Ben yıllardır dermokozmetik ürünler kullaniyorum dermotologun tavsiyesiyle. La roche, bioderma gibi. Ama bilmiyorum pek işe yaramiyor gibi. Yani bu markalarin sadece temizleme jelini kullandim. Öyle tonigi, kremini falan kullanmadim. Bir tek la rochenin yuz kremini kullanmistim bir ara. Yani hepsini bir set halinde kullanmak mi gerekiyor, oyle mi işe yarıyor bilmiyorum.
Ama sonuc olarak bir degisiklik yapmak istiyorum cunku bu markalar cok pahalandi artık. Eczaneden de alsam pahali, online da alsam pahali.
Temiz icerikli dedigi icin simple urunlerine baktim. Ferahlatici, nemlendirici gibi çeşitleri var. Yorumlar genel olarak iyi. Hatta o kadar pahali markalara para yatırdım bu ürün cildime cok iyi geldi, sivilcelerimi geçirdi seklinde yorumlarda vardi. Genel olarak fiyati Şu an 82-87 gibi bu civarlarda bazi sitelerde. Watsonsin sitesinde 68 olarak gördüm. Fiyat olarakta iyi diger markalara o kadar para döktükten sonra bana uygun geldi.
Cildim sivilceli ve buna meyilli. Simple markasının yuz temizleme jelini kullanmali miyim sizce? Kullanan arkadaslarim var mi ve memnunlar mi, tavsiye eder misiniz ve hangi cesidini tavsiye edersiniz?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer