Güzellik & Bakım Lazere gideceğim, hangisi iyidir? Şevinmim Takip Et Xper 2 Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Sizce hangisi daha etkili ve çabuk bitirir Buz lazer Alexandrite Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Lazere gideceğim, hangisi iyidir? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 47,2b cevap paylaştı. Buz lazer 0 0 Yorumla
Coraline-0 Takip Et FenomenGuru Yaş: 22 +1 yıl Bununla ilgili bir bencem var sayfamda bakabilirsin. :) 0 0 Yorumla
Pikauv Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Alexandrite daha iyi tabiki ama tehlikeli de. onu öyle herkes yapamaz, doktor kontrolünde olmalı. Yoksa yanarsın. Ben buz lazer yaptırıyorum gayet memnunum. 0 0 Yorumla
yakupkr Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Diğerini bilmiyorum ama bu bildiğim kadarıyla en iyisi 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Buz lazer
Bununla ilgili bir bencem var sayfamda bakabilirsin. :)
Alexandrite daha iyi tabiki ama tehlikeli de. onu öyle herkes yapamaz, doktor kontrolünde olmalı. Yoksa yanarsın. Ben buz lazer yaptırıyorum gayet memnunum.
Diğerini bilmiyorum ama bu bildiğim kadarıyla en iyisi
Buz lazer öteki seçeneği bilmiyorum
Git tabi bravo