Spora gidiyorum, kalça çalışıyorum öncelikle ama şu haliyle yorumlar mısınız kötü duran bir yer var mı? Boyum 1.61

Aslında fiziken kötü olduğunu düşünmüyorum sanki birazcık fazla zayıf gibi duruyorsun biri giydiğin kıyafet çok fazla yapıştığı için sana kötü gelmiş olabilir yani kötü duran bir yer gördüm ama bunu buradan açık bir şekilde söylemek ahlaksızlık olabilir ama dediğim gibi çok fazla kafana takma böyle şeylere
Fiziğin iyi kötü değil sadece güzel kullanamıyorsun hepsi bu. Güzel giyin güzel görün. Fizik gayet hoş, göbekte yok. Fitsin yani iyi. Ama kullanmayı bil bence.
Cevap
123Cevap
Fena değilsin gadası
Bence fiziğiniz güzel
göğüsleriniz büyük duruyor abaza türkiyede bakanları sorun etmezsiniz güzel fiziğiniz ama bence
bu arada kaç kg sınız
ince bel büyük kalça kıyafetlerde güzel durur fiziğiniz on numara bel ve gobek için ne calıstınız ne onerirsinizgüzel bayan
teşekkür ederim mekiğin hangi türü pek çok türü var efenimmmmmmmm
Çok güzel dedik eee kaç madalya verecekler böyle saçma şeylere gülüyorum ben önemli olan senin kendini nasıl gördüğün, mütevazi olarak coğunluğu iyi diyecektir emin ol
Yok iyisin millet gibi fiziğim nasıl diyerek tek bir yerini foto atmamış sadece çok sabit etekler giyiyorsun az modelli giy fiziğini ortaya çıkar ya da üste güzel bir boyunlu crop üste çeket de olabilir bu kıyafetler le fiziğin anlaşılmaz
Umarım göğüse kalça demiyorsundur 🤣🤣 Birde ne sıkıştırdın öyle dursun diye söylesene gülelim 🤣🤣🤣
O zaman fizik güzel ama göğüslerin kötü duruyor. Baya itici
bi tek bel ve gögüs belli oluyor. Gögüsler büyük muhtemelen sarkıyordur, sütyen taşıyor malum 80-85 cup c gibi geldi gözüme. Bel oldukça iyi bu da kalçanın çıkıklığını daha çok vurgulayacaktır.
Büyük evet ama sarkık değil. Biraz çatlaklar var sadece
ben bu konuda gayet iyiyimdir, bir bakışla görebiliyorum küçük hanım:) birbirimizi yemezsek sevinirim. Gögüsleriniz sütyenden çıkınca sarkıyor
Yemin ediyorum popiş, göbek, meme görmekten bıktım.
Fiziğiniz oldukça normal. Kalça çalıştığınıza göre biraz irileştirmek ve kalkık olması için sanırım.
Gayet iyi gorunuyor ama dar giyseydin daha net anlardik. Hem ogrenmek istiyosun hemde bol giyiyosun 😃
Reklam yapmaya'mı calısıyorsun bilemiyorum piyasa yapmak için ucuz hareketler bunlar fakat gayet iyi... 🥂
Yani genel olarak bakınca iyi görünüyor. Belki biraz daha squat çalışabilirsin poponun toplanması için.
Yani iyi ama bu popo sevdanızı anlamıyorum zaten göğüslerin yeterince büyük arkadan da önndende kötü durur bence fazlası
Fiziğin gayet hoş ince belli çıkık kalçalı tatlı bir arkadaşsin işte senin peki beğenmediğin yer var mı vücudunda
Fizikte sorun yok ama giyimde birkaö ufak dokunuş yapmak isterdim açıkcası. Öncelikle destekli sütyenden kurtulman lazım acilen
şimdlilk iyi biraz daha devam edersen daha iyi olur
Bence akıl fikir mantık fizikten önce gelir öyle de olmalıdır
Fiziğin kötü değil ama tarzın için aynı şeyi söyleyemeyeceğim
yaw bıktım artık şu KS'yi doya doya moda yapmanızı
Bel ince güzel gögüsler yeterince büyük bacaklar çok belli olmuyor etekden dolayı
Kalcalar kucuk ele gelmez durumda bıraz etlenmen lazım
nE
üst taraf leopar gibi de aşağısı belli olmuyo mg :DD
kıyafet çok kötü. göğüsler vücuda göre bir hayli büyük. onun dışında iyi
güzel bir fizik
kötü görünen bir yeriniz yok
Vücudun çok belli olmuyor ki ince belli büyük memeli bir şey görünüyor sadece
Fiziğini daha düzgün bir açıyla çekip paylaşabilirsen yardımcı olabiliriz
bu halinle gayet iyi görünüyor bence. Kalça ve basen görünmüyor tabi
Fena degilsin ki fizigin cigu erkegin agzini sulandiracak kadar seksi sayılir.
@Füruğ34 ; Bence göğüslerin çok kötü! En azından onlara bakınca ben kötü oluyorum :P
Etekten pek belli olmuyor ama popon biraz sönük gibi üst taraf iyi gayet
Bence mükemmel bir fiziğin var, sporun faydaları..
yorumlayalım da gözüken tarafta anormallik yok. fizik tam olarak belli değil yani
Güzel bı bizik var kalça dikleştirme sıkılastirma olabilir
sorun yok gibi varsa da anlaşılmıyor resimde
Yan durunca ve bol şeyler giyince anlasilmiyor kanka
Belli olmuyo canım bikinili atabiliyorsan at vücut hatlarını görmek lazım
Orantısız göğüs ve kalça. Sporla kalça yapılabilir belki ya da göğüs küçültme ameliyatı lazım.
Giydiğin elbiseden dolayı bir şey belli olmuyor. Kara çarşaf giyip öyle sorsaydın keşke 😅😅
Sorun yok da burada paylaşman hoş değil. Olan var olmayan var.
Sadece kendinle barışık değilsin mevzu bu, özünde iyi bir insansın
Burası sapi klarin yeri keşke buraya atmasaydın foto 😂
Daha ne olsun her şey var beğendiğim bir kadınsın
Güzel beğenmeyen olmaz sanırım. Göğüsler maşallah diyeyim bizim küçük
Boyun kısa üstüne birde esmersin muhtemelen sen sempatikte değilsindir senin gibiler de beyinde olmaz beyin olsa o fotoyu niye paylasicaksinki. Git intihar et KANKA
Göğüsler fazla büyük o fiziğin göğüsleri değil. emanet gibi durmuş
memelerin fazla büyük
eğer destekli sütyen giymediysen
onun dışında muntazam gayet vücut hatların
gayet güzel duruyorsun fotoya göre belki ayakların kötüdür :D :D
onu bunu bilmeyizde hayatı çok iyi göğüslemişsin 😂😂😂😂😂😂😂
Bence oldukça taş gibisin kötü bişey görmedim ben
Sen önce bir üzerindekileri çıkar , öyle yorumlayalım. Hiç bir şey beli olmuyor.
Memeler sarkmış kötü görünüyor ameliyat düşünüyor musun
gayet güzel memeler füze gibi zaten maşallah :)
birisi bu konuda bir şey mi söyledi
Gögüsler iyide kalçan belli olmuyor kuzenime benziyorsun özellikle fiziken
Hayır hayır tam iyi normal
Kombinden anlarmısın knk?
İlgi istiyorsun herhalde
Foto attığında Twitter'da ücretli show diye yayilacaksin ne yorumu istiyorsun sen acaba hshshsh
Hic bir yer sen begenmiyor musun vücüdünü
Gayet hoş gözüküyorsun. :)
Yeterince iyisin.
Kalçayı görmeden kadına yorum yapamam.😎
Bence bombastik.
Boy kilo kaç
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?