Sacmalama benimki cok dar herkesinki dar degil zaten yuzu guzel orantili yapan o bolgedir cunku o bolge maxillanin parvlcasidir maxilla da yuzu cekici yapan en onemli kemiktir git arastir ayrica benimki cukur diyorum elim giriyor oraya sanki delikmis gibi dusun 🤣
Tamam insanlar yanığı bile iyileştiriyor yani seninki de parayla düzelebilecek bi şeyse yapılır ki çene kısmı Türkiye’de çoğu erkeğin güzel değil patates suratlı hepsi
Maxilla ust cene kemigi mandibuladan (alt cene kemigi) sonra en buyuk kemiktir ve bu kemikler diger kemilerle eklem yapar o sebepten yakisikli denilen unlulerin hicbirinin ust damagi dar olmaz hepsininkine baksan normal boyutta veya genistir cunku yuzun ust kisminin orantisini bu maxilla yapar zaten agiz dis cene birbirine baglidir ve genelde yakisikli guzellerin bu bolgeleri guzeldir diger bolgelerle uyumludur insanlar hep burun diyor guzellik icin ama yalan burnu guzel olan kimse guzel olmaz yuz butunu simetri orantisi iyi olmali estetikciler burun der hep cunku ulke olarak burnumuz sorunlu dhhdhd halbuki arastirmalar yuz cekiciligi icin maxillayi onemserler cene sekli ise ayri olay mesela robert pattinson cenesinden bahsedersek o cene sekli ucgen cene sekli ve gercekten nadir bulunur ulkemiz de ama jawline dedigin olay yuvarlak ceneler de dahil belli olabilir zaten dolgusu var
Darlik genislikle jawline ayni degil kosesi belli olmayabilir herkeste biraz yag oraniyla alakali yag orani dusunce jawline azda olsa belli oluyor bizim toplumda habire yerse yag bitmez
Saçım şu an da daha kısa , berber sadakati diye bir sey vardir erkeklerde başka berberlerde tıraş olamıyoruz 😅, o yüzden o videoda biraz saçı saliverdiydim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Bende öyle 😂😂 ne buluyorsunuz bunda ya.. çok saçma 😂
Off varya bi kere öyle çenesi olan birinin çesine dokunsam öpsem
17 mi yaş 😂😂
22
Hiç ilişki yaşamadığın o kadar belli ki 😂
Evet
Ee yani 😂
Nerden anladın
Çene kası ile yapılabilen basit bir şey. Maksimum 2-3 ay sürer
Uzanamadığı ciğere
Benimde jawline olcakti ama kader :( ne yazik ki kaza
Olsun kardeşim erkeklerin yüzde 90ının jawline yok zaten
Olsun genetigim buydu benim yuz hatlarim belirgindi :(
Mesela bir kac sebepten benim ust damagim cok dar seninki nasil baksana aynaya cukur gibi mi?
Bunu kimse takmaz ki herkesin üst damağı dar. Hem ameliyatla halledilebilir bi şeydir
Sacmalama benimki cok dar herkesinki dar degil zaten yuzu guzel orantili yapan o bolgedir cunku o bolge maxillanin parvlcasidir maxilla da yuzu cekici yapan en onemli kemiktir git arastir ayrica benimki cukur diyorum elim giriyor oraya sanki delikmis gibi dusun 🤣
O bolge darsa yuzunde dar olur doktor soyledi bana yuzum genislermis orayi yaptirsam
Yaptıralabşlecek bir şeyse yaptır. Bi de sen bana bi kere sadece nazar değer mi diye soru sorduğumda beddua etmiştin tövbe eder misin
Allah allah unutmadin mi shhdhs
Ederim tabiki ya affet beni
Agir seyler soyledim ozur dilerim
Tövbe et
Ettim ya
Tamam insanlar yanığı bile iyileştiriyor yani seninki de parayla düzelebilecek bi şeyse yapılır ki çene kısmı Türkiye’de çoğu erkeğin güzel değil patates suratlı hepsi
Bu arada sen beni unutmadin mi hemen hatirladin da sende affettin dimi
Affettim
Maxilla çene yeri en yakışıklı gösteren yer miymiş millet anlamıyor çenesi yuvarlak insanları yakışıklı buluyolar
Maxilla ust cene kemigi mandibuladan (alt cene kemigi) sonra en buyuk kemiktir ve bu kemikler diger kemilerle eklem yapar o sebepten yakisikli denilen unlulerin hicbirinin ust damagi dar olmaz hepsininkine baksan normal boyutta veya genistir cunku yuzun ust kisminin orantisini bu maxilla yapar zaten agiz dis cene birbirine baglidir ve genelde yakisikli guzellerin bu bolgeleri guzeldir diger bolgelerle uyumludur insanlar hep burun diyor guzellik icin ama yalan burnu guzel olan kimse guzel olmaz yuz butunu simetri orantisi iyi olmali estetikciler burun der hep cunku ulke olarak burnumuz sorunlu dhhdhd halbuki arastirmalar yuz cekiciligi icin maxillayi onemserler cene sekli ise ayri olay mesela robert pattinson cenesinden bahsedersek o cene sekli ucgen cene sekli ve gercekten nadir bulunur ulkemiz de ama jawline dedigin olay yuvarlak ceneler de dahil belli olabilir zaten dolgusu var
Yo kanka yakışıklı denilen ünlülerden de yüzü geniş olanlar var bi tek Mert Ramazan Demir inki ince takma yani zaten çoğu erkekte çekici bi çene yok
Darlik genislikle jawline ayni degil kosesi belli olmayabilir herkeste biraz yag oraniyla alakali yag orani dusunce jawline azda olsa belli oluyor bizim toplumda habire yerse yag bitmez
Şansliyiz herhalde
Tabi
Cene hattımiz iyi de burnumuz kötü o ne olacak: )
İyi deseniz bile istediğim gibi Mert Ramazan Demirinki gibi çıkmıyor
https://vm.tiktok.com/ZMYJ8Dk7g/
Şu cocugun çene hattı nasıl
Burnunu küçüttürüp saçını kısa yapıp dikmesi gerek
Çeneye okeyiz yani : )
Saçım şu an da daha kısa , berber sadakati diye bir sey vardir erkeklerde başka berberlerde tıraş olamıyoruz 😅, o yüzden o videoda biraz saçı saliverdiydim.
Buruna tek çözüm ameliyat tavsiyelerinizi dikkate alacağım
normal
😒😒 Hiç Gozel Delll
Sivri cene ne oluyo
Dwmiii
Kas eksikliği