artık çevremdeki hangi kıza baksam protez tırnak yaptırmış. abi hiç de güzel durmuyor, yaptırmayın

artık çevremdeki hangi kıza baksam protez tırnak yaptırmış. abi hiç de güzel durmuyor, yaptırmayın

Yani evet son zamanlarda bu tarz tırnaklar çok moda oldu. Bende çok beğeniyorum çok hoş buluyorum hatta ama bu kadar uzun ve göze batan tırnakları açıkçası pek beğenmiyorum. Artık çünkü moda olmaktan çıktı bu değişik değişik yiyeceklerden bile tırnak yapıyorlar. Artık insanlar ne yapacağını şaşırdı bence. Ben seviyorum ama fazla uzun olmayacaksa.
bu resimdekiler gibi yaptırmıyoruz gayet güzel duruyor. bu tarz şeylere en karşı olan erkek bile benim orijinal tırnağıma bakıyo ve protezliye protezli çok daha güzel diyor. şekil, kalite, oje rengi ve uzunluk önemli yani böyle resimdekiler gibi olanlar tabi b*k gibi
Bende seviyorum uzun tırnak ama protez yaptırmak istemiyorum. Çünkü ben çabuk sıkılıyorum. Takma tırnak kullanıyorım onun yerine. Canım sıkılınca çıkarıyorum. Sonra takıyorum. Ben çok sıkıntıya gelemem o yüzden takma tırnak daha iyi
Cevap
18Cevap
Bence kötü durmuyor, ben çok uzun sevmiyorum, çok abartılı oluyor ama protez tırnağa karşı olumsuz bakmıyorum.
Hayır bence hoş görünüyor gadası
Evet çok kötü orijinal yerleri kalmadı.
https://voca.ro/1t9udb3U2LLq
Ben sevmiyorum. Kendi tırnağımı uzatıyorum ya da belirli bir uzunlukta kullanıyorum. Bana inanılmaz sahte ve itici geliyor. Keyifli günler.
uzun tırnak da protez tırnak da oldum olası sevemedim benlik değil kullananlar arttı ama zevk meselesi
Aynen ya çok kötü görünüyor özellikle sivri uclular ben hiç yaptırmadım şimdiye kadar birde para mı vericem böyle saçma şeylere
bence güzel. tırnağım uzasın bende yaptıracağım ama tabikide fazla uzun yaptırmayacagim, fazla uzun protez tırnağı bende sevmem
bence cok güzel duruyor ama benim icin rahat olmaz, insanlar nasil abdestsiz geziyor anlamiyorum, ya o tirnaklarla ölsen :|
Manikür yaptırmak varken protez tırnak neden yaptırılır hic anlamıyorum bence hem sağlıksız hemde mide bulandırıcı duruyor

Bu nasıl sence? 💚
Çok hoş
bende sevmiyorum hiç yaptırmadım da kendi tırnağımın şekli daha güzel
ayrıca pipet yapıştırılmış gibi duruyo
Bu tirnak sekli hos degil o yuzden guzel durmamis bir de gereksiz uzun. Badem ya da oval yaptirirsan tadindan yenmez
Çok merak ediyorum ya böyle kızlar hiç yemek yapmiyor mu annesi şurayı süpür sil demiyor mu bir benim hayatım mi. boyle😂
ben yapmıyorum hahahha bir kere duvarda ki bantı çıkarırken kırıldı çok üzüldüm.
Yoo ben yaptırmadım, kendi tırnaklarımı kullanıyorum. Çok uzun olmadığı sürece kötü durmuyor bu arada.
Bencede iğrenç dıruyor görüntü hoş ama baktıgında hiçbir ev işi yapamazsın onunla hele yemek asla yemem öyle birinin
Aşırı yapmacık.. Ne kullanışlı Ne hijyenik. Biraz uzun tırnak hoş buluyorum ama protez degil
Bence çok itici görselliği ya da doğal bir çekiciliği yok, doğallıktan yanayım.
Yarım metre tırnakla dolaşıyorlar Allah akıl fikir versin
Yoo kötü durmuyor iyi yerde yapılırsa ama mesleğim gereği ben yaptıramıyorum
Aynen çok kötü duruyor ve hiçte hijyenik olmuyor
Uzun tırnak seviyorum kızlarda ama bu çok uzun olanları değil ortası ideal.
Ben yaptırmıyorum tırnaklarım zaten zayıf. Tüm kızlar değil lütfen .
Kendi eline bakım yapmaya üşenen protez taktiriyor. Takma olan şeyleri sevmem. Doğallik iyidir
Senin hanım da yapıyor mu abi :D
Kanserojen madde içerdiğini öğrendiklerinde de yaparlar mı hala acaba?
Yaptırmadım ama bunlar çok uzun ya sen başka denk gelmedin zaar 🙄
Ben kendi tirnagimi uzatiyorum ama protez de guzel herkesin kendi tercihi
Bence de çok yapma duruyor. Kesinlikle yaptırmam
Kendi tırnağımı uzatıyorum. Yapma tırnaktan bin kat daha güzel
Bu fotodakiler çok itici ve kötü evet kötü olmayanlarda var sana denk gelmemiş bana gelmedi hiç :D
Eski kadınların zarafetini, sadeliğini, doğal güzelliklerini şu dönem içinde bulmak çok zor maalesef..
Ben Krembi diye bir uygulama indirdim. İndirince hediye çeki vermişti. Onunla kaliteli bir kuaförde yaptırmıştım ilk defa protez. Ve hiç de protez gibi durmuyor. Bence siz de deneyin
Bence güzel duruyor ama ben tırnağımı kendim uzatıp şekil verme taraftarıyım sonrasında çok zarar veriyor tırnağa bakımsız bir görünütü hoş değil o açıdan
Daha doğal gibi gözüken protez tırnaklar güzel ama ben yinede doğal tırnaklardan yanayım
Bence de igrenc duruyor ben normal boyutta tırnak uzatıp kendim Nail art yapıyorum bence cok daha temiz bir manikür oluyor, böyle dağ kadar tırnaklarla hiç bir iş yapılmaz yüzümü bile çizer
Bir kere bile yaptırmadım tırnaklarım kendiliğinden bu kadar uzuyor sadece bakım yapmak gerek
Ben de severek kullananlardanım erkekler genel olarak beğenmiyor sanırım nişanlımda nefret ediyor 😅
Tüm kızlar derken? Yoo ben yapmıyorum.
Kötü de laf mı iğrenç
Bence gayet yakışıyor ben beğeniyorum
Bence güzel duruyo
Ben yaptırmiyorum benim tirnagim guzel
Çok hoş duruyorlar bence
çok hoş duranlar da var abartısı kötü
Bu kadar uzun tırnak kimseye yakısmıyor
Cok uzun iğrnç duruyo
Bak buna tamamen katılıyorum işte
Fotodokiler itici ve kötü normalde böyle değil
Protez tırnak varsa, ben yokum...