Bazı sivilceler yukarıda değil de derinin altında oluyor ve ucu olmuyor. Bunlar nasıl geçer?

Bazı sivilceler yukarıda değil de derinin altında oluyor ve ucu olmuyor. Bunlar nasıl geçer?

Özellikle sıcak tampon ile kör sivilceler giderilebilir. Pamuk ve ya sargı bezi sıcak suya batırılıp iyice sıkılmalıdır. Bu şekilde kör sivilcenin üzerine sıcak tampon uygulanır. Antiseptik özelliği olan elma sirkesi tonik gibi kullanıldığında sivilceli bölgedeki enfeksiyonu ortadan kaldırır. Bunları uygulayarak cildinizde ki sivilcelere karşı savaş açabilirsiniz.
Bildiğim kadarıyla onlar sivilceden daha farklı bir şey. nasıl geçeceği konusunda fikrim yok açıkçası yüzünde hiç sivilce çıkmamış biriyim lakin temiz tutmak her zaman iyidir. Kimyasal şeyler kullanma taraftarı değilim.
Cevap
4Cevap
Sivilce kremi ile
Karbonatlı su içmeyi dene her sabah aç karnına 1 bardak suya 1 öay kaşığı karbonat koyup iç. 1 aya fark eder bişeyler. Mutlaka dene
Eğer sürekli sivilce sorunu yaşıyorsan doktora gitmelisin kesinlikle
Ancak ara ara oluyorsa ben gül suyu kullanıyorum pamuğa gül suyu döküp maske gibi yüzüme koyuyorum yarım saat bekletiyorum bunu iki üç kere yapınca izler vs de kalmıyor
benim de burnumun içinde çıkmış canimi cok yakıyor serefsz sivilce
yanlış hatırlamıyosam onlara antibiyotikli krem verip kusturuyorlar mıydı neydi. batık kıllarda da olabilir bu
kozmatik ürün kullan
Geçer çok kaşıyıp oynama iz kalmasın
Leke onlar
Racutan kulan
o ne?
@witchandfairymixe ilaç ama doktor yazıyor
siz kullandınız mı?
@witchandfairymixe hayır ama kulanmak istiyorum sadece deri altı sivilcelere veriyorlar
hmm peki teşekkürlerr😇
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?