Bir kaç sene önce kahkül yaptırmıştım bir kaç sene öncenin fotoğrafı bu. Şimdi tekrar kahkül yaptırmayı düşünüyorum ama böyle çok değil seyrek kahkül yaptırmayı düşünüyorum ama yaptırırsam pişman da olma ihtimalim çok çok yüksek kararsızım

Bir kaç sene önce kahkül yaptırmıştım bir kaç sene öncenin fotoğrafı bu. Şimdi tekrar kahkül yaptırmayı düşünüyorum ama böyle çok değil seyrek kahkül yaptırmayı düşünüyorum ama yaptırırsam pişman da olma ihtimalim çok çok yüksek kararsızım

Şimdi başka saç modelini görmediğim için kaküllü saçını ilk kez gördüm ve beğendim. Başka saç modellerini görsem belki bu kadar iyi olamazdı belki iyi olurdu onu bilemem ama bu halin iyi bence.
Abla bence yakışmaz ama sen yaptırmak istiyorsan yaptır :( Aklında kalacağına denedim en azından dersin ,:(
Cevap
40Cevap
Kahkül yakışıyor
Evet yakışır
Bence fotoğraftakş kahkül şekli kötü haliyle de sana yakışmamış görüncr aklıma Deliha geldi birden.. şöyle internetten güzel modeller bul ona göre kestir
sac yakin kalin yuzunde buyük oldugundan yakismiyor yanlis anlama bana da yakismiyor kendimden biliyrmm
Bence olmamış ama kahkülsüz halini görsek daha iyi yorumlardık
Yeniden sorayım o zaman soruyu 😂
Birde kahkülü kim kestiyse iyi kesilmemiş. Bunun da etkisi çok gibi geldi
Bence pek yakışmamış ama önemli olan sizin kendinizi beğenmeniz
Alnını aç saçlarını katlı kestir ve bu boyda kullanma ya uzat ya biraz daha kestir
Zeytin gözlü tombul yanaklı çok tatlı hanım hanımcık görünüyorsun ya sen 🌹
Çok haifi belli belirsiz olabilir ozman daha iyi durur 😊
Bence yaptırma çünkü hiç hoş durmuyor alnın küçük çünkü seni kaba gösterir
Yok dokunma o zaman bu hali iyi belki renginde oynama yapabilirsin
Renginde oynama yapıcam kahve tonlarında yaptırmayı düşünüyorum ya da koyu kumral
Bence ten rengin acik ya bu tur acik tonlardan devam et hatta hafif bakira bile kacabilirsin
Açık kahve sıcak tonları yaptırıcam bakalım daha karar vermedim
Olursa bizimle paylasabilirsin gormeyi cok isterim😊
Tabiki paylaşırım 😊
Abla saclari bu fotodakinden daha kisa yap soyle omuzuna dussun ama gecmesin ve kahkulu daha duzgun ve kisa yap sen kendini o zman gor
Fena değil ama eski tip kahkül yaptırma yanları uzun olsun
Vesikalini koymus ya 😂
Bu halimle elimde olan tek fotoğraf buydu 😂😂
Yakısır güzel duruyor
Bence yaptırma yakışmış
Hayır canm kusura bakma
Bence yakışmamış çok çocuksu olmus
Kahkül değil de perçem daha güzel olabilir
yaptır beğenmezsen uzar sonuçta
Yakışmamış
bu olmamış son halini çek
yaptır beğenmezsen uzar
Yok abla yaptırma :(
Yakışmamış bence, yaptırma yeniden.
Evet güzel olmuş☺️
Yaptırsam da böyle yoğun yaptırmıycam daha az daha seyrek bide saçım siyah olduğu için kötü duruyor olabilir çok emin değilim 🤦🏽♀️
Deme õyle cok guzelsin yüz hatlarina uymuş bence masallah sana hic bozma ☺️🌷👏🏼👍🌹😊🧿
Kahkülü kimseye yakıştırmam.
İzin vermiyorum yapamazsın aşkm
Yakismis
Evet yakışıyor
Maalesef
B şıkkı
dogal halınız daha guzel bence
Olmamış sanki ya
evet çok yakışmış sana
Hayır
Hayır çok kötü bence
Yakışmıyor bence...
Bence hayır
Bence yapma
giderin var ama bence yapma
takma sac gibi durmus yogunlugu biraz az olabilir
baya itici
Yakıştıramadım
Seviyorum 😉
Olmamış maalesef.
İyi hissediyorsan yaptır 😊
Hayır
Yaptirma sakın
No 👎
Hayır yaptırma
Yok hayır
Hayır olmamış
Yakışmıyor ablacım
Yüzüne gider
Yakışmıyor maalesef
Yakismamis
Yaptırırsam böyle yoğun yaptırmıycam daha az daha seyrek bide siyah olduğu için öyle gözüküyor saçım başka renk şu an
Yaaani
güzel
Nooo
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?