Güzellik & Bakım İnce belli mi? kalın bacaklı mı? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor İkisi arasında bi secim yapsanız ince belli mi?kalın bacaklımı? İnce belli mi? kalın bacaklı mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
nordun_gadasi Takip Et FenomenEfsane Yaş: 36 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 14,4b cevap paylaştı. Her ikiside hoş gadası 0 0 Yorumla
kubat_cagatay Takip Et Xper 7 Yaş: 44 , eic 98% +1 yıl kıyaslama yapmamak için beli ve bacağı olmayanı seçsem 1 0 Yorumla
DareDevil_ Takip Et Bilge Yaş: 38 , eic 98% +1 yıl Ince belli ama kalın bacaklıysada uzun boylu bi kız olmalı ki 0 0 Yorumla
Yangınvar005 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 91% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 729 cevap paylaştı. Neden secim yapayım ki 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Yap iste birini seçmek zorundasın diye düsün Yorumla Yangınvar005 +1 yıl Bakımlı olan 😂 Yorumla
MmartKedisi Takip Et Master Yaş: 49 , eic 92% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 530 cevap paylaştı. Tabi ki ince bel... 0 0 Yorumla
IgotWhatUneed Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,3b cevap paylaştı. Kalın bacak 0 0 Yorumla
Olgunvenetadam Takip Et Master Yaş: 43 , eic 82% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 2,1b cevap paylaştı. kalın bacak 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Fake olmayanı 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Me alaka aahahahahdj Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kalın bacaklı Yorumla
Merlee Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl At görelim 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ben ne alaka arkadasim bi soru soruyorum sadece Yorumla Merlee +1 yıl Olsun at Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Her ikiside hoş gadası
kıyaslama yapmamak için beli ve bacağı olmayanı seçsem
Ince belli ama kalın bacaklıysada uzun boylu bi kız olmalı ki
Güzel bir yüz bence
Neden secim yapayım ki
Yap iste birini seçmek zorundasın diye düsün
Bakımlı olan 😂
Tabi ki ince bel...
İnce belli ama soru yarım gibi gz