Güzellik & Bakım Bakım olarak kendinize neler yapıyorsunuz? queennn00 Takip Et Yoda Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Benim bakım rutini bu sekilde değisiyor. Erkekler sadece yüzünü yıkıyormus bu doğrumu mu? 😂 Bakım olarak kendinize neler yapıyorsunuz? Cevapla Erkek Soruları Bakım Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 47,3b cevap paylaştı. nemlendirici kullanıyorum 1 0 Yorumla
erkansardagi Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl valla bir sürü var ama kullanmaya zaman olmuyor aklıma gelince de üşeniyorum 1 2 Yorumla queennn00 +1 yıl Bakımlı kankimmm Yorumla erkansardagi +1 yıl 😄😄🤍 Yorumla
u Hayatİstanbul77 Takip Et Master Yaş: 49 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 460 cevap paylaştı. Hiçbir şey yapmıyorum. La roche posay effaclar yüz yıkama jelini ve nemlendiricili güneş kremini kullanıyorum. 0 0 Yorumla
mert5599 Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 58% +1 yıl hayır kendim için kullanayım aylık 300 minimum bakım masrafı 0 1 Yorumla queennn00 +1 yıl Güzel bence benimki de o civarlae Yorumla
Blacklonghair Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Çok uzun yüzüm için ve vücudum için çok şey kullanıyorum 0 1 Yorumla queennn00 +1 yıl Ben de öyleydim de Şu an azalttım Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Yüz yıkama jeli kullanıyorum bazen peeling scrub yazıyorum maske yapıyorum bazen c vitamini sürüyorum 😏 0 2 Yorumla queennn00 +1 yıl Ben peeling scrub kullanınca sivilcelerim artışa gecti Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Peeling evet benim de aktif sivilcem varken yaptığımda sivilcem çoğalmıştı 🥲 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Yüz yıkama jeli , nemlendirici, kil maskesi ve kantoran yağı üstüne çıkamadık her şey uçtu yahu 🥺 Serumlardan memnun musun canım 👀 0 1 Yorumla queennn00 +1 yıl Niacinamide ve arbutin güzel kuzumm Yorumla
Kalbi_mecruhh Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Maske, jel, nemlendirici ve tonik 1 12 Yorumla queennn00 +1 yıl En güzeli 💕💕 Yorumla Kalbi_mecruhh +1 yıl Serumların daha güzel 😄 Yorumla queennn00 +1 yıl Watsonsda indirim vardı valla 80 tlye aldım iki tanesini Yorumla queennn00 +1 yıl Tanesi 80 iki tane aldım Yorumla Kalbi_mecruhh +1 yıl Çok iyi ya Yorumla Kalbi_mecruhh +1 yıl Ben ne zaman gitsem her şey bitmiş Yorumla queennn00 +1 yıl Çalısanlar alıyor hep bide saklıyorlar ben sabah erken gittim depodan getirdi zorla Yorumla Kalbi_mecruhh +1 yıl Daha neler duyacam ya 😂 Yorumla queennn00 +1 yıl Valla bıktım keske calısana ayrı müsteriye ayrı ürün gelse Yorumla Kalbi_mecruhh +1 yıl Gittiğimde bakıcam bir daha 😂 gerçekten merak ettim çalışan saklıyor mı diye Allahım ya 😂 Yorumla queennn00 +1 yıl İndirim olunca öyle depodan zor cıkarıyorlar indirimsiz kim napacak 😂 Yorumla Kalbi_mecruhh +1 yıl Haklısın 😂 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Senin gibi güzel bir kız bulursam bakimimi o yapar artık 😂 0 2 Yorumla queennn00 +1 yıl İnsallah ahah Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ben de ona yaparım ne var elimden gelir manikür pedikür makyaj ağda 😂 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl İstenmeyen kil tuyleri jiletle mi alıyorsun yoksa lazere mi gidiyorsun 0 0 Yorumla
Sormalarageldik Takip Et Master Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,4b cevap paylaştı. Doğru tabi birde bunlarla mı uğraşıcaz 😂 1 0 Yorumla
TokEvinAçKedisi_ Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 476 cevap paylaştı. Şu purestlerden memnun musun 0 7 Yorumla queennn00 +1 yıl Niacinamide ve arbutin cok güzel canım hylaronik aha bha c vitamini olarakta facelab bence daha iyi Yorumla TokEvinAçKedisi_ +1 yıl Yani gözle görülür etkileri var mı Yorumla queennn00 +1 yıl Var benim gözeneklerim mağara gibiydi sükür biraz daha kücüldü yeni almama ragmen siyah noktam azaldı Yorumla TokEvinAçKedisi_ +1 yıl Hangisi yaptı bunları Yorumla queennn00 +1 yıl Niacinamide yaptıı. Arbutin de hafiften lekeleri acıyor o da alınır Yorumla TokEvinAçKedisi_ +1 yıl Teşekkürler ❤️❤️❤️😘 Yorumla queennn00 +1 yıl Rica ederim canım 😊😊 Yorumla
DrErtuğrulbey Takip Et Master Yaş: 41 , eic 99% +1 yıl sabun yetiyor bize 😀😀 0 10 Yorumla queennn00 +1 yıl Bana neden yetmiyor Yorumla DrErtuğrulbey +1 yıl sizin bakımınız bitmiyor ondan yetmiyor Yorumla queennn00 +1 yıl Ama sikayetlerimiz cok 😂 Yorumla DrErtuğrulbey +1 yıl onla ra yetişemiyoruz iste 😂😂 Yorumla queennn00 +1 yıl Niye sizin şikayetiniz yok ve ciltleriniz güzel 🙄 Yorumla DrErtuğrulbey +1 yıl sizinde çildiniz güzel ama bakım sıkıntı sizde Yorumla queennn00 +1 yıl Yooo değil ya sivilcem lekem hat safhada Yorumla DrErtuğrulbey +1 yıl onlarda onun parçası degilmi Yorumla queennn00 +1 yıl Evetttt Yorumla DrErtuğrulbey +1 yıl o zaman fazla dert etmeye gerek yok Yorumla
OlamazMıKardeşim Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 352 cevap paylaştı. Ayaklarımı da yıkıyorum 0 1 Yorumla queennn00 +1 yıl 😳😳 Yorumla
Akbulutmersin Takip Et Guru Yaş: 27 +1 yıl Sadece Yıkıyorum sabah cillop gibiyim😂 0 1 Yorumla queennn00 +1 yıl Ahah ne güzel Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
nemlendirici kullanıyorum
valla bir sürü var ama kullanmaya zaman olmuyor aklıma gelince de üşeniyorum
Bakımlı kankimmm
😄😄🤍
Hiçbir şey yapmıyorum. La roche posay effaclar yüz yıkama jelini ve nemlendiricili güneş kremini kullanıyorum.
hayır kendim için kullanayım aylık 300 minimum bakım masrafı
Güzel bence benimki de o civarlae
Çok uzun yüzüm için ve vücudum için çok şey kullanıyorum
Ben de öyleydim de Şu an azalttım
Yüz yıkama jeli kullanıyorum bazen peeling scrub yazıyorum maske yapıyorum bazen c vitamini sürüyorum 😏
Ben peeling scrub kullanınca sivilcelerim artışa gecti
Peeling evet benim de aktif sivilcem varken yaptığımda sivilcem çoğalmıştı 🥲
Yüz yıkama jeli , nemlendirici, kil maskesi ve kantoran yağı üstüne çıkamadık her şey uçtu yahu 🥺
Serumlardan memnun musun canım 👀
Niacinamide ve arbutin güzel kuzumm
Maske, jel, nemlendirici ve tonik
En güzeli 💕💕
Serumların daha güzel 😄
Watsonsda indirim vardı valla 80 tlye aldım iki tanesini
Tanesi 80 iki tane aldım
Çok iyi ya
Ben ne zaman gitsem her şey bitmiş
Çalısanlar alıyor hep bide saklıyorlar ben sabah erken gittim depodan getirdi zorla
Daha neler duyacam ya 😂
Valla bıktım keske calısana ayrı müsteriye ayrı ürün gelse
Gittiğimde bakıcam bir daha 😂 gerçekten merak ettim çalışan saklıyor mı diye Allahım ya 😂
İndirim olunca öyle depodan zor cıkarıyorlar indirimsiz kim napacak 😂
Haklısın 😂
Senin gibi güzel bir kız bulursam bakimimi o yapar artık 😂
İnsallah ahah
Ben de ona yaparım ne var elimden gelir manikür pedikür makyaj ağda 😂
İstenmeyen kil tuyleri jiletle mi alıyorsun yoksa lazere mi gidiyorsun
Doğru tabi birde bunlarla mı uğraşıcaz 😂
Şu purestlerden memnun musun
Niacinamide ve arbutin cok güzel canım hylaronik aha bha c vitamini olarakta facelab bence daha iyi
Yani gözle görülür etkileri var mı
Var benim gözeneklerim mağara gibiydi sükür biraz daha kücüldü yeni almama ragmen siyah noktam azaldı
Hangisi yaptı bunları
Niacinamide yaptıı. Arbutin de hafiften lekeleri acıyor o da alınır
Teşekkürler ❤️❤️❤️😘
Rica ederim canım 😊😊
sabun yetiyor bize 😀😀
Bana neden yetmiyor
sizin bakımınız bitmiyor ondan yetmiyor
Ama sikayetlerimiz cok 😂
onla ra yetişemiyoruz iste 😂😂
Niye sizin şikayetiniz yok ve ciltleriniz güzel 🙄
sizinde çildiniz güzel ama bakım sıkıntı sizde
Yooo değil ya sivilcem lekem hat safhada