Ben tüm günü bakıma ayırmaya bayılıyorum, terapi gibi oluyor.

Ben tüm günü bakıma ayırmaya bayılıyorum, terapi gibi oluyor.

Tüm günümü bakıma ayırmıyorum. genellikle bakım günlerim de olmuyor yani yapmam gerektiği zaman bakımımı yapıyorum. zaten kullandığım çok fazla bir ürün yok. genellikle nemlendirici kullanıyorum ve saç kremi ve saç şampuanı kullanıyorum birde bunların dışında günlük vitamin kullanıyorum cildim ve saç bakımım için. genelde çok fazla zamanımı almıyor zaten en fazla yarım saat sürüyor bütün bunların hepsi. yani o yüzden tüm günümü ayırıyorum diyemem
Erkeğin fazla bakımlısı iyi değil. Kendime yetecek kadar şık ve temiz olmaya özen gösteriyorum bu kadar. Kadınlara da temizlik hijyen olsun yeterli yoksa makyaj asla bakım göstergesi değil.
neden ki? bence erkekler de bakımlı olmalı. ama şık ve temiz olmak da bakımlı olmaz zaten.
makyaj konusundaki fikrine de katılıyorum
@mugebastug Fazla bakımlısı dedim bakımsız olsunlar demedim. Şık ve temiz görünmek yeterli. Tutup da erkek kaş aldırmasın. Demek istediğim bu.
Cevap
3Cevap
Aslında tüm gününü bakıma ayırmıyorsun, kendine vakit ayırmıyorsun, keyif aldığın şeye. Senin adına sevindim :)
Yani keşke o kadar gereksiz zamanım olsa.. günde birkaç dakika ayda belki toplamda 4-5 saat yetiyor
Canım ne zaman isterse
Zamanı geldiğinde azar azar
Yıllık 10 bin bakımı yaparım
Ben de seviyodum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?