Aysu Senin Bu arada açık sözlü davrandım diye kaçtın sandım Ben öyle hissediyorum hep düşüncelerimi tamamen söylediğimde insanlar gitmiş oluyo gibi hissediyorum aslında bu sefer öyle yapmadım ama dersler de zayıf noktam gibi hissediyorum tembellik ettiğim için
kaçmam için bir sebep yok, aksine sohbet etmek istedim. gayet aklı başında duruyprsun ama insanlara kendini açıklamak zorunda değilsin. bu arada adım Ahmet
Memnum oldummm Görüşün için teşekkürler sevindim:)))) Ben hep kendimi açıklamaya çalışıyorum:/// Eskiden bir arkadşaım böyle yapma çünkü sonra olurda bir durumda açıklama yapmazsam bencil durumuna düşersin tarzı bir şey demişti Ve hala kendimi açıklamaya çalışıyorum:/
😄 düşünmeden edemiyorum işte Hani psikolojim mi bozuk yapım mi böyle bilmiyorum ama insanların dediğine çok önem veriyorum 🤷🏻♀️🤷🏻♀️ bunun olmaması için daha umursamaz biri olmam gerekir sanırım Ama o da artık iyice kötü şeyler yaşadıktan sonra falan mi olur ki Onu da ben istemem 😥 😆 Şimdi uyuyacağım yarın sabah erken kalkmayı hedeflemiştim Bir kitap okuyorum bitirmem gerek artık baya kalın Bide uyumayı seviyorum ama gece hiç yatasın gelmez aslında Neyse işte İyi geceler Veda etmek hiç güzel değil ama bu bir veda değil xjnxxx Sadece uyuyacağım dkjd Nedense uyuycam, uyuyacam yazasım geliyor Uyuyacağım kelimesi çok düzgün klas xjnxnx Ben uyuyom fjx🤦🏻♀️🙋🏻♀️🙋🏻♀️
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bence geçici onlar
knk sen hiç yarabandı kullanmadın mı hayatında
Ya o çizgiler ne bende estetik olcamm başka doktora mı gitsem diyorumm
Burundakileri diyorum ilk görseli
olum oraya bir şey yapıştırmış, sonra çıkarmış onun izi. yaya geçidi mi bu çizgi çizgi bıraksın
Ha bak içimi rahatlattın yueywyyys
Ama ben bir kız gördüm doktorun törpüsü kaymış kızın burnun da iz kalmış
yok öyle bişi hikaye, ameliyat protokolü diye bir şey var
Nedense çok tatlı geldin sjhdd bir anda
Çapkın değilim ama zjjzzxx
İçimi rahatlattın diye djjxxxc
bıyıklarım var benim, tatlı falan değilim
Ne alaka bıyıkla nskdd
tatlı matlı racona ters yani
Hiçte bileee ben dersem öyle olur djjdd
şşş ters işte, sen bana kral de
Enerjin çok tuhaf bence bebek gibisin dlkddd
tatlı hadi okey de, bebek ne olum. çitlembik diyeydin daha iyiydi
Bilmiyom bir şey komik tatlı geldi
Hani kafa bulmadım ama
tişkürler sen de çok tatlısın
lise son muyuz?
Hayır lise biitti geçen sene
ne okuyorsun
Okumuyorum Şu an ben mezuna kaldım ama bu senede bir halt olmaz sanki Çalışmadım
en azından realistsin be
😄bide çalışkan olsam iyi kızım aslında:(((((
senin o canın sağ olsun be
adın ne
Aysu
Senin
Bu arada açık sözlü davrandım diye kaçtın sandım
Ben öyle hissediyorum hep düşüncelerimi tamamen söylediğimde insanlar gitmiş oluyo gibi hissediyorum aslında bu sefer öyle yapmadım ama dersler de zayıf noktam gibi hissediyorum tembellik ettiğim için
kaçmam için bir sebep yok, aksine sohbet etmek istedim. gayet aklı başında duruyprsun ama insanlara kendini açıklamak zorunda değilsin. bu arada adım Ahmet
Memnum oldummm
Görüşün için teşekkürler sevindim:))))
Ben hep kendimi açıklamaya çalışıyorum:///
Eskiden bir arkadşaım böyle yapma çünkü sonra olurda bir durumda açıklama yapmazsam bencil durumuna düşersin tarzı bir şey demişti
Ve hala kendimi açıklamaya çalışıyorum:/
arkadaşının söylediği hukukunun olduğu insanlar için geçerli, böyle boş detaylarla zamanını ve enerjini harcama, ben de memnun oldum
😄 düşünmeden edemiyorum işte Hani psikolojim mi bozuk yapım mi böyle bilmiyorum ama insanların dediğine çok önem veriyorum
🤷🏻♀️🤷🏻♀️ bunun olmaması için daha umursamaz biri olmam gerekir sanırım
Ama o da artık iyice kötü şeyler yaşadıktan sonra falan mi olur ki
Onu da ben istemem
😥
😆
Şimdi uyuyacağım yarın sabah erken kalkmayı hedeflemiştim
Bir kitap okuyorum bitirmem gerek artık baya kalın
Bide uyumayı seviyorum ama gece hiç yatasın gelmez aslında
Neyse işte
İyi geceler
Veda etmek hiç güzel değil ama bu bir veda değil xjnxxx
Sadece uyuyacağım dkjd
Nedense uyuycam, uyuyacam yazasım geliyor
Uyuyacağım kelimesi çok düzgün klas xjnxnx
Ben uyuyom fjx🤦🏻♀️🙋🏻♀️🙋🏻♀️
saat iki olmuş zaten, boş ver yatma : d gel tanışalım
Sardiklari bez/ sargi falan iz yapmistir yoksa burun ameliyatinin o yuz kismiyla alakasi yok
Teşekkür ederim görüş için
Het doktorun sayfasında bu iz olmuyor ondan merak ettim
Bence geçici onlar ameliyat sırasında deriyi ittirmişler galiba bu yüzden anlık bi iz olmuş
Hım çok teşekkürler çünkü bende ciddi düşündüğüm için merak ediyorum
Onlar geçiyor sonradan
ez, yet eziyet