Tirnaklarin yapılı ya da takma değilse neden ortalarında yapılı ve takma tırnaklarda olan şişkinlik var? Doğal tırnak böyle durmaz.
Cevabıma gelince hiç güzel değil. Kazma gibi tırnakların güzel olduğunu sananlara hayret ediyorum. Pislikten başka bir şey degil. Kes törpüle temiz sakla bak nasıl güzel oluyor...
0
6 Yorumla
Soran
+1 yıl
tırnaklarım takma filan değil kendi tırnaklarım senin gördüğün şişkinliğide göremiyorum senin gözlerde bir sorun var sanırım ilk çektiğim fotoğrafta kuaföre sadece oje ve törpü yaptırmıştım sadece 3 kat oje var başkada bişey yok, sen kısa tırnak kullan ben böyle kazma gibi seviyorum, pis falanda değil gayet tırnak fırçasıyla temizliyorum kişi kendinden bilir işi demek ki sen pisliksin
Bir erkeği kandırırsın ama bir kadını değil. O kazma tırnaklarla her yere dokunup doğru düzgün el yıkamıyorsunuz daha beteri tuvaletlere girip oranıza buranıza dokunup (orayı da yıkamak yok) çıkınca ellerinizi yıkamayışınız. Keşke kendimden bilsem de herkesi temiz bilsem. O tırnaklar da şiş. Tırnak normalde düz olur öyle bir şişliği olmaz. Bunlar doğal değil.
bilip bilmeden insanları yargılayamazsın sen, ne biliyosun izledin mi tuvalette milletide konuşuyorsun, takma filan değil bunu anlamak için tırnak bakım uzmanı olmaya gerek yok kim baksa anlar yapılı olmadığını, şiş filanda değil oje katı fazla olduğu için bombeli duruyor s*ktr git nefretini başka yerde kus
@Uykucuu88 kiskanmak mı 😀 kazma tırnak sevmiyorum canim pislikten baska bir sey olmayan tırnakların kimseyi kiskandiramaz. Yapılı olduğunu yaptırıp hemen foto çekildiğini kabul et diye söylüyorum
Kadın kalça, göğüs ve bel oranından ibarettir. Bunlarda vasat olan kadınlar tırnak, dudak, burun, diş, el, boya badana ile kendini avutur. Diğer bana laf soktuğun olaya gelirsek o kadar plastik, boya, badana ile bu ülkenin erkekleri kadınlarından daha güzel olur.😂 El ne lan?
O bahsettiğin özelliklerden vasat değilim aksine çok şükür gayet yeterliyim, sadece ellerimin dışardan bir gözle nasıl göründüğünü merak ettiğim için sordum. Sana laf sokma gibi bir amacımda yok yönelimin o yönde de olabilir saygı duyarım. Tabi sizler hep kalitesiz insanlarla muhattap olduğunuz için her bir soru cümlesi veya herhangi bir söylemi kendinize bir laf sokulmuş gibi veya size karşı bir art niyetli yaklaşım varmış gibi algılamanız normal
ben yorum yapmanı istemedim ki şaşıysa şaşı inan ki tek sorun şaşılık olsun yani :D istediğiniz yalanları duyunca zevkden 4 köşe oluyorsunuz dimi gerçekleri duyunca işler biraz değişiyor :) tek sen böyle değilsin kadınların geneli böyle özgüvensiz ilgi delisi hepsi
Benim gibi birisi var çok şükür kendi elime ve ayağıma da dikkat ederim karşındakinin eline ve ayağına da dikkat ederim.. at artık şu ayağını özelden 😂😂