vitamin c serumu haftada kaç defa kullanılır? ve günlük kullandığım ürünlerin hangisinden önce veya sonra kullanmalıyım?
1.) yüz temizleme jeli 2.) tonic 3.) c vitamin serumu 4.) gözenekler için serum 5.) cilt kremi
bunları sıralamasıyla nasıl kullanırsınız?
benim günlük rutinim sabah: yüz temizleme jeliC ardından tonic ile temizleme ardından gözenek serumu ardından krem ve son olarak makyaj.
1.) yüz temizleme jeli 2.) tonic 3.) c vitamin serumu 4.) gözenekler için serum 5.) cilt kremi
bunları sıralamasıyla nasıl kullanırsınız?
benim günlük rutinim sabah: yüz temizleme jeliC ardından tonic ile temizleme ardından gözenek serumu ardından krem ve son olarak makyaj.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Ben gözenek temizleyiciyi sabah akşam kullanır bir iki dk sonra jel sürerim öğle iş arasında köpük sabun kullanır haftada 2 ya da 3 kezde serum kullanırım miss ama düzelemedik.
jel sabun tarzında ilk onu kullanmalıyım yüzümü yıkamalıyım.. sonrasında gözenek serumu, krem makyaj. yalnız vitamin c’yi haftada 2-3 defa kullansam hangi araya sıkıştırmalıyım bilmiyorum
senin ne tür cilt problemlerin var
Yağlı cilt tipi benim, aşırı siyah noktada olabiliyor ben temizliyor hemde ferahlık olması açısından cildi temizliyorum sürekli gün içi köpük sabun kullanmak gerekiyor kirleniyor yüz tozdan araba gazından vs vs. Rutinini kendin yap cilt tipine göre yoğun ya da hafif gibi
gözenek problemin var ise nerede yaşadığını bilmiyorum (hangi ülke) birkaç tavsiyede bulunabilirim. bende aşırıydı düzelme gösterdi iyi geldi biraz, belki sana da faydası dokunur
Trdeyim, Evin önünde Gratis var celenes misal çözüm sundu ona devam ediyorum, güzellik merkezi var çaprazımda oda yüze bakım yapıyor onuda deneyeceğim tavsiye ederim.
Vitamin eksikligin mi var senin?
😂 bir erkekte cilt bakımı bilgisi maks. bu kadar olmalı😁
😊
Napalm ama ya
Bilgisizlik Bizim mi suçumuz 😅
erkekler popon sildiği havluya yüzünü kurular, biz ise 62717 bakım seti yine de sizin gibi cildimiz olmuyor
Rabbim vermeyince olmuyor işte
Bakımlı olmak iyidir yine de 😊
bir şey soracam
sor
Cilt bakım kremleri ile ciltteki gozenekler kapanır mı?
kapanmaz bu sorun bende de var bunun için maske ve serum kullanıyorum cildime
İlerleme oluyor mu peki
gözenekler tamamen kapanmaz. her insanda vardır. kimisinde daha belirgin oluyor. kremler serumlar maskeler sayesinde bunları daha küçültmek mümkün. göze daha az batmasını sağlıyor
Hmmm anladım sayfa uzun oluyor telefon donuyor takip edebilir miyim seni?
olur