegim veya beni anlayan biri olur diye buraya yazmak istedim

güzel hissetmiyorum aslında boyle değildim ama sosyal medya, yaşıtlarım, arkadaşlarım vs sağolsun sanki psikolojik bir sorun gibi güzel hissetmemeye basladim. psikolojik sorun dedim çünkü çirkin olmadigimi biliyorum hani dünya güzeli olmasam da çirkin olmadigim bir gerçek. ama bazen arkadaslarla fotograf cekiyoruz sanki hepsi guzel bi ben kotu ve kusurluyum bana mi oyle geliyor bilmiyorum tabi.. cok sıkıldım srtık bazı kızların oturup seyredilebilecek bir yüzleri var.. kafamda kuruyor olamam herhalde çünkü bu konu üzerine özgüvensizlik edinmemi sağlayan birçok şey yaşadım en basitinden yanımda başka kızlara çok güzel denirken sıra bana gelince "sen de tatlisin ya" dendi. bu hissi erkekler ve yaşamayanlar asla anlamayacak. biliyorum güzellik bir yere kadar onemli olan insanın ahlakı karakteri vs. ben boyle dusunuyorum ama insanlar boyle dusunmuyor. insanların düşüncesinden sana ne kendi doğrularına bak derseniz şunu söylemek istiyorum bazen gerçekten güzel hissettiren bişeylere ihtiyaç oluyor bi iltifat ilgi vs.. ergenlikten kaynaklı tabi bu hislerin bir kısmı biliyorum fakat kotu hissetmemem elde değil :( sıkıldım artık.

Güzel hissetmiyorum ne olacak böyle?