Doktora gittim cildiye bana clinoper jel kullanmamı önerdi 1 aya hepsi geçer dedi fakat kaşıntı ve pullanma oldu sivilcelerimde sizce bi fark olmuş mu fotograflar da ilk attıklarım ilacı kullanmadan önceki halim diğer ikisi de kullandıktan sonraki ama daha 1 hafta oldu kullanalı ilacı
Jel falan hikaye. Bi bka yaradıkları yok. Şahsen bende yaramadı. Hiçbir jel krem vs. olumlu yanıt vermeyince en son ilaç tedavisine başladım da öyle kurtuldum lanet sivilcelerimden
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Başka doktora gitmeni tavsiye ederim gadası
Jel falan hikaye. Bi bka yaradıkları yok. Şahsen bende yaramadı. Hiçbir jel krem vs. olumlu yanıt vermeyince en son ilaç tedavisine başladım da öyle kurtuldum lanet sivilcelerimden
daha ıyı.. hepsı gecerr uzulme
İnşallah ama doktor sadece bi jel tek verdi normalde haplar kremler yazılıyor herkese bana sadece birtane jel söyledi neden acaba
cıldınızın turune sıvılcenın turune goredır buyuk ıhtımal. cildiyecı olmadıgım ıcın bılemıcegım. ama saglıklı olan odur sızın ıcın
Gözle görülür bir azalma var
Evet bence iyi dimi kullanmaya devam edeyim etki edecek gibi
Kesinlikle kullanmaya devam et doktorunla irtibatta olarak devam et
Ama ben doktora dedim ki birdaha geleyimmi gerek var mı hayır gelmene gerek yok dedi 1 aya hiçbir şey kalmaz dedi
Tm kullanmaya devam et bir süre sonra yine git sen. 1ay oldu gecmedi ama azalma var devam edeyim mi yoksa baska bir sey verir misiniz gibi
Perişan olmuş
Şu an nasıl dıyorum eskiye göre?
Braz geçmiş
Geçer