Ergenlik dönemindeki kızlara göre diyor, arkadaşım. Sizce peki?💗

Ergenlik dönemindeki kızlara göre diyor, arkadaşım. Sizce peki?💗

hayır bana göre renkli saçlar çocuksu değildir. yani bence kişide nasıl durduğu önemli, eğer bir kişi renkli saçı seviyorsa tabi ki renkli saç kullanabilir. ben çocukça olduğunu düşünmüyorum hiç bir şekilde. hatta bana kalırsa pembe renkler kızı güzel gösterebiliyor. veya kızıl gibi renkler. yani burada çocuk demek için kişinin kendi bakışını değiştirmesi gerekiyor. bir kız sarışın da güzeldir siyah saçlıyken de güzeldir. çocuksu değildir.
Bana göre öyle. Ben açıkçası pek renkli saçı sevmiyorum. Ne bileyim bana çocuktan daha çok ergence geliyor. O yüzden ben pek kullanmayi tercih etmiyorum diyebilirim. Yani genelde ergenliğe yeni giren genç kızlar çok hevesli oluyor bu tür saç renklerine. Ben pek sevmiyorum ve hiç yapmadım çünkü hiç hoş görüntü değil bana göre.
Merhaba,
Yoo bence değil. Bu bir stildir isteyen istediği renkte saçını ruh haline göre boyayabilir. Tam tersi yaşlı insanların da saçını renkli görmek hoşuma gidiyor. 🍀
Cevap
14Cevap
Ben saçlarıma kızıl ombre yaptırıyorum yaşadığım şehirde kızıl rengi bile marjinal bulanlar var herhalde mavi renge falan düşüp bayılırlar. İsteyen istediği renge boyatır kalıplara sığmamalı bu durum ya da etiket yapıştırılmamalı.
Hayır çocuksu değiller sadece saçlarını boyatmışlar
Güzel duruyor. Çocuksu değil de, insanın bir parçasının böyle bir kişilikte olduğunu hissettiriyor
Öğrencilerim saçlarının altına attırıyor en çok lila hoşuma gidiyor.
Ben bayılıyorum ya 🥰
Bence yakışana yüz hatlarına ve tarzına uyan insanlar gayet güzel taşıyor. İmaj ile bütünleşmek ve nerede nasıl kullanmak gerek biraz bunları bilmek gerek. Cesaret işi birazda.
Lise de bir kere saçı min ucunu biraz açık sarıya boyatmistim ilk defa böyle yapmıştım sonra saçımı yıkayınca zamanla rengi gitti değişik mi hava katıyor biraz
Çocuksu değil, ergensi. Ergenlik çağındaki gençler saçına renkli boyalar sürer. Olgun bir kadının da erkeğin de yapacağı bir şey değil ¢
şu an saçım patlıcan moru güzel duruyor seviyorum
Bence içindeki çocuğun veya gizli kalmış ruhun bazı hallerini temsil eden renkler seçiliyor boya için ama seçenler farkında değil bif nevi bilinçaltı
Hayır değil. Ama kişinin yaratığı tarz ile ilgili bence.
Ergenlik dönemi yaşayan kızlara daha uyguj bence ön genclik döneminde ki
Evet ergenlik ve vakıf kaybı ömür tek. Ama ihtiyaç varsa falan işte cart curt.
Hayır bana çok hos geliyor 💅 Bence renk tonu uymalı ama karışık her şekilde yakışmıyor
ne ergenligi ya 2 sene once 25 yasındaydım mordu sacım beyaz tenliysen cok hos duruyo
Çocuksu ama tatlı özellikle pempiş renk kızlar da 💕
Yoo değil geçen sene saçımın bir kısmını mor boyamıştım
asla degil. ben yurtdisinda yasiyorum ve burada genelde gey bireyler tercih ediyor ve bence cok tatli 😍
Yakışan yapsın ben seviyorum çeşitlilik renk iyidir. Herkesin aynı olması çok sıkıcı
çocuksu değil genç işi
Yakışan var yakışmayan var
Bir şeyi anlamlandırmak tabiatımızda var pembe kız giyer, mavi erkek giyer vs. vs. örneklerle bitmez o yüzden pek takılmayın alakası yok.
Bence çocuksu renkli renkli özellikle geç kızların yapması sacma çünkü insan yaş aldıkça olgunlasiyor ve akıllı kız ve olgun olan kız bunları yapmaz..
Ergenlik de değil abartmasin
Hayır bence çok havalı.
Hoş duruyorsa değil
Fosforlu olmadığı sürece tatlı djdhdh
sevgili olnayacağım ama iyi anlaşacağım kız tipi
Moda ve tarz meselesi
Ben seviyorum bazılarına çok yakışıyor
Hayır alakası yok bana göre
Evet doğru söylemiş arkadaşın
çocuğa uygun değil zaten
Renkli saçlar cok yakısıyor bayanlara
Değil
Diıl
Ben arkadaşın gibi düşünüyorum
daha özgüvenli duruyorlar :D
Belki biraz, zevk meselesi
Genç işi
Sevmiyorum ergence geliyor
Çocuksu geliyor bana
Değil hoş
degil
Hayır değil
Çocuksu değil, çünkü çocuklar saçlarını boyatmaz.
Evet güzel değil
Bence çekici
hayir ben cok severim
modası geçti
Hayır değil
Rengine göre
Evet
Evet ergence
Seksi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?