Silikon yaptırmak istiyorum ama yaşım 18 ve meslek sahibi değilim
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılZamana bırak ve kendinle barışık ol. O kadar çok kanserli insan var ki, sırf görüntü için iki silikonu göğüs altına koydurma. Uzman bir hekime danış ve doktor gözetiminde bir süre hormon takviyesi al.
013 Yorumla
Soran+1 yılHormon takviyesi göğüs büyütüyor mu
- +1 yıl
O kadar travesti nasıl göğüs yapıyor❓️
Soran+1 yılOnlar silikon taktırıyorlar hormon desteği alsalar da kadın memesi gibi büyümez ki
- +1 yıl
Sen öyle san 🙂
- +1 yıl
Bu arada @edameda06 doğru söylemiş
Soran+1 yılBüyümüyor. Eğer öyle bir şey mümkün diyorsan kaynak gösterebilirsin. Ben araştırdım
- +1 yıl
Eski yan komşum eczacıydı ve kalfasıylada aram çok iyiydi oradan iyi biliyorum.
- +1 yıl
Bir eczacıya sor
Soran+1 yılKaynak?
- +1 yıl
Eczaneler
Soran+1 yılResmi bir kaynak lazım
- +1 yıl
Bir tane buldum oku
En İyi Cevaplar
+1 yılKadınsı hissedememenin nedeni zaten 18 yaşında olman. Çocukluktan gelen duygular var daha icinde. Kendin anlayamazsın onu. Ayrıca kadınsı hissetmek için de illaki göğse de ihtiyac yok. Kadın gibi hissetmek için illaki vücut gerekmez. Onlarıda ilerleyen yaşlarda anlarsın. Çok gelişim kitabı oku. Sana tavsiyem. İnsanın değişim çağı 18 yaşları ve ne yapacağını kestiremezsin yanlış şeyler sana doğru görünür. Onun için gelişim kitapları falan oku. İlerde ayy ergenliğimde ne canım şeyler yapmışım diyip kendinden nefret edersin sonra. Bu kişisel bisey degil. Herkes ergenliğinde öte olur yani.
40 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılGit implantların cilde olan potansiyel etkilerini araştır, seve seve vazgeçersin.
Ben seni çok iyi anlıyorum çünkü ergenlik dönemi ben de böyle düşünüyordum. Daha sonra asıl kadınsı duruşun bel kalça hattıyla olduğuna kanaat getirdim. Büyük, sırt ağrısı veren ve ileride ciddi seviye sarkık göğüsler mi yoksa bıçak altına yatmadan, cildine ve kaslarına zarar vermeyen sağlıklı kendi göğüslerin mi?20 Yorumla
Bak canım küçük göğüslerin de kendine göre bi albenisi var, önemli olan göğüslerin şekli, dikliği, diriliği. Ayrıca kadınsılık göğüs ölçüsüne göre belirlenmez. Dişil enerji ile ilgilidir. Tabi fiziğinin de kadınsı olmasını istiyosun seni anlıyorum ama daha 18 yaşındaysan bırak biraz çıtırlığını yaşa, yaşının değerini bil. Zamanı gelince yeterince kadınsı olacaksın zaten.
71 Yorumla- +1 yıl
Sanki biri büyük memeleri taşımaktan yorulmuş gibi, anaç
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
88
Cevap
146Cevap
- Güzellik & Bakım konusunda 6,3b cevap paylaştı.
+1 yılEn küçük göğüsleri bile büyük gösterebilecek sütyenler var. Olmadı iki tane sütyeni üst üste tak, ben küçükken öyle yapıyordum.
12 Yorumla
Soran+1 yılO sütyenlerin bile içini memem dolduruyor 😭
Soran+1 yılDoldurmuyor₺
Bu kadınlar tam dayaklık arkadaş.
Lan küçük seven erkekler de var, mesela ben. Küçük olduğu için görüntüsü hem minyon hem kadınsı gibi algılayan erkekler var, mesela ben.
İnek memesi gibi olanları sevmiyorlar da...
Zayıf, çıtı pıtı, küçük memeli kadınlara karşı istek duyan biriyim. Büyük memeli kadınları beğenmem. Benim için 85C-90B ve yukarısı inek memesi ayarındadır.
324 Yorumla
Soran+1 yılAma küçük meme iri meme kadar dikkat çekmiyor
- +1 yıl
70b mesela benim isteyen var mıdır 70b
- +1 yıl
oh be inek ayarında değilmişim
- +1 yıl
@bosverseneismimimm sizin ayarınız?
- +1 yıl
80B 😁
- +1 yıl
@bosverseneismimimm çok güzel bir ebat.
- +1 yıl
Beğendiysen senin olsun
Harbiden sıkıntılısın ne gereği var koskoca memenin? Meme dediğin küçük ve dik olur 75 80 arası iyidir. Ne o öyle laps diye masanın üzerine koyup bak memelerime mi diyeceksin jsxsjxb? Küçük meme candır teferruata gerek yok. Senin olayın psikolojik bence, takmışsın fakat gereksiz bir takıntı emin ol benim gibi küçük meme hastası milyonlarca insan var ve gerçekten daha kadınsı 🤞yaşasın küçük memeli kadınlar jsjjs
22 Yorumla
Soran+1 yılMasaya vurma kısmı çok iyiydi 😂😂
Angel bra kullanmani öneriyorum. Destekli sutyen de kullanabilirsn. Dekolte konusunda sirt bacak göbekten devam edersen eğer gögüs o kadae dikkat çekmeyecektir. Açik ve görünür olmadığı için. Gobek dikkat ceksin diye göbej pircingi yaptirmanj öneririm. Sirt dekoltesi içinde güzel minamal bir dövme olabilir. Bacaklarda ışıltılı prüzsüz görünürse eğer çok cekici olursun buna yönelil bakım yapmalısın. Psikolojik durum için sosyalleş ve kişel gelişim kitapları oku. Doğan Cüceloğlu nun kitaplarını mutlaka oku. Estetik için yaşin çok küçük acele etme.
10 Yorumla
+1 yılÖncelikle bunu kabullenmelisin. Hani derler ya coğrafiya kaderdir diye :D aynısı.
Kaldıki böyle düşünmemene sebeb olan şeyi bulmalısın noldu da, göğüsün küçük dıye kendını kadın gibi hissetmiyorsun
İlk önce bu algıyı yok etmelisin nasıl düşün biliyormusun
Saçları kısa bir kadınla uzun olan kadın kadın hisslerine sahip değil midir yani kadın gibi hissettmiyormudur?
Bu tamamen senin elinde tatlım kabullenmek çok büyük bir erdemdir unutma
He unuttum yeri gelmişken estetik olman iyi hissetmene neden olucaksa neden olmasınki?
Umarım bir şeyler kata bilmişimdir
Yıldızlar seninle olsun 💫00 Yorumla
+1 yılKardeş sizin yani senin derdin aslında beğenilme dikkat çekilme isteğin işten içe bunu arzuluyorsun
Oysaki bilmenizi isterim küçük göğüs güzeldir lan harbiden güzeldir çok güzel bir şey damızlık misiniz ne öyle koca göğüsler küçük göğüs iyidir şanslı olduğunuzu bilin bunu fark edin kendinizi sevin siz kendinizi sevin ki bir başkası da sizi sevebilsin30 Yorumla
+1 yıl18 li yaşlarda sizin gibi hissetmek çok normal, olgun yaşlara eriştiğinizde kendinizle barışık olacaksınız, kendiniz çok seveceksiniz, herşeyin orijinali güzeldir, hastalık ve zorunluluk olmadıkça silikon takdırmamanızı öneririm, ilerde ne tür bir zorluk yaşayacağınızı, nasıl bir pişmanlık duyacağınız bilemezsiniz
20 YorumlaBir insan bedenine estetik müdahaleyi düşünmeye başladığı an bir estetik cerrahtan önce mutlaka bir psikoterapiste gitmeli. Estetik müdahale başladığı andan itibaren bağımlılık haline dönüşüyor ve kendini yaratıklara benzetene kadar sa estetik cerrah psikoloğa göndermiyor. Dikkat çekmeyin, önemli değil. Aynada duru saf güzelliğinize bakıp mutlu olmayı öğrenin...
20 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 504 cevap paylaştı.
+1 yılMemeleri inek memesi gibi olanlarda kendini kadın gibi hissetmiyor, emin ol ve bu senin dişiliğini engelleyen bir durum asla değil.
Memenin iri, küçük, büyük, inek memesi gibi olması dişi olmayı engellemez ki.
Ayrıca inek memesi gibi memelerin olacağına, hiç olmasın daha iyi. Kendini böyle sev, zaman içinde büyüyebilir20 Yorumla Gerçekten psikolojini etkiliyorsa bunun çözümleri var mesela başka bir bölgenden yağ çektirip memelerini doldurabilirler, bunu bi araştır derim!
Hem ömürlük hemde tek sefer yaptırıyorsun bildiğim kadarıyla yani bu seni rahatlatacaksa düşünebilirsinYoksa kafaya takılacak bir konu değil o kadar bence! Sağlıklısın sonuçta önemli olan bu!
10 Yorumla
+1 yılKullanış açısından küçük olsun isterdim limon gibi benimki ortalama cidden bazen küçücük olsun istiyorum ama zevkler değişiyor herkes küçük ya da büyük sevmiyor genelleyemezsin bunu sen kendini olduğun gibi sev illa ki olduğun şekilde seni beğenip arzulayan birisi hayatına girer ki hayatına giren kişinin seni sevmesine beğenmesine engelse memelerinin boyutu bi zahmet girmesin o hayatına 😂😂
10 Yorumla
+1 yılGöğüslerin ölçüleriyle kadınsı olmanın veyahut da olmamanın ne alakası var. Açıkçası bir çok güzel giysilerden vazgeçmek zorunda kalıyoruz, sırf dekolte olması gerekenden daha açık göründüğü için. Bu konuda şahsi fikrim küçük göğüslüler daha avantajlılar! Dekolteye kesinlikle karşı değilim, severim de ama fazla olunca basit duruyor.
10 YorumlaMaksat dikkat cekmekse memelerinle uğraşma sırtında ünlem isaret olan turuncu fosforlu kıyafetler giy. Yazık degilmi vücuduna silikon taktırmak için ameliyat olmaya değer mi?
12 Yorumla
Soran+1 yılDikkat çekmek için değil de dişil görünmek için
Gizli Üye(36-45)+1 yılSosyal medyada görüyorlar plastikten yapılma kadınları. Bir sürü takipçi bir sürü yorum özeniyorlar tabi. Topluma bir güzellik standartı getirdiler ve herkes oraya çıkmaya çalışıyor. Nişantaşında dudak dolgusu olmayan kadın yok 2 3 görüşten sonra ayırt edebiliyorsunuz. İlk bakışta hepsi aynı :D
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇoğu kızların ortak problemi aslında sizlerin beğendiği erkek modelleri balık etli dolgun ya da avuca gelen göğüs istemesi tercih etmesinden kaynaklı bu düşüncelerin oluşması gayet normal beyni bacak arasına vs çalışanlar zaten büyük göğüs tercih eder sen şöyle düşün seni sevecek erkek seni her halin ile sevip kabul etmeli ve sahiplenmeli inan ki ben karaktere duruşa bakıyorum özgür ruhlu olacak yoksa büyük göğüslü olupta karaktersiz ya da kaşar olduktan sonra bir anlamı yok
10 Yorumla
+1 yılKüçük göğüsler daha iyi emin ol. Hem görüntü hem de sağlık açısından. Zaten evlenipde çocuğun olursa büyüyecekler. Takma o kadar.
21 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 1,9b cevap paylaştı. Meme büyüklüğüyle veya popo büyüklüğüyle kadın olun veya kadınsı olunmaz. En güzeli psikolojik destek alman. Çevrenin etkisiyle dizi film veya başka yerde izlediklerinle kendini kıyaslayarak ömür geçiremezsin.
10 Yorumla
+1 yılBiraz daha geçsin slikon yaptır ama çok da büyütme uğraşması zor olur. Sağlığın açısından.
14 Yorumla
Soran+1 yılOrada bir meme olduğu belli olsa yeter dimi ya😂
Soran+1 yılMemem dümdüz duruyor neredeyse ondan az da olsa memem olduğu belli olsun istiyorum
- +1 yıl
Tamam azcık yaptırırsın işte. Zaten bebek sahibi olunca sütten şişiyor geri de inmiyor diye biliyom 😂
- +1 yıl
İniyor hatta pörsüyor içi boşaldigi için. Sirf bu yuzden estetik yaptiran arkadaslarim var
Olsa ne olacak ki zaten belli bi yaştan sonra sarkıyor boş ver küçük olması iyi daha babacan 😂
112 Yorumla
Soran+1 yılBelli bir yaştan sonra sarkarsa tekrar dikleştiririz 😁
Soran+1 yılOhoo ben bir meme estetiği olayım da 60 a kadar bol bol avuçlatırım 😂
Soran+1 yılNiye ya kocama da avuçlatmayım mı senin annen avuçlatmıyor mu aaa
Soran+1 yılKusura bakma yaa böyle bir şey olduğunu bilseydim başka örnek verirdim yani kötü amaçla demedim sadece cinsel temasın iğrenç olmadığını ifade ettim
- +1 yıl
O kadar fesat değilim raaad ol bacanak ama cinsel temas iğrenç çünkü doğal olarak kimse kalmamış göğüsüne operasyon yapacaksın mesela neyini tutmuş olacak adam senin ya da kendi üzerimden vereyim örneği iğrenen biri olarak neyini tutmuş oluyorum o göğüs senin doğalın değil ya da kalçana bastın silikonu o kalça senin değil dudak dolgulu o dudak senin değil eee yalan oduğunu bildiğimiz ama yine de yediğimiz yüzde yüz doğal ürünler gibi değil mi
Soran+1 yılSadece görüntü düzeliyor karşıdaki kişi silikonlu biriyle sevişince kötü bir etkisi olmaz ki
Soran+1 yılMeme silikon takınca büyüyor sadece şekli değişiyor ama yediğimiz gıdalar sahte olursa öldürebilir o yüzden bu örnek olmamış
Aslında ediyorsun fakat hepsi algı ve dayatma. Allah veya tabiat her neyse bunu vermişse elbette ki düşüncen de ona uygundur ama bunu sonradan zihnine sokulanlar değiştirmiştir.
20 YorumlaBence bunun avantajli yanlarinada bakmalisin cogu kadin sirf buyuk diye sirt agrilari yasiyor ve dar seyler giydiginde rahat hissedemiyor
30 YorumlaBiologik olarak dişi süt verenlerde, funktion olarak 2 meme, süt vermek için yaratilmiştir. Altli ustlu 2 meme. Sendede varsa, sende kadinsin demek?
Kusura bakma, biraz siyah beyaz abartili çizdim, ama başka açidanda bakabilmen için..
Yollun açik olsun. Sen zaaten kadinsin. Kendi değerini bil. Zamani gelirse ne için yaratildiklari belli olur.
10 Yorumlaİlerde çocuk sahibi olursan çocuktu emzirmeydi derken bi kaç beden büyüyor zaten merak etme. Ondan sonra da sarktı bilmem noldu dersin yaptırırsın istediğin gibi göğsünü
10 YorumlaDestekli sütyenlerden kullan. Bence önemsiz bir konu göğüslerinin küçük olması aksine giydiğin her şeyi üzerine yakıştırır. Ama senin için önemliyse maddi açıdan iyiysen ameliyat olabilirsin.
10 Yorumla
+1 yılYaşının tadinı çıkar henüz çok erken böyle bir şey için.. İlerleyen yaşlarında dusunebilirsin hemde maddi açıdan güçlenmiş olursun çünkü estetik ameliyatlar feci para demek.
Seni elbette çok iyi anlıyorum mesela bende burnumu yaptırmak istiyorum yaşımda müsait ama maddi imkanlar el vermiyor.
10 YorumlaBende sendenim yapacak bir şey yok genetik birazcık :/
410 Yorumla- +1 yıl
Çok şanlı eşin olcak kişi
- +1 yıl
Kendi adıma konuşayım büyük meme gereksiz hoş görünmeyen cinsellik anlamindada itici olan bir şey. Küçük meme çok zarif ve çekici. Birde evlendikten sonra ve doğumdan sonra dahada büyüyor. Küçük olması avantaj her zaman.
- +1 yıl
Küçük olması avantaj değil orta olması avantajlı olurdu. Küçük olduğu için elbiseler güzel durmuyor mecbur dolgun sütyen takıyorsun ki bu da rahatsız ediyor insanı ve kendini kandırıyorsun sadece. Doğumdan snr eğer kilo verirsen yine aynı şekilde eski haline dönüyor. Karşı tarafın değilde daha çok kendim tatmin olmak için orta isterdim :/
- +1 yıl
Senin ölçü nedir bilmiyorum ama bence abarttigin kadar değildir. Bence kendine haksızlık ediyorsun gibime geliyor.
- +1 yıl
Seninle tanışmayı çok isterim. Yorumların çok hoşuma gitti. Beni Kirmazsan sevinirim
Kadınsı hissetmenin göğüsle alakası yok. Dolgun göğüs ve vücut ölçüsüne sahip olup da erkeksi davranan konuşan kadınlar da var.
20 YorumlaEmin ol küçük göğüsler büyüklere göre çok daha güzel görüntü açısından napıcaksın inek gibi olanı ayrıca yaşına görede çok güzel
213 Yorumla- +1 yıl
Her büyük göğüs inek memesi gibi olmak zorunda mi ki? :)
- +1 yıl
Sanmam. Dik ve sert olanlar da var ama?
- +1 yıl
Sizdeki bana yetiyor. Bende olmasina gerek mi var?
- +1 yıl
Sakin ol atarlı civciv. Yorum katıyorum sadece.
- +1 yıl
Minik egocuk.. bu hayatı çok takiyosun üzerler seni.. :) sana değil yoruma baktim zaten. Hadi biraz ego kas sen. Eyw ✋🏻
- +1 yıl
Ahh minikk lady.. ne çok düşünürmüşsün benim moralitemi :) estağfurullah biz normaliz sen ileri zekasın.
- +1 yıl
Hakkımda çeşitli söylentiler var.
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılÇok kafana takma. Senin açından nasil bir eksiklik hissediyorsun anlamam. Ama erkekler acisindan buyuk ya da kucik farketmiyor. Kucuk goguslu kizlarin totosu cok guzel oldugu icin cogu kisi daha cok ister hatta. Ama tabi tercih senin kendini oyle iyi hissedeceksen zamani gelince yaptirirsin.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılMerhaba canım. Benim de küçük biraz. Ama büyük olunca yas aldıkça sarkma ihitmali var. Zaten yaşın büyüdükçe büyücek. Yaşının kıymetini bil. Önemli olan sağlıklı huzurlu olmak.
30 YorumlaÇok takılmamak lazım. Sizi bu yüzden sevecek insan da sevmesin. Sûret geçici mânâ kalıcıdır. Akıllı insan mânâya tâlip olur.
10 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 785 cevap paylaştı.
+1 yılyaşınız henüz çok genç bekleyin bakalım sonra beğenmezseniz belki düşünürsünüz ama bence küçük görünümlü memeler daha çekici
10 Yorumla
+1 yılBenimde küçük ama senden büyüğüm profildeki yaşım doğru silikon estetik yaptırma bence kendiliğinden barışık olmaya çalış
10 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılBana da en seksi kadın görüntüsü bu geliyor afedersin koca koca memeleri olan hiç bir kadın ilgimi çekmiyor
10 Yorumla - Güzellik & Bakım konusunda 648 cevap paylaştı.
+1 yılKüçük daha iyi özellikle seskte bile en iyisi küçük göğüs olanı sebebi ise şu küçük goguste zevk alması kadının daha kolay oluyor büyük göğüste daha zor olur slikonda zaten hiç zevkini alamazsin
02 Yorumla
Soran+1 yılSilikon neden zevki azaltıyor
- +1 yıl
Neden azaltmasın ki gerçek değil bir kere hissi gerçek değil duruşu gerçek değil mincirmaya kalksan patlar matlar bişi olur sıkıntı
+1 yılHer ne kadar bayanların bir uvzu olsada. İnanın Bayanlar kadar Erkekler için de önemli bir konu.. hiç Bir erkek yanında sıfır göğüs duruşlu bir kadın istemez..
01 Yorumla
Soran+1 yılİsteyen çokmuş
- Güzellik & Bakım konusunda 911 cevap paylaştı.
+1 yılBu yaşta küçük olması çok normal. Benim de küçüktü, sonra büyüdü. Hormonal bozukluklar varsa tedavi ol..
12 Yorumla
Soran+1 yılHormonlarım normal ama memelerim küçük sadece
- +1 yıl
O zaman sıkıntı yok
- Güzellik & Bakım konusunda 476 cevap paylaştı.
+1 yılErkekler : belki küçük değildir sana öyle geliyordur. Foto atarsan söyleyebiliriz
10 Yorumla Ne var bunda takacak bende de durumlar aynı ama takmıyorum hem daha 18 yaşındasın...
10 Yorumla
+1 yılDolgulu sütyen alabilirsin veya kendi numarandan daha düşük al ve iyice sıkıp crop tarzı şeyler giy
12 Yorumla
Soran+1 yılNumaradan küçük alınca sırtı sıkıyor
- +1 yıl
Arkasına sünger koyabilirsin veya pamuk bu yöntemi çok kez denedim
+1 yılKüçük göğüsler daha çekici, ancak bunu kadınlara anlatamamak garip
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBenim 75B küçük sayılmaz zayıfım. Bu kadar olması güzel. İnşallah bir çözüm olur senin içinde
44 Yorumla- +1 yıl
Güzelmiş yine senin
Cevap sahibi+1 yılNereye baksam seni görüyorum ben bu kıza yorum yapıyorum. Bu yüzden yorumları kapatıyor kızlar yapmayın diye
- +1 yıl
Özür dilerim 😊 iyi günler
- +1 yıl
Küçük sayılmaz tabiki. Ne bu bayanlarda ki büyük meme merakı anlamıyorum
18 yaşında olduğun icin kendini olduğun gibi kabul edememeni anlıyorum
Yillar sonra çevren icin kendinden ödün vermeyi öğrenirsin zaten02 Yorumla
Soran+1 yılÇevre için kendinden ödün vermeyi öğrenirsin derken neyden bahsediyoruz anlamadım
- Güzellik & Bakım konusunda 351 cevap paylaştı.
+1 yılNasıl mı?
- Bir kadının sadece göğüsten, memeden oluşmadığını öğrendiğin zaman barışabilirsin kendinle.02 Yorumla
Soran+1 yılMemeler küçük olunca da erkek gibi duruyor sanki 🥲
- +1 yıl
Yok be, bence durmuyor
+1 yılDoğal küçük göğüsler > Göğüs uçlarının birinin kuzeye diğerinin güneye baktığı görüntüsü iğrenç estetikli göğüsler.
10 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılBenim de 37 senedir küçük hiç sorun etmedim. Bos ver dert etme
01 Yorumla
Soran+1 yılSilikon taktırmayı düşünmedin mi hiç peki
Yeterince kadinsi guzel bi kizsin resimdeki sensen goguslerini dogal sekilde buyutmeye çalış cok takintin varsa. Kuruntu yapma
00 YorumlaYeteri kiloda misin? Zaman geçtikçe kilo aldıkça göğüsler de buyur. Baktın yine büyümüyor ileride yaptirirsin. Ama bence şimdilik erken
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDaha yaşın kaç büyür acele etme maddi imkanların iyi değilse asla estetik olma güzel oluyum derken kötü olma iyice araştır bu arada bol , bol seks yap bu seni kadınsı yapar sert birisiyle ol.
01 Yorumla
Soran+1 yılEvlenmeden seks yapmayacağım çünkü bu zina sayılır.
+1 yılBu tarz şeylere çok takılıyosunuz fikirlerini beğendiğim anlaşabildiğim kadının fiziksel özelliklerine takılmam yanyana geldiğimizde yakışalım yeterli
00 Yorumla
+1 yılKüçük göğüs hem sağlık hem görsel olarak avantaj
Büyük olsa da asıl önem arz eden yer zaten belli o varsa sorun yok00 Yorumla
+1 yılCidden küçük göğüslülere Allah kolaylık versin kadınlar kendilerini beğenmek isterler kadıl gibi hissetmediğinide anlayabiliyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenimde küçük ve küçük olması daha iyi. Kafaya takıp takıntı haline getirme 🙃
10 YorumlaNe alaka kanka, gogus boyuna goremi kadunsilik hissi oluyor, önemli olan kandı oldgunu bilemk
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvlenmeden önce göğüslerim küçüktü evlendim düzenli seksle biraz dolgunlasti hamile kaldım balona döndü şimdi emziriyorum inek gibiyim 😂 merak etme evlilikte hamilelikte falan illa şişiyor
11 Yorumla- +1 yıl
Erkeklerin faydaları 😂
Gizli Üye(36-45)+1 yılKüçük meme candır gerisi heyecandır sjsjsdhasj
10 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılsaçma sapan bi takıntı büyütünce napıcaksın milletemi gösterceksin? küçük olan ünlü yıldızlar bile silikon takmıyor. ayrıca söylim silikonlu görünen meme çok itici. küçük olması daha güzel.
02 Yorumla
Soran+1 yılBüyürse gelecekteki kocama elletcem emdircem büyümezse de emdircem elletcem o ayrı konu 🔥 Ama küçük memeli kızların memesi dışarıdan bakınca neredeyse dümdüz erkek memesi gibi görünüyor kendimi dişil hissedemiyordum bu sebeple.
- +1 yıl
Gelecekteki koca masalını geç. Küçük mesele evlenen bi dünya erkek var. Dişil hissetmen beyinde biter bazen nette görüyorum öyle bi fiziği varki kızın çok küçük memesi bile gölgede kalıyor ;)
Gizli Üye(30-35)+1 yılEn güzeli 80 - 85 cm tabi çevre değil kuplar tabiki, kendini kötü hissettiriyorsa yaptır bende öyle bir problem yok olsaydı bende isterdim
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHafif kilo alsan büyürler benimkide çok küçüktü kilo aldım dolgunlasti
29 Yorumla
Soran+1 yılKilo aldım yine küçükler
Cevap sahibi+1 yılBence sana öyle geliyordur
Soran+1 yılAlıştırmalık sütyen tam oluyor diğer sütyenler olmuyor
Cevap sahibi+1 yılO ne
Soran+1 yılÇocuk sütyeni 😭
Cevap sahibi+1 yılBen push UP sudyenler var onları kullanıyorum gayet iyi dekoltede veriyor
Soran+1 yılBu memeyle dekolte için iyice bir sıkmak lazım
Cevap sahibi+1 yılDediğim sudyenler öyle yapıyor ama süper görünüyor
- +1 yıl
Evlendikten sonra büyür kilo ile alakalı değil
+1 yılKuzum yaş 18 24 25 e kadar kocaman olacak üzülürsün 🤪
00 Yorumla- Devamını Gör (174)
Devamını Gör(219)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Güzellik & Bakım > Sorular > Göğüslerim küçük olduğu için kendimi kadınsı hissedemiyorum, nasıl kendimle barışırım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler