Güzellik & Bakım BUNUN SON KULLANIM TARİHİNİ NERDEN ANLAYACAĞIM? ece_plw Takip Et Xper 4 Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Teyzemden bir güneş kremi aldım fakat oda ne zaman açıldığını bilmiyor ve paketin üzerinde yazmıyor ya ben göremiyorum nasıl öğreneceğim ya da bunun son kullanma tarihi ne BUNUN SON KULLANIM TARİHİNİ NERDEN ANLAYACAĞIM? Cevapla Tarih Soruları Güneş Kremi Soruları Krem Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 47,2b cevap paylaştı. Açtığın günden itibaren 12 ay kullanılır 0 0 Yorumla
TheLaady Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 +1 yıl Açtığın günden itibaren 12 ay kullanılır, UVA yazan şeyin yanında yazıyor. 0 2 Yorumla ece_plw +1 yıl Ayyyy çok teşekkür ederimmmm aşkommm 🥹🫶🏻🫶🏻🫶🏻 TheLaady +1 yıl Rica ederimm
bucali-caglar Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 400 cevap paylaştı. Açtığın günden itibaren 12 ay kullanılır 0 0 Yorumla
sirlariniverbanaaa Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl parti no yaziyor da son tuketim yazmamilar galiba 0 2 Yorumla ece_plw +1 yıl Evet bende anlayamadım yazmıyor kapağında falan da Yorumla sirlariniverbanaaa +1 yıl icinde suphe varsa kullanma Yorumla
Classicc Takip Et Yoda Yaş: 31 +1 yıl Kullan gitsin ya bir şey olmaz 0 2 Yorumla ece_plw +1 yıl Yüzüme kullanacağım bir şey olmasından korkuyorum güneş alerjim var Yorumla Classicc +1 yıl Bişey olmaz knka ya kullan gitsin Yorumla
kayaaaaa111 Takip Et Guru Yaş: 25 +1 yıl Dikkatli bak yazar üstünde 0 4 Yorumla ece_plw +1 yıl Kaç gündür bakıyorum ya yok kapakta da yok Yorumla kayaaaaa111 +1 yıl O siyah şeylerin içinde yazması lazım. Ne zaman aldığını hatırlıyorsan ona göre davran Yorumla ece_plw +1 yıl Teyzem verdi o da bilmiyor ne zaman açtığını Yorumla kayaaaaa111 +1 yıl O zaman at gitsin Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Açtığın günden itibaren 12 ay kullanılır
Açtığın günden itibaren 12 ay kullanılır, UVA yazan şeyin yanında yazıyor.
Ayyyy çok teşekkür ederimmmm aşkommm 🥹🫶🏻🫶🏻🫶🏻
Rica ederimm
Açtığın günden itibaren 12 ay kullanılır
parti no yaziyor da son tuketim yazmamilar galiba
Evet bende anlayamadım yazmıyor kapağında falan da
icinde suphe varsa kullanma
Kullan gitsin ya bir şey olmaz
Yüzüme kullanacağım bir şey olmasından korkuyorum güneş alerjim var
Bişey olmaz knka ya kullan gitsin
Dikkatli bak yazar üstünde
Kaç gündür bakıyorum ya yok kapakta da yok
O siyah şeylerin içinde yazması lazım. Ne zaman aldığını hatırlıyorsan ona göre davran
Teyzem verdi o da bilmiyor ne zaman açtığını
O zaman at gitsin
yazar bir yerlerinde