Güzellik & Bakım İlk kez Veet ağda yaptım yüzüm yandı, yanık izi nasıl geçer? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Ya ben ilk kez ağda yaptım yüzüme sonra böyle bir yanık oluştu dün kamerada biraz hafif gözüküyor ama daha fazla kendiliğinden geçer mi yanık izi lütfen acilll cevap 😭😭 İlk kez Veet ağda yaptım yüzüm yandı, yanık izi nasıl geçer? Cevapla Kamera Soruları Ağda Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
mugebastug Takip Et FenomenBilge Yaş: 27 +1 yıl Madelep diye br krem var. Yanık ve tekere çok iyi geliyor. Onu kullanabilirsin. 0 0 Yorumla
nordun_gadasi Takip Et FenomenEfsane Yaş: 36 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 14,4b cevap paylaştı. Kalıcı bir yanık izine benzemiyor gadası 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Kalmaz dimi Yorumla
bunasııladam Takip Et Master Yaş: 36 , eic 34% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 2b cevap paylaştı. Basit yanık. Kanka güneşe çıkma geçer sekeri de azalt son gunlerde 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Knk şeker me alakası var Yorumla bunasııladam +1 yıl Çok alakası var kandaki. Yüksek şeker yaraların kapanmasını engeller Yorumla
Naberko Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Ağda yapmabin püf noktalarini öğren önce öyle lap diye yapılmaz. geçmez krem sur yanık kremi 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Haklısın valla silverdin sürsem geçer mi :( Yorumla Naberko +1 yıl Sur zararı olmaz Yorumla
frk18 Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Geçer derin değil kalmaz izi ama yanıkmı eminmisin 0 11 Yorumla Soran +1 yıl Evet yanık gibi valla geçer mi🥺 Yorumla frk18 +1 yıl Geçer derin değilse Yorumla Soran +1 yıl Derinse geçer mi yine Yorumla frk18 +1 yıl Bilmiyorum derinliği belli değil Yorumla Soran +1 yıl Ben nasıl anlicam derin olup olmadığını Yorumla frk18 +1 yıl Yüksek ihtimal yüzeysel leke gibi duruyor Yorumla Soran +1 yıl Geçer yani dimi bir haftaya Yorumla frk18 +1 yıl Geçer inşallah Yorumla Soran +1 yıl İnşallah teşekkür ederim Yorumla frk18 +1 yıl Rica ederim resim net olsa diycem de derin değil Yorumla frk18 +1 yıl Gecer ama Yorumla
meropiuuu Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Kapatirsin ya fondöten falan 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Ama gitmesini istitorum moralim bozuluyor 🥺 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Geçmiş olsun aşko bir daha yapma geceer 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Tövbe bir daha yaparsam teşekkür ederim canım inşallah Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Cildini bozarsin Yorumla
nedennnFASULYE Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl biraz sonra geçer 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Ne kadar bir zamanda Yorumla
Akrep22C_M Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl cok kotu 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Geçer mi Yorumla Akrep22C_M +1 yıl evet gecer normal bunlar Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Madelep diye br krem var. Yanık ve tekere çok iyi geliyor. Onu kullanabilirsin.
Kalıcı bir yanık izine benzemiyor gadası
Kalmaz dimi
Basit yanık. Kanka güneşe çıkma geçer sekeri de azalt son gunlerde
Knk şeker me alakası var
Çok alakası var kandaki. Yüksek şeker yaraların kapanmasını engeller
silverdin vb. krem sür.. vah vah, güzelde kızmışsın😀
Ağda yapmabin püf noktalarini öğren önce öyle lap diye yapılmaz. geçmez krem sur yanık kremi
Haklısın valla silverdin sürsem geçer mi :(
Sur zararı olmaz
Geçer derin değil kalmaz izi ama yanıkmı eminmisin
Evet yanık gibi valla geçer mi🥺
Geçer derin değilse
Derinse geçer mi yine
Bilmiyorum derinliği belli değil
Ben nasıl anlicam derin olup olmadığını
Yüksek ihtimal yüzeysel leke gibi duruyor
Geçer yani dimi bir haftaya
Geçer inşallah
İnşallah teşekkür ederim