Güzellik & Bakım Cuma günü saçımı boyatacağım ama dayanamıyorum. Kendim boyayıp kurtulayım mı? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Saçımı boyatmayı düşünüyorum cuma gününe randevu aldım ama İnternetten boya fotoğraflarına bakmaktan kafayı yiyecem 😂😂 yarın boyatıp kurtulayım diyorum Güncellemeler+1 yıl Soru başlığını yanlış yazmışlar 😂 kendim boyamıycam yarın kuaföre gidip boyatıyım diyorum ama vazgeçtim cumaya niyetlendik bir kere 😂 Cuma günü saçımı boyatacağım ama dayanamıyorum. Kendim boyayıp kurtulayım mı? Cevapla Randevu Soruları Fotoğraf Soruları Beğen Paylaş Takip Et
pirpirella000 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 93% +1 yıl Vallai bn yillardir kendim boyuyorum kuafõre hic gitmem ☺️ 0 2 Yorumla Soran +1 yıl soru başlığını yanlış atmışlar 😂😂 kendim boyamıycam yarın kuaföre gidip boyatıyım diyorum Yorumla pirpirella000 +1 yıl Hm tm ☺️ Yorumla
derm0 Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 92% +1 yıl Bekleee randevu aldıysan bende şöyle marjinal bir saç rengi istiyoruuum🥺 0 0 Yorumla
ilyess Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 42% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 371 cevap paylaştı. Yarından sonra cuma zaten azcik sabret 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Soru başlığını yanlış yazmışlar 😂 kendim boyamıycam yarın kuaföre gidip boyatıyım diyorum ama vazgeçtim cumaya niyetlendik bir kere 😂 Yorumla
aerolite Takip Et Master Yaş: 57 , eic 31% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,6b cevap paylaştı. Cuma mübarek gün, olmaz.. 0 0 Yorumla
CoffeeAndCoffee Takip Et Master Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 881 cevap paylaştı. Sabret kuaför yapsın kendin bozma şimdi 0 0 Yorumla
Balhaatunn Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 344 cevap paylaştı. Tecrüben yoksa yapma mahvedersin 0 0 Yorumla
vshdhshdjsns Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Azcik daha sabret kızzz iki gün kaldı surda 😂 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Soru başlığını yanlış yazmışlar 😂 kendim boyamıycam yarın kuaföre gidip boyatıyım diyorum ama vazgeçtim cumaya niyetlendik bir kere 😂 Yorumla
nickimyokk1 Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Yok kız bekle biraz daha onlar yapsın 0 1 Yorumla Soran +1 yıl soru başlığını yanlış atmışlar 😂😂 kendim boyamıycam yarın kuaföre gidip boyatıyım diyorum Yorumla
Mertizm2834 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 97% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 562 cevap paylaştı. Boyayabiliyosan boya 0 0 Yorumla
furkanbarisxx Takip Et Xper 1 Yaş: 27 +1 yıl Bende kesmeyi düşünüyorum. Çok düşünmemek lazımm 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Vallai bn yillardir kendim boyuyorum kuafõre hic gitmem ☺️
soru başlığını yanlış atmışlar 😂😂 kendim boyamıycam yarın kuaföre gidip boyatıyım diyorum
Hm tm ☺️
Bekleee randevu aldıysan bende şöyle marjinal bir saç rengi istiyoruuum🥺
Yarından sonra cuma zaten azcik sabret
Soru başlığını yanlış yazmışlar 😂 kendim boyamıycam yarın kuaföre gidip boyatıyım diyorum ama vazgeçtim cumaya niyetlendik bir kere 😂
Cuma mübarek gün, olmaz..
Sabret kuaför yapsın kendin bozma şimdi
Tecrüben yoksa yapma mahvedersin
Olur yap tabi hayırlı olsun
Bence de bir an önce yap
Azcik daha sabret kızzz iki gün kaldı surda 😂
Soru başlığını yanlış yazmışlar 😂 kendim boyamıycam yarın kuaföre gidip boyatıyım diyorum ama vazgeçtim cumaya niyetlendik bir kere 😂
Yok kız bekle biraz daha onlar yapsın
soru başlığını yanlış atmışlar 😂😂 kendim boyamıycam yarın kuaföre gidip boyatıyım diyorum
Boyayabiliyosan boya
Bende kesmeyi düşünüyorum. Çok düşünmemek lazımm