Güzellik & Bakım Yüz temizleme köpüğü mü, jeli mi? ErenAkay Takip Et Xper 4 Yaş: 76 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Sivilceli bir cildim var hangisi daha etkili olur, hangisini kullanayım? Köpük Jel Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Yüz temizleme köpüğü mü, jeli mi? Cevapla Sivilce Soruları Jel Soruları Beğen Paylaş Takip Et
GigiKuş Takip Et FenomenXper 6 Yaş: 25 +1 yıl Ben jel tercih ediyorum. Daha derinlemesine temizliyor gibi hissediyorum. Köpük daha yüzeysel bir temizlik yapıyor bence. 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 47,3b cevap paylaştı. Yüz temizleme jeli 1 0 Yorumla
intaharEdicem Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 98% +1 yıl Jel tabiki. 1 ay kullan, bir de sivilce kremi al yanında. Eczane verir söylersen, sivilce tipine göre vermesi lazım. 1 2 Yorumla intaharEdicem +1 yıl Jelle temizle kremle sivilceyi bitir. Önce kızarıp sonra da küçülcek sivilceler. 1 ayda benimkiler yok oldu ama senin sivilceler nasıl bilmiyorum. Yorumla ErenAkay +1 yıl sağol usta Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Ben jel tercih ediyorum. Daha derinlemesine temizliyor gibi hissediyorum. Köpük daha yüzeysel bir temizlik yapıyor bence.
Yüz temizleme jeli
Jel tabiki. 1 ay kullan, bir de sivilce kremi al yanında. Eczane verir söylersen, sivilce tipine göre vermesi lazım.
Jelle temizle kremle sivilceyi bitir. Önce kızarıp sonra da küçülcek sivilceler. 1 ayda benimkiler yok oldu ama senin sivilceler nasıl bilmiyorum.
sağol usta
Kükürt maskesi aldım ben memnunum.
Köpük her zaman iyidir :)
Jel iyi