Güzellik & Bakım Bu elbiseye hangi renk ruj yakışır 💄? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Yeni yıla şu gördüğünüz elbiseyi giyeceğim ama hangi renk ruju sürmeliyim sizce? Şimdiden teşekkür ederim cevaplarınız için. Bu elbiseye hangi renk ruj yakışır 💄? Cevapla Ruj Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 47,3b cevap paylaştı. Kırmızı bence 3 1 0 Yorumla
Degisik_-_ Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 587 cevap paylaştı. Bunu nerde giyeceğini çok merak ettim 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Yukarıda yazıyor canım Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Ne kadar güzel elbise hangi ruju kullandın🤩 0 11 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim, 3. kullandım 😇 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne kadar tatlı bir profilin var sitede görüş ve içeriklerini beğendiğim sınırlı ender insanlardan birisin 🤩 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Siteye de hoş geldin bu arada💕 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim hoş buldum 😊👋🏻 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sana yazacaktım ama çekindim hahahha Yorumla Soran +1 yıl Çekinmene gerek yok yazabilirsin ☺️ Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İstek attım🌺 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kapalı olduğu için yazamadım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Pü takmadı ahahd Yorumla Soran +1 yıl İstek atmamışsın ki gözükmüyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Atmıştım cevap vermeyince çıkardım, attım tekrar Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Kırmızı bence 3
1 numara ayakkabıya uygun
Bunu nerde giyeceğini çok merak ettim
Yukarıda yazıyor canım
Ne kadar güzel elbise hangi ruju kullandın🤩
Teşekkür ederim, 3. kullandım 😇
Ne kadar tatlı bir profilin var sitede görüş ve içeriklerini beğendiğim sınırlı ender insanlardan birisin 🤩
Siteye de hoş geldin bu arada💕
Teşekkür ederim hoş buldum 😊👋🏻
Sana yazacaktım ama çekindim hahahha
Çekinmene gerek yok yazabilirsin ☺️
İstek attım🌺
Kapalı olduğu için yazamadım
Pü takmadı ahahd
İstek atmamışsın ki gözükmüyor
Atmıştım cevap vermeyince çıkardım, attım tekrar
3 bence
Kırmızı
3 diyorum