AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Este Worlde kesinlikle gitme 5 seans gittim sıfır memnuniyet ve yandığım ile kaldım
Ay maalesef benimde memnun kalmadığım yer oldu nasıl güvencez bilmiyorum artık
Hiç bir fikrim yok inan şimdi başka bir ilde başka bir yere gidiyorum oldukça memnunum kadın başta herseyi çok net konuşuyor aman şunu yapayım para kazanayım derdinde değil umarım bulursun
Epilasyon için mi başka ile gittin
Hayır artık İstanbul'da yaşamıyorum canım
Hayırlısı
Yardımcı olabilir im klinlik var tanıdık uygun olur
Ol bakalım
Yaz
Yazamıyorum aç gizliliğini
Takip at yazım
Bende gitmistim tabi yer önemli
Özel hastanede yaptir dermatoloji destekli
Mantıklı olan oda
Ben bu güzellik merkezlerine güvenmiyorum.
Bende
😃😃😃😃
Neye karar verdin
Karar vereceğim yer yok daha doğrusu
Anladım biraz zor bir karar olacak çünkü birçok Güzellik Merkezi sahtekarlık yapıyor dolandırıcılık yapıyor Hele ki istanbuldakiler zaten Alayı vur kaç taktiği peşinde size bir önerim olacak sakın sözleşme imzalamayın Çünkü sözleşme imzalayan Hiçbir güzellik merkezinden olumlu sonuç alamazsınız ve sözleşme imzaladığınız için de bütün parayı almak isteyecekler ödemediğinizde icraya verecekler haberiniz olsun Evet bir durum oluşur mu oluşmaz almadığınız hizmetin karşılığını ödemek zorunda değilsiniz ancak mahkemelerde uğraşır durursunuz
Teşekkür ederim öncelikle bi yere gittim yakın zamanda hiç memnun kalmadım hizmeti aldığıma karşılık imzaladım ancak tc veya telefon numaram yok bi sorun olur mu sadece soyadım var
Hizmet aldığınıza dair ne imzaladınız Nasıl bir evraktı üzeri boş muydu evrakta neler yazıyordu neler vardı Nasıl bir evrak bu
Ya ad soyad epilasyonla ilgili bilgi epilasyon sonrası bilgi ama sözleşme tarzı ya da ödeme koşullarıyla alakalı madde yazmıyordu hiç. Kendi el yazısıyla 3000 alıncak yazdı aşağı sonra onu böldü falan verdiğimi sildi vs. Öyle
3000 lira alınacak diye yaz öyle mi yani oradaki rakam 3000 lira değil mi yani senin imzaladığın evrağı 3000 lira alınacak diye yazdılar
Anlamadım dediğinizi ama el yazısıyla yazdı işte
El yazısı ile ne yazıyordu yani el yazısı ile sizin 3.000 lira ödemeniz gerektiği mi yazıyordu tam olarak orada yazan nedir onu anlamaya çalışıyorum
3000 alınacak yazdı
Tamamdır Hadi geçmiş olsun Eğer art niyetli bir işletme ise 3000 lira borçlandın arkadaşım sen sözleşme imzalamadın diyorsun ama bu güzellik merkezlerinin sözleşme şekli bu Karşı taraftaki kişiye bu şekilde evrağı imzalatıyor bir evrak alıyor elinden belki üst kısmı senet olarak dolduracak veya farklı bir şekilde bir şeyler işleyecek Ondan sonra diyecek ki arkadaş ister seansını al ister alma ben alacağım Paramı bilirim moduna geliyorlar Sen burayı nereden buldun zaten bu tip yerlerin gelip de bu kadar para alınacak diyen insanların işletmesinden kimse memnun kalmaz memnun kalsaydı zaten bu tür işletmeler böyle oyuna bulaşmazdı
Off çok sağol sabah sabah gerildim tc ve telefon numaramı niye almadılar peki onu neye göre doldurcaklar
Şimdi dedim ya burada Niyetler önemli diye art niyetli bir işletme ise bunu kullanır telefon numarana gerek yok SC için de Suruç'ta illaki olmasına da gerek yok şöyle bir şey var Adın soyadın ve imzan var peki isteyince sana ulaşabilirler mi ulaşabilirler Sonuçta sen oraya bir iletişim numarası bırakmadın mı veya telefonları arayıp gitmedin mi Neyse bir şekilde sana ulaşacak olurlarsa telefonla arayıp iletişime geçecek olurlarsa diyeceğin şey şu yapmış olduğunuz suç Hakkınızda savcılığa suç duyurusunda bulunmakla birlikte nitelikli dolandırıcılık yaptığınız için sizi Ticaret Bakanlığına da şikayet edeceğim de konuyu kapat
İnşallah öyle bi şey olmaz olursa derim
İnşallah olmaz Dediğim gibi ama ben bu tür yerlere çok güvenmediğim için genelde Karşı taraftaki kişi ölçüp tartarlar yani biçerler yani Öncesinde bir mesaj verilir Siz geri adım atarsanız tongaya düşersiniz geri adım atmayın duruşunuz olsun şikayet edeceğinizi suç olduğunu evrakta sahtecilik yaptıklarını almadığınız hizmetin karşılığını ödemek zorunda olmadığınızı bunu avukatınız olduğunu ve avukata bunu vereceğinizi sert bir şekilde söyleyin
Off haklısın da modum düştü şimdi
Bakınız bir işletme Niye gelip de kenar mahalledeki bir güzellik merkezi bir lazer Salonu şu kadar alacağımız var bu kadar alacağımız var diye bir evrak imzalatır mantıklı mı ya gidersin dersin ki ben lazer yaptıracağım seans başına ücret ödeyeceğim bitti ya Bu kadar basit ama bazıları da şundan dolayı bunu netleştiriyor hani biz anlaştık şu fiyata işte seansların kaç adet olduğu önemli değil bazıları 5 seansta biter bazıları 10 seansta biter ama 10.000 liraya işte anlaştık veya işte 5.000 liraya anlaştık Hesabımız kitabımız belli olsun diye de bunu yapanlar var sizin modunuz düşmesin Merak etmeyin bir çözüm bulunur böyle bir şeyle gelirlerse Ben size yardımcı olurum hukuki anlamda
Ya şu an ne diceğimi bilemiyorum h ın rakamsal bi anlamı var bu canım yazılarınıda okuyamıyorum
Endiş etmeyin çözeriz bir şekilde çıkış yolu buluruz Siz hemen mod düşürmeyin ya Bu kadar kolay niye mod düşürüyorsunuz ki Hep böyle misiniz Yaşınız kaç öğrenci misin sen
Demesi kadar kolay olmuyo
Sende takıntılılik mi var
Yani tedirgin oldum
Tamam sakin ol. Ben yardımcı olurum. Sende gerilme
Sen nasıl yardımcı oluyosun ya beni tanımıyorsun bile
Yazarsın buradan bi sorun olursa
Numaranı versen olmaz mı
Gizliden çıktım yazarmisin
Ee noldu
Tum vucut için mi gideceksiniz
Var tabi