Bargellodan istediğim parfümü aldım ama ne kalıcı ne de yayılımı var. Yayılımı ve kalıcılığı yüksek olan hangi marka sizce? En kalıcı açık parfüm markası hangisi?

D&P
Loris
Mad
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bargellodan istediğim parfümü aldım ama ne kalıcı ne de yayılımı var. Yayılımı ve kalıcılığı yüksek olan hangi marka sizce? En kalıcı açık parfüm markası hangisi?

kıyaslanan markalara bak türkiyenin hali içler acısı. zamanında bu doldurma parfümleri cebinde kalan üç kuruşla alıyordun şimdi para biriktirmen lazım. elin yabancısı kolaylıkla elde edebildiği dior, chanel parfümler kıyaslıyor bir de bize bak
Bütçe dostu olması sebebiyle çoğu zaman açık parfümler tercih ediliyor. Açık parfümlerin gerekli izinleri varsa ve denetimleri yapılıyorsa kullanımında sorun görmüyorum. Açık parfümlerin bazılarının formülleri orijinal parfümlere o kadar yakın oluyor ki koku ve kalıcılık açısından memnun ediyor. Popüler açık parfüm markalarını inceleyelim.
Bargello mu Loris mi sorusu açık parfüm almak isteyenlerin sıklıkla merak ettiği bir konu. Bu iki marka, başarılı kokulara üreten markalar arasında yer alıyor. Koku çeşitliliği ve kalıcılık konusunda geniş bir kitleye hitap ediyor.
Loris Parfüm
Loris, açık parfüm konusunda geniş koku çeşitliliğiyle biliniyor. Kalıcılık konusunda açık parfümlerin ortalamasında bir performans gösteriyor. Günlük kullanım için tercih edilebilecek kadın ve erkek kokuları var.
Bargello Parfüm
Bargello ise, uzun zamandır piyasada olan ve kalıcılık konusunda iddialı markalardan biri. Daha önce kullandığım Bargello kokularından memnun kalmıştım. Kadın ve erkek kokularında her zevke hitap eden ve lüks markalara benzer kokuları bulunuyor.

Parfüm seçiminde en iyiyi belirlemek kişisel tercihlere bağlıdır. Ancak bazı markalar, sundukları çeşitlilik ve kalite ile öne çıkıyor. Son zamanlarda çoğu açık parfüm markası kalıcılık ve koku kalitesinde öne çıkıyor. Aklıma gelen ve tercih edebileceğim en iyi açık parfüm markalarından bazıları:
1. Bargello 🌸
2. Loris 🌿
3. DP (D&P) 🌼
4. MAD Parfüm 🌷
Kalıcılık söz konusu olduğunda, bazı markalar gerçekten öne çıkıyor. Bu konuda formülleri biraz daha etkili oluyor. Bu konuda ilk olarak sosyal medya dikkatimi çeken MAD Parfümü önermek istiyorum. Sonrasında ise Bargello ve DP kalıcılık konusunda başarılı markalardan biri.

Cevap
10Cevap
Loris tavsiye ederim
Bargello. Diğer markalar o kadar ucuz kokuyor ki🙄 orijinalini kullandığım bütün parfümlere en yakın bulduğum bargello, çantada taşıyıp sık sık tazele bence.
Sanırım replika parfümler için. Bunların hiç biri. Sansiro yu öneririm.
Hiçbiri beş para etmez uzak durun. Kalıcılık la beraber en ama en önemlisi yayılım mesafesi ve süresi !
frederic patric çok güzel kokuyor kalıcılığıda yüksek öneririm bargello ile arasında fiyat farkıda yok
Facebookta muadil parfum grubu var oraya danisarak almanizi tavsiye ederim
Loris kullanmadım ama d&p 👌👌👌👌
Tutaste... diğerleri kolonya kalıyor
hepsi kötü bence orjinal almalısın
Adını en çok duyduğum markayı işaretledim
Bilmiyorum valla. Öğrenince bana da söyle.
Loris güzel ama herşeyin bir çakması var
Hepsi güzel bana kalırsa
Tabi ki ter
Mad iyidir kalıcı 2yıldır kullanıyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?