Güzellik & Bakım Bu Rus çocuk yakışıklı mı 🇷🇺? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Yakışıklı Normal Tipsiz Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Bu Rus çocuk yakışıklı mı 🇷🇺? Cevapla Çocuk Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Makyajsız_Güzel Takip Et FenomenXper 6 Yaş: 32 +1 yıl normal bence ne iyi ne de kötü ama pek gözüme hitap etmedi 0 0 Yorumla
balixs Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 93% +1 yıl Rus erkekleri genel olarak yakışıklı değildir zaten. Kötü bir tipi yok açıkcası ama aşırı yakışıklı da değil dürüst olmak gerekirse. 0 0 Yorumla
birkızişteyani Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl beğenmedim çünkü benimkinin fotosu değil bu+ benimki rus değil türk 0 0 Yorumla
aybüketfg Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Iyi de napalim heykel diye odanın kenarna mi koyak 0 0 Yorumla
Sweetdreams1950 Takip Et Master Yaş: 103 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 957 cevap paylaştı. Yakışıklı nokta 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
normal bence ne iyi ne de kötü ama pek gözüme hitap etmedi
Rus erkekleri genel olarak yakışıklı değildir zaten. Kötü bir tipi yok açıkcası ama aşırı yakışıklı da değil dürüst olmak gerekirse.
beğenmedim çünkü benimkinin fotosu değil bu+ benimki rus değil türk
Kız güzelliğinde erkek gibi değil bu nedenle yakışıklı bulmadım
Iyi de napalim heykel diye odanın kenarna mi koyak
Evet ama feminen bir şekilde
Kız sandım
Gerçekten de çocuk
Eve ekmek getirir mi
Yakışıklı nokta
Normal
Hem çok güzel
Çok tatli ❤