Bugün izlediğim bir programda sigara dumanından etkilenen saçlar dedi güzellik uzmanı. Bu mümkün mü?

Bugün izlediğim bir programda sigara dumanından etkilenen saçlar dedi güzellik uzmanı. Bu mümkün mü?

#selamgençlik 🍀🍀
⭐🍀🍀 Sigara içenlere tanıdıklarım bile olsalar taviz vermeden yaşamaya dikkat ediyorum. Saçlar da elbette etkilenir. Herşeyden önce sevgilime bu haksızlığı yapmam. Sigara kokan saçlardan tiksinirim. 🍀🍀⭐
#tubasueda 🍀🍀
Evet o koku bir türlü de çıkmıyor, ben de hiç sevmem. Ortak yanımız da ne çok ☺️
Bence sigara içenler yine sigara içenlerle çift olmalı. Sigara içmeyen tarafa tam bi eziyet oluyor. 🙂🧡
Evet pasif içici daha hızlı zarar görüyor
Beslenmeyle saçların sağlığının ilgili olduğunu düşünüyorum ne kadar sağlıklı beslenirsek saçlarımız o kadar kuvvetli parlak olur çünkü protein yapılı saç
Evet mantıklı.
hayır değil. sadece kötü kokmasına neden olur.
sigara içmek diğer yandan zararlı elbette
Evet zararı çok ama saç için deyince ben de şaşırdım
Cevap
11Cevap
Dumandan etkilenebilir kötü kokar birde sigara içmek vücutta ki vitamin emilimini bozduğu için saçlar yeterince beslenemez
Evet ama o içmek bu diyor ki dumanı
Tamam kötü kokar demiştim.
Koku olarak evet duman kokar da ama onun dışında etkilediğini görmedim ben çünkü ben de sigara içiyordum 🚬
İçme bence :)
Mümkün evet. Saç tellerine yapışarak hem kötü kokmasina hemde saçların zarar görmesine sebep olur.
Evet öyle düşündüm ama dolaylı etki değil mi
Tabi etkilenir kök olarak olmasa bile etkiler. Katran , nikotin , duman.
Elbette ama uzamasını nasıl etkiler
Onu etkilemez ya
elbette etkilenir , dikkat et ve maruz kalırsa da yıka
Evet kötü kokmasına sebep olur
Saç uzaması için diyor
Yok kullanmıyorum
Sigaradan hersek etkilenir
Köktü koktukları kesin.
Etkileniyor kesinlikle katılıyorum
Etkilenir tüm vücut tek saç mı
Zaten böyle diyor araştırmalarda
Sen içmiyorsundur umarım