Turuncu kaş sever misiniiiizzzz
Ya bide ne zaman açsam hep bazı kıllar siyah kalıyor üstlerine açıcı sürsem bile asla açılmıyor inatçıllaaaaaar taradığım halde..
Turuncu kaş sever misiniiiizzzz
Ya bide ne zaman açsam hep bazı kıllar siyah kalıyor üstlerine açıcı sürsem bile asla açılmıyor inatçıllaaaaaar taradığım halde..
Siyah kıl açıcı ile turuncuya döner ki bu bilinen bir şey, sarı olması icin kahverengi kış olması lazım. Yani yapacak bir şey yok seni de turuncu severiz
Yaaaa beni de turuncu sevin evet kdjzj💗💗💗
Kaşların rengini açmak ile kaşlarına ne kadar zarar veriyorsun haberin yok mu. Asla tavsiye etmem şahsen ben. Çünkü kıl köklerini yakıyor ve uzamasını durduruyor. Kaşıma bu yaşıma kadar asla öyle kimyasal şeyler sürmedim sürmemde çünkü kaşa ve kıl köklerine aşırı zarar veriyor birde yakıyor ya o yüzden uzaması yavaşlıyor ondan önermiyorum pek.
Benim kaşlarım zaten seyrek hani güzelliğini kaybedemiyor bu yüzden
Mor şampuan kullanabilirsin eğer kas dövmen var ise 1 2 günlüğüne boya alana kadar sürebilirsin ya da tekrar açıcı sürüp turuncudan sarı hale getirebilirsin
Sarı olsa çok tuhaf olmaz mı Ya saçım koyu
Keşke mor şampuanım olsaydı
Aslında tupturuncu olmadı yani dışarı çıkmaya engel olacak kadar değil ama benim kaşlarım o kadar seyrek ki
Kılların altta kalan kısımları açılamadı eşitsizlik oldu
Güneş vurmadığı sürece çok sıkıntı olmaz ama yapay ışıkta belli olabilir jzjz
Bi de avm ye gideceğiz direkt belli olur lfkkf
şu an kapalı maalesef dkjd
Teşekkürlerrrrr
Aslında önceden de açmştım ara sıra çok iyi açık kahve oluyo ara sıra kötü bir şey kdk
Çok saolun
Cevap
2Cevap
Aşkım ben her zaman açıyorum hep turuncu oluyor kdjdksm hatta güneşte parlıyor falan ama takmıyorum kendime yakıştırdığım için. Sen de yakıştırıyorsan sorun yok
Yakıştı aslında jsjdj ama seyrek kaşlı olduğum için kaşsız gbi oluyorum bide beyaz tenli falan değilim öyle daha iyi olurdu sanırım
En sevmediğim renk turuncu kaş kalemiyle düzeltmeye çalış
Küllü boya sür turuncusunu akitir
Hiçbir fikrim yok 🤷♂️
Tekrardan aç biraz kısa bekletmissin demekki
Neeee daha da açılırsa sarı olur
Yani portakal turuncusu değil sarı daha absürt olur saçım siyah giib
Kuaföre git
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?