youtube.com/watch?v=SUrEin4aCR4&feature=shares
Güzel olmaktan bıktığınız oluyor mu?
youtube.com/watch?v=SUrEin4aCR4&feature=shares
Sırf bu yüzden bazı durumlara maruz kalıyoruz falan.

#EdamedaBeauty 💄💅✨
Sıkılmakta haklısın baksana görüşte bile sana dem vuranlar var 😂 Maşallah diyeyim nazar değmesin
Erkek içinde öyle tabi ama ilgi alaka bir anda kesilince boşluğa düşmüş oluyor çirkin olmak iyi bir yönden de ben gibi 😂
Çok güzel olmak başa bela demişler göze batiyorsun girdiğin ortamda herkes rahatsız edici bakıyor falan arkadaşımdan biliyorum yanımızdan geçen adam laf atmami dersin arabayla korna çalan mi dersin sen seç o gün dedim dikkat cekicek güzelliğim iyi ki yok böyle bir yerde zor yani kadının hali
ne durumlarına maruz kalıyoruz mesela? 😀😂😂😂😂😂😂 evet mesela yılbaşı gününden bugüne kadar 3 gün içinde yoğun iltifata maruz kaldım zehirlenme yaşıcam ha gayret 😀😀
Aşırı talep, aşırı kıskançlık gibi 🤣
talep doğru ahahah kıskançlıkta doğru be
😂
Evet keşke bu kadar yakışıklı olmasaydım diyorum her zaman :( o kadar yakışıklıyım ki bazen sırf kızlar benim reddeceğimi düşündüğü için bana hiç yazmıyor diye düşünüyorum.
Bu arada abla yorumları gördüm de dayanamadım söylemek istedim. çok güzelsin :D 🌺
Teşekkür ederim 🤣
Cevap
27Cevap
Kendimi beğeniyorum ama o kadar da güzel değilim. Bazı durumlara maruz kalacak kadar yani. Fkfk
Güzel olmak aslında temiz olmak demektir. Bir insan oturduğu yerde bir el şıklatmayla temiz olmaz, dolayısıyla güzel de olmaz. Güzel kadın yabancı bakışlardan rahatsız olabilir. Şuna dikkat edilmelidir ki temiz olmak müstehak fakat yabancı insanların yanında çekici olmak müstehak değildir. Bıktığı olgunun son bulmasını isteyen kadın kendine yakışır bir şekilde çeki düzen verir.
Hayır olmuyor 😅 güzel daima dikkat çeker kalbi etkiler 🤭 kızlar dünyanın en tatlı masum canlılari örnek vermek gerekirse 😊💕
Güzel olmak insana ne zaman bela getirirse o zaman güzel olmaktan bıkar insan. O zaman keşke güzel olmasaydım der.
ne güzelim ne yakışıklıyım sadece karizmatiğim buda beni asla bıktırmıyor kadınların dile getirdiği sürece elbette
Olmayan bir şeyden nasıl bıkayım 😄 ama güzel olsaydım kıskanç insanlardan bıkardım herhalde çünkü etrafımdaki güzel kızları bazı insanların kıskandıklarını görüyorum. Siz de güzelsiniz gerçekten de.
Kıskanma len ben güzelim hih
Çok zaman ve bakım sarf ediyor. Doğal güzellik diyorum bazen.
Güzel olmadığım için olmuyor bende çirkinlikten bıktım 😑
öyle oluyor muymuş, iyi ki güzel değilim böyle hiç sıkılmıyorum vallahi
Güzel olmak tartışılır görecelidir de dikkat çekmek hiç sevmediğim bir şey oldu hep
Sinsi kızların bakışlarını üzerime hapsolmuş görmek çok can sıkıcı oluyor💅💅
Sıkılmıyorum daha da güzel olmak istiyorum 😂
Eğri otur doğru konuş 😂Şahsen güzel değilim ama kendimi seviyorum bundan asla sıkılıp, bıkmam😅
Ukalaya bak yaaa. Herkes senin kadar şanslı mi sence 😍🤣🤣🤣
Güzel biri sitede göremedim görsem de fake çıktı genelde
Güzeli ağlatırlar lafının vücut bulmuş halidir zavallı gözlerim
Dışarıdan egolu, çapkın, güvensiz görünüyorum.
Kendimi güzel bulmuyorum. o yüzden bıkmam gereken bir durum yok.
ben yakışıklı olmakdan çok memnunum şahsen:)
Görünüş çoğu zaman aldatıcıdır.
Öz' e odaklanmak gerek..
ya size bu ozguven nerden geliyo ajskhdfjkf evet bikiyorum cok zorrrrrrrrrr UwU
aynen kardsm aras karrrgoooooooo
Yazik oldu menemen hanima
Aklıma bu geldi 😂😂
https://youtu.be/Jm1pOpgM7nsbu soruda kızların kendi kendine şımartmasının en güzel örneği
Bayan olarak hep belli durumlar yaşıyoruz mslesefki
kalıplara toplumsal uyan herkes güzel görülür bize göre öyle başka millet ve topluma göre başka
Aynaya bakasım gelmiyor gelmiş güzel olmaktan bıktığınız oluyor mu diye soruyorsunuz :D keşke dünyadan iz bırakmadan silinsem
Ağlamamalıyım
Ağlamamalıyım
Ağlamamalıyım
Bıkacak kadar güzel olmak 😔 biz çirkinleri üzer bu soru eda
Tamam tipsiz derim 😂
Sorun biraz üzdü skhdldisjd ama sen güzelsin
umursamıyorum bile
eda seni elçin sanguya benzetiyorum kumral saçlı halini
olabilir ama ben benzettim görüş meselesi
♥
Hahah evet bazen fazla ilgi geliyor fizik de güzel olunca
Evet. Özellikle kıskanç. Kezbanlardan. Gina geldi gerçekten.
Çok güzelsin cidden
Çirkinim güzel olmak çok iyidir ama taciz olayı kötü tabii güzel arkadaşlarım hep tacize uğradılar
Olmuyor çünkü güzel değilim çubuk gibiyim burnum büyük ve kulaklarım büyük biraz da şaşılık var
Güzellikten niye bıkalımki
Milet güzel olmak için 3 ton makyaj sürüyor
Ne güzel dert keşke bende de böyle dertler olsa ajaja
Olmuyor çünkü değilim Allah'a şükür öyle bir sorunum yok.
Valla çok bıktım bütün dünya bana aşık yeter artık
Alçkgönüllü bir eda görüyoruz şimdi 😀
Lanet olsun dostum yine çok güzelim 😂😂😂
Hayır korkmuyorum sarkmasınlar yeter : D
Güzel/yakışıklı olmak güzel bir şey bence tek eksi yönü insanların seni fazla görüp yaklaşmaması😕Abi o kız bakmaz zaten bana
Allah kahretmesin bugünde çok güzelim 🤣🤣🤣
Güzellerin yüzü hiç gülmez bahtsız Bedevi gibiyiz
Normal maruz kalman 😃
ben dönyanın en gözel garısıyam :D :D
Yakışıklı olmaktan asla bıkmam bebem 😍
Biraz önce bıktım güzellik zor zanaat
Keşke böyle bir derdim olsa ne güzel olurdu 😄😄
Güzel olsaydım keşke.
Yok ya öyle çok bi tipim yok benim
tabii tabii, güzellik başa bela şey :D
Yoo hiç bıkmadım maşallah diyem de nazar değmesin
güzel veya yakışıklı değlim