Güzellik & Bakım Yanık izi çok kötü mü duruyor? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Fırında yandı yaklaşık 3 ay oldu izi gitmedi ne kullandiysam boş sizce çok kötü mü duruyor? Yanık izi çok kötü mü duruyor? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 47,3b cevap paylaştı. Geçmiş olsun kötü durmuyor hayır 0 0 Yorumla
CatsDream Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 100% +1 yıl Hayır kötü durmuyor geçmiş olsun. Parmaklarının eğimine bakılırsa çokmu kalem tuttun? 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Çok kalem tutmadım okulu erkenden biraktimda ama çok kütletiyorum ondan mi Yorumla CatsDream +1 yıl Olabilir belkide ondan. Yorumla Soran +1 yıl Kötü mi Yorumla CatsDream +1 yıl Hayır yahu neden kötü olsun? Yorumla Soran +1 yıl Ben çok takıntılıyım ya böyle şeylere Yorumla
Gercegimsanri Takip Et Master Yaş: 24 , eic 88% +1 yıl Benim de var elimde kolay kolay geçmiyor duruyor daha 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ne zaman olduu seninki Yorumla Gercegimsanri +1 yıl Haziran falandı yanlış hatırlamıyorsam Yorumla
Mehmetterece Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Yaa takma benim elimde ne izler var görsen savaştan çıkmış gibi😂😂😂 0 0 Yorumla
olmuyosaolmasin Takip Et Xper 4 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl bende de yara izleri var buyuk bir sey degil 0 0 Yorumla
Raadgenc Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Geçmiş olsun daha öncesinde bi arkadaşım bu tarz iz için bir yöntem kullandı ama 3 ay olmuş sende etki eder öi bilmiyorum 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Benim kolumda boydan boya yanık izi var başlarda her gün ağlıyordum ama kabullendim seninki minicik bir şey 0 0 Yorumla
Sellliiiinnn Takip Et Xper 3 Yaş: 21 +1 yıl Kötü değil, ben mi garibim bilmiyorum ama daha çekici ve farkli geliyor bana yara izleri. 0 0 Yorumla
blueangel345 Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl yo normal kimene sanki fark bile edilmez 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Valla 2 metre öteden yengem fark etti elini mi yakmissin diye Yorumla blueangel345 +1 yıl yengeler fesat olur ondan fark etmiştir Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl kötü durmuyor ama yanık kremi sür 0 0 Yorumla
ichwillsieg Takip Et Master Yaş: 32 , eic 47% +1 yıl Yanan doku eski haline gelmez zaten 0 1 Yorumla pirpirella000 +1 yıl Aynn zorrr Yorumla
Çakırbey11 Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl İzi kolay kolay kaybolmaz maalesef 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ne kadar bir sürede gecer Yorumla Çakırbey11 +1 yıl Komple kapanmaz ama en az 1 yıl da gecer Yorumla
kayipzamanrihtimi Takip Et Xper 5 Yaş: 39 +1 yıl bence sorun yok kötü durmuyor 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Sence zamanla geçer mi Yorumla kayipzamanrihtimi +1 yıl özelden yaz istersen ilaç vs önereyim Yorumla
Kinyas22 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 79% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 315 cevap paylaştı. Allah yakmasın 👍🏻 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Aminn Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl silverdin sürdünmü 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla Cevap sahibi +1 yıl normalde o geçirirdi Yorumla Soran +1 yıl Ama yandıktan bir ay sonra sürdüm şimdi sürsem işe yarar mi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl sür evde varsa geçirdi bizm arkadasn. geçmiş olsun kötü durmuyor ama becerini sorgulatıyor :-) Yorumla Soran +1 yıl Peki sürmeye devam ederim teşekkür ederim 😊 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl rica ederm ben geçen ayağıma bildiğin asit döktüm o bile nerdeyse gececek Yorumla
Theseussz Takip Et Master Yaş: 32 , eic 84% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,3b cevap paylaştı. Kotu duruyor 0 0 Yorumla
bucali-caglar Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 400 cevap paylaştı. Hayır kötü durmuyor 0 0 Yorumla
yolcu3434 Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,6b cevap paylaştı. Hayir 0 0 Yorumla
Romantikadam10 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 2,1b cevap paylaştı. Doğal yöntemler varr 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
Geçmiş olsun kötü durmuyor hayır
Hayır kötü durmuyor geçmiş olsun. Parmaklarının eğimine bakılırsa çokmu kalem tuttun?
Çok kalem tutmadım okulu erkenden biraktimda ama çok kütletiyorum ondan mi
Olabilir belkide ondan.
Kötü mi
Hayır yahu neden kötü olsun?
Ben çok takıntılıyım ya böyle şeylere
Benim de var elimde kolay kolay geçmiyor duruyor daha
Ne zaman olduu seninki
Haziran falandı yanlış hatırlamıyorsam
Yaa takma benim elimde ne izler var görsen savaştan çıkmış gibi😂😂😂
bende de yara izleri var buyuk bir sey degil
Geçmiş olsun daha öncesinde bi arkadaşım bu tarz iz için bir yöntem kullandı ama 3 ay olmuş sende etki eder öi bilmiyorum
Benim kolumda boydan boya yanık izi var başlarda her gün ağlıyordum ama kabullendim seninki minicik bir şey
Kötü değil, ben mi garibim bilmiyorum ama daha çekici ve farkli geliyor bana yara izleri.
yo normal kimene sanki fark bile edilmez
Valla 2 metre öteden yengem fark etti elini mi yakmissin diye
yengeler fesat olur ondan fark etmiştir
kötü durmuyor ama yanık kremi sür
Kotu yanmis 2-3 derece yanik.
Yanan doku eski haline gelmez zaten
Aynn zorrr
Krem kullanıyor musun
İzi kolay kolay kaybolmaz maalesef
Ne kadar bir sürede gecer
Komple kapanmaz ama en az 1 yıl da gecer
bence sorun yok kötü durmuyor
Sence zamanla geçer mi
özelden yaz istersen ilaç vs önereyim
Allah yakmasın 👍🏻
Aminn
silverdin sürdünmü
Evet
normalde o geçirirdi
Ama yandıktan bir ay sonra sürdüm şimdi sürsem işe yarar mi
sür evde varsa geçirdi bizm arkadasn. geçmiş olsun kötü durmuyor ama becerini sorgulatıyor :-)
Peki sürmeye devam ederim teşekkür ederim 😊
rica ederm ben geçen ayağıma bildiğin asit döktüm o bile nerdeyse gececek
Hamoten kremi kullan iyi gelir
sarı kantaron yağı
Kotu duruyor
Gider benimde olmuştu
O kadar da kötü değil
Kötü değil ya belli olmuyor pek
Zamanla gider
Hayır kötü durmuyor
2yıl sonra geçer
Hayir