Sizce nasıllar başka marka vs öneriniz var mı Daha iyi olan ürünler vardır mutlaka ama dediğim gibi bilgim olmadığı için birine sorarak aldım İndirimde olmasına rağmen 385tl tutması🥲
Bu ürünlerden kullanan var mı yorumlarınız neler biraz bilinçsizce aldım açıkçası makyaj hakkında pek bilgim yok çalışanlara sordm?
Güzel seçimler yapmışsın. Günlük makyaj için ürünlerin yeterli olur. Far paletin güzelmiş renk tonları çok uyumlu farklı tür makyajlar için değerlendirebilirsinç
1
6 Yorumla
Soran
+1 yıl
Far paletini ben de beğendim ama biraz daha açık, pembemsi sarımsı kahvemsi renkler kullanıyordum buradaki renkler de günlük kullanım için uygun olur diye aldım
Ana Sayfa > Güzellik & Bakım > Sorular > Bu ürünlerden kullanan var mı yorumlarınız neler biraz bilinçsizce aldım açıkçası makyaj hakkında pek bilgim yok çalışanlara sordm?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Güzel seçimler yapmışsın. Günlük makyaj için ürünlerin yeterli olur. Far paletin güzelmiş renk tonları çok uyumlu farklı tür makyajlar için değerlendirebilirsinç
Far paletini ben de beğendim ama biraz daha açık, pembemsi sarımsı kahvemsi renkler kullanıyordum buradaki renkler de günlük kullanım için uygun olur diye aldım
Farklı tür makyajdan kastın neydi tam olarak
Teşekkür ederim bu arada
smokey eye göz makyajı gibi ya da nude tonlardan oluşan hafif göz makyajları için dedim
rica ederim güle güle kullan
Anladım tekrardan teşekkürler 🥰
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!