Çene veya boyun kaslarını biraz geliştirip oturuş veya yatış pozisyonunu düzeltmelisin... Örneğin çenen aşağıda kalıp çeneni göğsüne kadar eğdigin zaman o bölgede baskı oluşuyor bazen bu da bir etken olabiliyor
Çene ve boyun kaslarını geliştirici egzersizler yapmalısın Abur cuburu ve tatlıları kısa bir süre terk etmelisin Ayrıca doğru oturuş pozisyonlarini inceleyip ona göre oturabilirsin
Krem konusunda bir şey diyemiyorum 😂 ancak az önce araştırdığım kadariyla "L'Oreal Paris Revitalift Lazer gündüz bakım kremi " işe yarıyor. Bunu araştırmanı tavsiye ederim. Güneş kremi içinse çoğu krem olur.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Krem sürmek işe yarayabilir ama emin değilim. Güzellik uzmanları bu konuda bilgilidir diye düşünüyorum.
Oraya verecek param yok
Kilodan değil orası iz olmuş. Bepanthen anti scar jel iyi gelebilir oraya. Eczaciya da göster yardımcı olur
Evet kilolu değilim yani boyuma göre gayet ideal ama bu iki çizgi benim baya moralimi bozmaya başladı
Bu dediğiniz ürün iyi gelir mi?
Bence gelir ama eczacida anlar bir görsün orayı
Biraz spor yapman ve yağlı yiyecekler tüketiyorsan tüketmeyi bırakmalısın ayrıca oturuş pozisyonunu veya yatış pozisyonu düzeltmen gerekiyor
Zayıfım
Ama son dediklerin doğru
Çene veya boyun kaslarını biraz geliştirip oturuş veya yatış pozisyonunu düzeltmelisin... Örneğin çenen aşağıda kalıp çeneni göğsüne kadar eğdigin zaman o bölgede baskı oluşuyor bazen bu da bir etken olabiliyor
Şimdi napim ben kafam karıştı
Çene ve boyun kaslarını geliştirici egzersizler yapmalısın
Abur cuburu ve tatlıları kısa bir süre terk etmelisin
Ayrıca doğru oturuş pozisyonlarini inceleyip ona göre oturabilirsin
Niye abur cubur yiyince noluyor
Sonuçta bir yağ artışı meydana geliyor ayrıca boynumuzu telefon nedeniyle sürekli büküyoruz bu da cizgilerin cikmasinda bir etken
Güneş bile çizgilerin çıkmasına neden olabiliyor
Tamam dediklerini yapcam umarım 1 aya gecer
Ayrıca boynun için bakım kremi almani tavsiye ederim. Çok güneş gören biriysende güneş kremi kullanilabilir
Abi maşallah ne çok bilgi biliyon hangi kremi alim
Krem konusunda bir şey diyemiyorum 😂 ancak az önce araştırdığım kadariyla "L'Oreal Paris Revitalift Lazer gündüz bakım kremi " işe yarıyor. Bunu araştırmanı tavsiye ederim. Güneş kremi içinse çoğu krem olur.
Çizgilere mi iyi geliyor abi öğrenciyim 😂 param boşa gitmesin.
Boynun daha genç ve diri durmasını sağlayıp çizgilere etkisi oluyormuş. Bence araştırma yapmakta lazim her şey pahalı almışken iyisini alalim😂😂
Gitti para tamam alcam spor da yapcam 😂
💸 her zamanki gibi uctu gitti 😭
Seni baya bir azimli gördüm 😂
Resim yok
Knk zayıfım ama boynumda çok belli olmayan ancak benim dikkatimi çeken iki çizgi var
Nasıl bi çizgi
Normal boyunda oluşandan
Zayıfsın
Evet
Nasıl oluyor
Diyet yaparak 😂
Zayıfım
Ihııı belli
Valla diyom
Tamam
Resim yok görünüyor
Knk iki adet aslında çok belli olmayan ancak benim dikkatimi ve sinirimi bozan iki adet çizgi var
Kilolu falan değilim ondan değil yani
Sanırım yanlış duruş ile kitap okumaktan
boş ver kanka geçer ya