Güzellik & Bakım Kadınların makyaj masasında kaç tane parfümleri vardır? ButcherBlaviken Takip Et Guru Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Ayakkabı ve çanta zaten saymakla bitmez ama parfümünüz çok yoktur sizin 😂 Güncellemeler+1 yıl Bu arada bende bayağı fazlaymış kadınlara laf ediyoruz ama 😂 12 parfüm 5 deodorant var Kadınların makyaj masasında kaç tane parfümleri vardır? Cevapla Makyaj Soruları Ayakkabı Soruları Parfüm Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
PisiPisiMia Takip Et FenomenBilge Yaş: 31 +1 yıl Benim 2 tane parfümüm var. Biri hafif, biri özel günler için biraz daha ağır bir parfüm. Bence her kadın böyle. 1 0 Yorumla
u Hayatİstanbul77 Takip Et Master Yaş: 49 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 464 cevap paylaştı. 7 tane parfüm, 3 tabe vücud spreyim yine 3 ayrı parfümlerin vücud kremleri var. 1 0 Yorumla
PolyannaLisa Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Bir tane vücut spreyim, bir tane deodarantım ve iki tane de parfümüm var. 🌸 1 0 Yorumla
yunhee Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl 2 deodorant,2 parfüm, fazlasına gerek yok bana göre. 0 0 Yorumla
u tenedos Takip Et Master Yaş: 37 , eic 93% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,6b cevap paylaştı. he ya bi ton alıyorlar 2 sıkıp bidaha alıyolar anlamasız 0 0 Yorumla
Wheeinthemood Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl 2 tane bi de kadınlara laf ediyorsun 1 1 Yorumla ButcherBlaviken +1 yıl evet ya saydım 12 tane :D Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Benim 2 tane parfümüm var. Biri hafif, biri özel günler için biraz daha ağır bir parfüm. Bence her kadın böyle.
7 tane parfüm, 3 tabe vücud spreyim yine 3 ayrı parfümlerin vücud kremleri var.
Bir tane vücut spreyim, bir tane deodarantım ve iki tane de parfümüm var. 🌸
2 deodorant,2 parfüm, fazlasına gerek yok bana göre.
he ya bi ton alıyorlar 2 sıkıp bidaha alıyolar anlamasız
2 tane bi de kadınlara laf ediyorsun
evet ya saydım 12 tane :D
20'den fazla
4 tane
6 tane