18 yaşındayım 43 kiloyum boyum 1.57 neyse burun estetiği olup 10 kilo alırsam dudak dolgusu olursam ve saçlarımı boyatirsam (güzel bir renge) ne kadar güzelleştirim etkiler mi baya? Yüzüm küçük bu arada yani ufak bir estetik bile olsam çok fark eder
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Oranı buranı kestirip biçtirip maymuna döndüreceğin parayı, iyi bir psikoterapiste ver bu saçma sapan düşüncelerden kurtul kendinle barış...
Ya ne alagaa herkes oluyor burun estetiği ayrıca ben burnumu kaydırak gibi yaptirmam
Herkesin kendi güzelliği var ben buna inaniyorum artık herkes ayni olmaya basladi botokslarla ameliyatlarla bana çok itici geliyor yaşın çok genç bana sorarsan yaptırma
şu an yapman gereken geleceğin okulun kariyerin maddiyatın ve ailen bunlara takılma tatlım? Okay?
Zaten abicim gelecek kariyer öncelik ama annem dedi bu yaz burun estetiği yaptiririz seni diye merak ediyorum işte bende
ne alaka estetik ya
bunları yaparsan (kilo hariç) iğrenç olursun çirkin oluırsun. heleki en sevmediğim şey saçma sapan dudakların dolgu yapıp öpücük atacak gibi durması
Kanka ben öyle biri değilim bu arada neden öyle dedin ki burun estetiği ya da saç boyatmak çok mu kötü herkes yapıyor
gereksiz şeyler kötü evet. burnun nesi var yani? o kadar aşırı şekilcii özentisiniz ki. artık doğal güzel kız bulmak zor. güzel kızlar bile kendini çirkinleştiriyor
Yaw Ben güzel biri değilim insanların arasında kötü hissediyorum kendimi güzel olmayı istemek suç mu
Burnum kötü yandan dümdüz önden dümdüz millet diyor duvara mi çarptın
neye göre değilsin? kız milleti insanların tipine dış görünüşüne o kadar takıntı yapmışllarki kendilerini bile begenmiyor. sizin bu hayatta tek derdiniz bu. milletin lafıyla iş yapın. bana laf ederlerdi. şeyimde olur mu sanki dedikleri kendileri kusursuz mu? 18 yaşındasın ergen tavırlardasın özentisin işte. istediğinide yap umrumda değil seni gören biri değilim sonucta. ama bunları yapanları çirkin itici buluyorum
Sen baya kaportayı topluyon komple bi zahmet tüzel ol o kadar götüme de yapsam olur zaten
Umarım olurum be
Haahahahahah belki böyle de güzelimdir
Güzelsindir *
Şu anki halini sev. Emanet olan vücudunla oynama.
Insanların arasında kendimi benimle içten içe dalga geçiyorlar gibi hissediyorum
Sadece histen ibaret bu.. Kendine az güvensen değiştirmek yerine olan sen üzerinde minik dokunuşlar yapsan sorunun çözülmüş olacak. İnsanların ne dediğini takma bile ağzı olan her varlık konuşmayı farz biliyor.
Evet ama mesela sınıftan arkadaşıma kaç teklif flört geldi 11. siniftan beri bana sadece 1 kişi geldi
Bi kaç sene sonra kaç kişi sevmiş kaç flört teklifi gelmiş umrunda bile olmayacak zamana bırak.. bırak birinin sana gelmesini sen kendine gel, kendini tanı sev kabullen sonrasında bi bakarsın hayat şu an dert ettiğin şeylerle karşı karşıya getirir hemde fazlasıyla
Sonrasında pişman olabilirsin
Ünüversite mi okuyosun
Hayır bu sene sınava gircem
43 kilo mu neden o kadar az
Alamıyorum kilo
Yiyip icmene dikkat et sık sık ye
Bi tane tadıgım vardı burada öyle 43 kilo idi kız
Sen de ufacık tefecik bir şey sin sanirim
evet.
Guzellesirsin tabi
Inşallah
Yüzün küçükmus o kadar kötü değilsindir benc e