Güzellik & Bakım Fakir taraklı saç düzleştiricisi almaya değer mi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Fakir taraklı sac düzleştiricisi kullanan var mı varsa nasil alınmaya deger mi sizce? Güncellemeler+1 yıl Aldim gerçekten aşırı iyi stok bitmeden sizde alin derim 10 dakikada dumduz yapiyor ben cok begendimmm💞 Fakir taraklı saç düzleştiricisi almaya değer mi? Cevapla Kullanıcı Yorumları ve Soruları Ürünleri Kullananların Deneyimleri Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
sabrimkalmadiartik Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 94% +1 yıl Bende fakirin pembemsi duzlestiricisi var hic hic hic iyi degil onunda cok farki olacagini sanmiyorum 0 1 Yorumla Soran +1 yıl ben trendyolda baktimda yorumlarina baya iyi falan yazmışlar kararsız kaldim yaa Yorumla
BirAnanasAldirdim Takip Et Master Yaş: 26 , eic 59% +1 yıl Arzumun var ben de normal düzleştirici etkisi yok ama normal günlerde kullanmak için güzel 0 3 Yorumla Soran +1 yıl taragın dislerinde falan sıkıntı oldumu hiç Yorumla BirAnanasAldirdim +1 yıl Hayır olmadı sadece saçı iyice taramak gerekiyor dolaştığı zaman mahvediyor ahsjs Yorumla Soran +1 yıl 😂😂😂 Yorumla
valerimia Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl Ben sahibeme almıştım beğenmemişti sebebini demişti 0 0 Yorumla
LoveBuzz_ Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 98% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 323 cevap paylaştı. alma işe yaramıyot 0 0 Yorumla
poyrazaci Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 667 cevap paylaştı. Al bir dene bakalım 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bende fakirin pembemsi duzlestiricisi var hic hic hic iyi degil onunda cok farki olacagini sanmiyorum
ben trendyolda baktimda yorumlarina baya iyi falan yazmışlar kararsız kaldim yaa
Arzumun var ben de normal düzleştirici etkisi yok ama normal günlerde kullanmak için güzel
taragın dislerinde falan sıkıntı oldumu hiç
Hayır olmadı sadece saçı iyice taramak gerekiyor dolaştığı zaman mahvediyor ahsjs
😂😂😂
Ben sahibeme almıştım beğenmemişti sebebini demişti
alma işe yaramıyot
Al bir dene bakalım
Değmez